info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Phuket szórakozóhelyek

Phuket szórakozóhelyek | Phuket nyaralás és last minute utazás

Phuket éjszakai élete legendás. Ami nem is csoda, hiszen egymást érik Thaiföld legnagyobb szigetén a bárok és szórakozóhelyek. Adjuk át magunkat az önfeledt kikapcsolódásnak, csak egyet tartsunk fejben: semmi körülmények között ne kongassunk meg semmilyen, bárokban kihelyezett harangot. Ez esetben ugyanis mi fizetünk egy kört mindenkinek.

Phuket szórakozóhelyek | Phuket nyaralás és Phuket utazás

Bárok
A legnagyobb buli előtti forgatag Phuketen Patong Beachen van, azon belül is a Bangla Roadon, amely a tengerparthoz közel esik. Ahogy lenyugszik a nap, Patong Beach megtelik turistákkal, helyiekkel és tuk tukokkal. A villogó éjszakai fények és a hangos zene még azt is becsábítja a helyi bárok és szórakozóhelyek egyikébe, aki amúgy otthon nem bulizott még idén.

Klubok
A legnépszerűbb klubok a Bangla Roadtól nem messze, a Beach Roadon sorakoznak. Estéről estére több ezer ember fordul meg a Famous, Seduction és a Hollywood szórakozóhelyeken, ahol gyakran világhírű DJ-k játszanak.

Tengerparti klubok
A tenger látványa nem csak nappal, hanem naplementekor és éjszaka is egészen különleges élmény. Pláne, ha a tengert egy itallal a kezünkben bámuljuk, miközben a legjobb zenék szólnak a háttérben. Hová érdemes mennünk Phuketen, ha jó tengerparti bulira vágyunk? Irány a Catch Beach Club, a Diamond Beach Club vagy a Salt on Surin klubok a Surin Beachen; vagy a Bliss Beach Club és a Blue Siam Beach Club a Bangtao Beachen. Nagyon exkluzív berendezés, a legtrendibb zenék és isteni koktélok. A legtöbb tengerparti klub éjjel és nappal egyaránt nyitva tart, nézzünk utána, mielőtt elindulunk.

Praktikus tippek:
  • Mielőtt táncolni megyünk a Beach Roadra, érdemes a Bangla Road valamelyik bárjában alapozni. Az árak alacsonyabbak, és a buli a klubokban úgyis éjfél körül indul be igazán.
  • Gyalog érdemes egyik bártól és szórakozóhelyről a másikig sétálni, hiszen tényleg egymást érik a bárok. De ha nagyobb távolságot tennénk meg, használjuk a tuk tukokat.
  • Megéheztünk két ital között? Ne riadjunk vissza a Bangla Roadról nyíló kis sikároktól, mert itt találhatók a legjobb és amúgy legolcsóbb helyi kifőzdék, ahol a helyiek is esznek. Ennél autentikusabb thai ételeket biztosan nem fogunk kóstolni Patong Beachen.
  • Készüljünk fel, hogy rengeteg az örömlány és a táncoslány. Ami gyakorlatilag egy és ugyanaz. Persze a nők mellett rengeteg a ladyboy és simán csak fiúk és férfiak, akik saját magukat árulják. Van, aki kifejezetten emiatt jön Thaiföldre, de ha mi csak simán nyaralni és szórakozni szeretnénk, akkor jobb, ha ezt tudjuk előre, így megelőzhetjük a kisebb sokkot.
  • Problémánk adódik szórakozás közben? ;Hívjuk a rendőrséget a 191-es, a turista rendőrséget a 1155-ös vagy a mentőket a 1554-es számon.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.