info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Illetékmentes akció

1. Illetékmentesség

Foglaljon illetékmentesen 2017. június 22-ig idei nyári, repülős utakat! Böngésszen az akcióban részt vevő szállodák között, amelyeket összegyűjtöttünk a honlapunkon. Az illetékmentesség ezen szállodák esetében minden indulási időpontra érvényes az egész idei nyári szezonban.

2. Szenzációs euró árfolyam

Szeretne még egy jó hírt hallani? Az illetékmentes akció euró árfolyam kedvezménnyel is párosul.

3. Foglalás

Törökország csak Önre vár. Éljen a lehetőséggel, foglaljon mielőbb!

 
Illetékmentes török

Részletes feltételek: Amennyiben az akció időtartama alatt lefoglalt nyaralása euróban szerződött részvételi díját vagy annak egy részét, az akció időtartama alatt forintban fizeti ki, akkor a forintban befizetett összeget kedvezményes euró árfolyamon írjuk jóvá. A korábbi foglalások hátralék befizetésére nem vonatkozik az akció. Azon utasok esetében, akik az akció keretén belül foglalták le utazásukat és fizették be előlegüket és a hátralékot az akció visszavonása után forintban fizetik be, a hátralék összegét a befizetéskor érvényes K&H Bank valuta eladási árfolyamán - a korábban kiadott tájékoztatásnak megfelelően - fogjuk számlájukon jóváírni. Ha az utas átutalással fizet, akkor az utalásnál a hozzánk való beérkezés napján érvényes árfolyamkedvezmény érvényes. Csak azokra az utakra érvényes az akció, ahol ezt külön feltüntettük. Az akció 2017. június 22-ig vagy visszavonásig érvényes. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az akciók és az árak naponta többször is változhatnak. Az utazásra jelentkezés után, a munkatársunk által visszaigazolt ár tekinthető véglegesnek. A szabad helyek változhatnak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.