info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Thaiföld utazás thai szexturizmus

Thaiföldi szexturizmus | Thaiföld nyaralás és Thaiföld last minute utak

[BANNER-14] Prostitúció a világon mindenhol megtalálható, mégis Thaiföld és Hollandia az a két ország, amelynek nevéről szinte elsőre a szexturizmus ugrik be az embereknek. Ez nem is csoda, hiszen a prostitúció annyira nyilvánvalóan sehol nincs az utazók szeme előtt, mint itt.

Thaiföldi szexturizmus
A szexturizmus jelenti az egyik legnagyobb vonzerőt  nyugati, fehér férfiak számára, akik potom pénzért itt töltenek néhány hetet, miközben potom pénzért vásárolják meg az örömlányok szolgáltatásait. Ezek a férfiak arról számolnak be, hogy azért utaznak Thaiföldre, mert a thai lányok sokkal nagyobb odafigyeléssel szolgálják ki őket az otthagyott pénzükért cserébe, mint a hazájukban élő hölgyek.

Miért ilyen elterjedt Thaiföldön a szexturizmus?
  • Egyrészt történelmi okai vannak:  a vietnámi háború okozta amerikai katonák jelenléte alapozta meg. A katonák az eltávozásuk alkalmával a thai lányok kényeztetését élvezhették. Miután kivonultak Vietnámból, az akkora már kiépült szexipar újabb kliensek után nézett. Ekkor a nyugati, fehér turistákat célozták meg, és ez még a mai napig is tart.
  • A másik ok, hogy rettenetes a szegénység és ez a modell áll számos thai lány előtt, ami által legalább egy alapvető életszínvonalat biztosíthatnak saját maguknak és az őt felnevelő családjuknak.
  • Van még egy szintén nem elhanyagolható ok is: a thai lányok többsége abban reménykedik, hogy egy ilyen szexkapcsolat alkalmával akár ki is emelik őket abból a szegénységből, amiben élnek és nyugatra viszik őket, mint feleségek.

Mire ügyeljen az utazó, aki kifejezetten a szexturizmus miatt látogat Thaiföldre? 
  • Nemi betegségek Thaiföld esetében különösen ügyelnünk kell a nemi betegségek elleni védekezésre, azon belül különösen hepatitis B vírusra, amely a fertőző májgyulladás rendkívül veszélyes formáját okozza. A hepatitis B fertőzöttek tíz százalékánál ugyanis a betegség krónikussá válik, amely májzsugorhoz és májrákhoz vezethet. A hepatitis B elsősorban szexuális úton terjed, így Thaiföld a masszázsok és a szexturizmus melegágyaként rendkívül fertőzött terület. A helyi lakosság, illetve a szórakoztatóiparban dolgozók nagy része hepatitis B okozta betegségben szenved, vagy már korábban átesett rajta. A hepatitis B ellen védőoltással védekezhetünk, három oltás egész életre szóló védettséget biztosít a vírusfertőzés ellen.
  • Ladyboyok Azt mondják, hogy a legszebb thai lányok fiúk. A ladyboyok általában nőnek öltöznek, nőként viselkednek, és átesnek hormonkezelésen; sokuk mellplasztikán is, egyesek keresztülmennek nemváltó műtéten is, hogy nemi szervüket átalakítsák, valamint ádámcsutka-kisebbítő műtéten és további orvosi folyamatokon. Sok országgal ellentétben, Thaiföldön a ladyboyok sokszor dolgoznak boltban, kávézóban, étteremben és butikokban is. Több ladyboy is nagyra becsült kozmetikus, mesterfodrász, modell, énekesnő, színésznő. Nem akarunk véletlenül velük összegabalyodni? A ladyboyokat onnan lehet megkülönböztetni a nőktől, hogy magasabbak és nagyobb a kezük, mint a nőké.
  • Szerelmesnek tűnő lányok Elképzelhető, hogy néhány lány valóban beleszeret az őt megvásárló turistába, azonban a legtöbb esetben ne álltassuk magunkat. Teljesen egyértelműen arról van szó, hogy érzelmeket tettetnek és előbb vagy utóbb arra kérnek minket, hogy vegyük el őket feleségül, és ez előtt vagy utána vigyük magunkkal őket haza az országunkba természetesen.

Mire ügyeljünk, ha nem a szexturizmus miatt utazunk az országba?
  • Pattaya helyett válasszunk más úticélt. Pattaya különösen híres arról, hogy ide aztán tényleg egyértelműen a thai lányok miatt látogatnak a turisták. Ha némileg kevésbé akarjuk magunkat kitenni a mindenhol jelen lévő prostitúciónak, akkor érdemes Phuketet vagy még inkább a kisebb szigeteket választani. Ne legyenek illúzióink, itt is találkozni fogunk a jelenséggel, de egy-két fokkal szolidabban, mint Pattayán.
  • Fókuszáljunk a nappali programokra. Nappal Thaiföld sokkal barátságosabb arcával ismerkedhetünk meg. Ha tehát nem vagyunk nagy bulizósok, akkor egyszerűen hagyjuk ki az éjszakai életet.
  • Válasszunk okosan szórakozóhelyet. Ha mégis kedvünk van belevetni magunkat az éjszakába, bízzuk magunkat a józan eszünkre. Járjuk be az adott város több szórakozóhelyét és válasszuk ki azt, ahol a legkevésbé zavaró módon folyik az üzlet a lányokkal.
Thaifoldi sexturizmus
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.