info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Phuket fakultatív

Phuket fakultatív| Phuket utazás és Phuket last minute utak

Phuket Thaiföld legnagyobb szigeteként számos látnivalót kínál, amelyek egy részére fakultatív program keretében is eljuthatunk. Kedvünk van ezeken a programokon is felfedezni Phuketet és környékét? Tekintse meg Phuket látnivalók oldalunkat és válassza ki az Ön számára legizgalmasabb programot.

Phuket fakultatív | Phuket utazás és Phuket nyaralás
PHUKET FANTASEA (esti program) 22.500 Ft/fő

Las Vegas stílusú show műsor vacsorával egybekötve, a thai kultúra bemutatása 4 dimenziós effektek, légbalett, elefánt cirkusz varázsolják el a vendégeket.

KIRÁNDULÁS A JAMES BOND-SZIGETEKHEZ (Phang-Nga) 28.000 Ft/fő

Phukettől észak-keletre fekszik a Phang-Nga Nemzeti Park egyedülálló sziklaformációival, melyek különleges belső lagúnákkal várják a turistákat. Több, mint 35 éve forgatták itt az egyik James Bond filmet, mely híressé tette ezt a környéket. Hajóval megközelítik a sziklákat majd kenukba átszállva beevezés a zárt lagúnákhoz, ahol egy különleges világ várja a látogatót. A strandolás egy mesés strandon, illetve híres a James Bond szikla is a napi program része .

PHI PHI SZIGET TÚRA (egész napos) 19.000 Ft/fő

A Phi Phi szigetcsoport 4 szigetből áll, (Phi Phi Don, Phi Phi Lae, Bamboo Island, Moscito Island) kb. 75 perces hajóútra található Phukettől. A víz olyan tiszta, hogy látni lehet a tenger alján a csigaházat cipelő kisrákot, a szivárvány színeiben tündöklő halakat a korallzátonyok körül. A felszíni búvárkodást is ki lehet próbálni, de aki csak pihenni és fürdőzni szeretne annak is csodálatos élményt nyújtanak a szigetek strandjai. A 4 szigetből álló szigetcsoportot körbehajózása és a legszebb strandoknál, lagúnáknál megállás fürdőzni vagy sznorkelezni. Az egész napos kikapcsolódás mindenki számára hatalmas élményt és egy felejthetetlen napot nyújt!
 

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.