info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Hurghadai Giftun szigetek

Hurghada Giftun-sziget

Külön oldalt szentelunk a hurghadai Giftun-szigetnek, mert kevés olyan gyönyörű és a turistalátogatók ellenére is tökéletesen megőrzött terület van, mint a Vörös-tenger egyik gyöngyszeme a Giftun szigetek.
Ugyanúgy, mint a képeslapokon látszik  a türkizkék víz, a finom fehér homokos part melyet korallzátony ölel körül, lélegzett elállító látványt nyújt.

Mahmya tengerparti szakasz Hurghadával szemben, a Giftun szigetek partján található. Tökéletes példája annak, hogy az emberi jelenlét mellett hogyan lehet megőrizni és fenntartani egy ökoszisztémát.  Valójában a Mahmya arabul védett területet jelent.  Hurghadától hajóval kb. háromnegyed órányira található.
Az idelátogató turistáknak lehetőségük van a felszíni búvárkodásra a lagúnában, sétálhatnak a finom homokos parton, strandröplabdázhatnak vagy önfeledten napozhatnak a tengerparton. Ha megéheznek a vendégek, akkor a szigeten található árnyékos éttermekben pompás tengeri ételeket fogyaszthatnak, hamisítatlan beduin környezetben. A bárban lehetőség van frissítő koktélok, sörök és jégrémek vásárlására. A szigeten állandó biztonsági szolgálat és életmentői felügyelet tartanak fent. Aki csak teheti, az ne szalassza el a lehetőséget, hogy eltöltsön egy napot ezen a karibi szigetekre emlékeztető helyen.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.