info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Taba búvárkodás

Taba búvárkodás | Taba hajós kirándulás | Taba sznorkelezés

Taba búvár búvárkodásHa olyan merülésre vágyik, ahol nem úgy érzi magát, mint egy bevásárlóközpontban szombat délelőtt, ha úgy érzi, hogy a búvárkodás felfedezést is jelent, akkor válassza Tabát, hiszen ezt a helyet még nem lepték el tömegével a turisták, ezért a korallok is épek. A társaságban pedig biztosan tud majd újat mondani azzal kapcsolatban, hogy mit látott a legutóbbi búvártúráján. Íme egy kis ízelítő a tabai merülőhelyekről.

Fáraó-sziget
A Fáraó-sziget önmagában is látványosság, ugyanis ez valóban egy kis sziget, egy középkori várral a közepén. Három merülési lehetőség is kínálkozik a sziget körül, akár drift dive-ként is. A homokon részen kék pettyes ráják, murénák és krokodilhalak láthatók, a korallkert pedig gyönyörű színes látványt nyújt.

Taba merülőhelyek búvárkodás búvárFjord
Lágy- és kemény korallokkal szegélyezett merülőhely, ahol csodálatos üveghalrajt tekinthetünk meg. Figyeljünk majd merülés közben a tűzhalakra és a skorpióhalakra.

Maxwell's
Egy egyedülálló merülőhely, ahol egy víz alatti hegy található, amelynek a teteje 12 méternél kezdődik. 20 és 30 méter között kihagyhatatlanok az asztalkorallok.

Ras Amira
Sekély, homokos platón merülhetünk, ahol végtelenül sok kis korallt látható. 30 méteres mélységben van a tengeri fűvel borított tengerfenék. Kis szerencsével teknősre bukkanhatunk, de többféle rája is lakik ezen a területen.

Akvárium
Aki imádja a színeket víz alatt, annak nem szabad kihagynia a találóan elnevezett merülőhelyet, amelyet általában drift dive keretében merülnek. A korallkertben ugyanis a Vörös-tenger legjellemzőbb halaiból szinte mind megtalálható egy helyen a trigger fishektől kezdve az üveghalakig.

Muqabila
Egy 30 méterig mélyülő merülőhely barrakúdákkal, denevérhalakkal, óriás pufferhalakkal és rájákkal.

Így néz ki a tabai búvárbázis:
Tabai Diving Center búvárklubDivincenter Taba búvárbázisFONTOS
Mi nem tudunk segíteni búvárkodás ügyében, a kinti idegenvezetőt kérdezzék közvetlenül érkezés után.
Jelen oldalunk tájékoztatás miatt jött létre, az egyes búvárbázisok gyakorlata a fentitől eltérhet.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.