info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Kinek ajánljuk Phuketet?

Kinek ajánljuk Phuketet? Last minute olcsó akciós utazás nyaralás

Phuket utazás szempontjából a legjobb választás, ha még nem jártunk soha Thaiföldön. Csodálatos tengerpart, színvonalas szállodák és pezsgő éjszakai élet vár minket, ha Phuketet választjuk.

Phuket nyaralás és Phuket utazás last minute

Kinek ajánljuk Phuketet?
 
  • Akik a télből nyárba utaznának. Phuketen pont akkor van jó idő, amikor nálunk a legzordabb tél tombol. Semmihez nem hasonlítható érzés itthon -20C fokban kimenni a reptérre, majd leszállni a 30-35C fokos hőségben, és megérkezni a tengerparti szállodába.
  • Akik először járnak Thaiföldön. Phuket Ázsia kezdőknek.Ez lehetne kiírni Phuketre. Itt érdemes elkezdeni az ismerkedést az izgalmak kontinensével. Hiszen megvan itt minden, amit egy igazi egzotikus ázsiai üdülőhely kínálhat. Mosolygós, kedves helyiek, hangos utcai árusok, thai boksz és thai masszázs, háromkerekű tuktukok és pálmaligetek. A vendéglőkben lélegzetelállító a kínálat, a night clubokban pezseg az élet. Színek, fények, trópusi illatok, ismeretlen ízek, új barátok és egzotikus ajándéktárgyak.
  • Akik kikapcsolódnának. Phuketen minden a mi kényelmünket szolgálja. A csodálatos, vakítóan fehér homokos tengerparton lábunk a vízbe ér, és fentről az októbertől májusig tartó szezonban szinte mindig süt a nap. Eközben kezünkben egy jéghideg koktél, amit épp az imént készített el számunkra a pincér. Sőt, még az idegen nyelvvel sem feltétlenül kell megbirkóznunk: Phuketen található egy magyar szálloda és étterem, ahol magyarul is cseveghetünk, a Gracelan Hoteltől 2 sarokra.
  • Akik imádják az intenzív éjszakai életet. A helyi szórakozóhelyek hangulata utánozhatatlan. Szinte biztos, hogy akár egyedül, akár társasággal érkezünk, sok új ismerősre tehetünk szert a nyaralás ideje alatt. Emellett még jól is járhatunk: a legtöbb bárban bevett szokás, hogy egy jól látható helyen elhelyeznek egy harangot. Ha ezt valaki megkongatja, akkor ő fizeti a következő kört mindenki számára.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.