Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Marsa Alam utazás infók

Marsa Alam utazás last minute olcsó nyaralás, pár szó Marsa Alam városáról

Marsa Alam sokáig egy békés kis halászfalu volt Hurghadától mintegy 300 km-re, délre, a Vörös-tenger partján. 2001-ben megnyitották nemzetközi repülőterét, és innentől kezdve egy máig gyorsan fejlődő üdülő övezet kezdett kialakulni, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Szinte érintetlen vízi világa miatt a jövőben Egyiptom egyik legfelkapottabb és legkeresettebb úti célja lesz a búvárok és a pihenni vágyók körében. A jövőben Hurghadához és Sharm El Sheikhez hasonló látogatottságra, népszerűségre tehet szert.

Annak ellenére, hogy a települést eddig főként búvárok látogatták több napos hajós programokkal, az elmúlt években sorra nőnek ki a hotelek a sivatagból. Az érintetlen természet vonzza a nyugodt pihenésre vágyó Utasokat és természetesen a búvárkodás szerelmeseit. A jó hőmérsékletnek köszönhetően az üdülőhely egész évben látogatható.

Marsa Alam és El Quiser városa még kevésbé kiépített, így turista központtal nem rendelkezik, mindenhol csend és nyugalom uralkodik. Ezek a települések megőrizték falusias, beduin jellegüket. Mindezek ellentéte azonban a tengerparti rész és a kikötő, Port Galib, ahonnan rendszeres hajókirándulások indulnak. Itt rengeteg kávézó, étterem és szálloda található, bevásárló központ és szórakozási lehetőségek széles tárháza épül. A tengerpart végi homokos, de nem árt óvatosnak lenni, ugyanis a vízbe lépve korallos, így cipővel érdemes a vízbe lépni. A marsa alami partszakasz jellegzetessége, hogy gyakori a hullámzás, és a szállodák tengerpartjai a vendégek védelmében akár több napot is lezárva lehetnek egy héten. A hullámmentes időszakban azonban Egyiptom egyik legszebb partszakaszát élvezhetik az utazók: itt találkozhatnak például a ritkaságszámba menő tengeri tehénnel, a dugonggal. 

Marsa Alam utazás last minute olcsó nyaralás, már az Ön számára is elérhető, nézze meg Marsa Alam utazás ajánlatainkat.
A Bécsből és Pozsonyból induló utazásoknál Marsa Alamban német és angol nyelvű idegenvezetés biztosított!
 

Mire van szükségünk a marsa alami utazáshoz?

Külföldi állampolgárságú utasok a beutazási szabályokkal kapcsolatban érdeklődjenek az adott konzulátuson, illetve nagykövetségen.Kérdezzék meg, hogy kell-e útlevél vízum stb.  A befogadó ország beutazási feltételeiről egyénileg kell tájékozódnia az Utasnak.

Marsa Alam Reptér érkezési oldal és az a hely, ahol a vízumot meg lehet venni, 25 USD/fő:

Marsa Alam Reptér Marsa Alam Reptér Marsa Alam Reptér

Budapesti Liszt Ferenc Repülőtér, reptéri parkolás, repülőút, utazás, ha Budapestről indul az utazás

  • Utazzunk saját autónkkal a Liszt Ferenc Repülőtérre és tegyük le ott: Reptéri parkolás, kedvezményes áron.
  • Repülőútra készülve számos olyan különleges dologra kell ügyelni, amire másféle utazás esetén nem figyel az ember. Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
  • A budapesti indulást megelőző reptéri találkozó 2 órával a repülőgép indulása előtt van.
  • Menetrend - ről nem beszélhetünk, hiszen bérelt járattal (charter) utazunk és nem menetrendszerinti repülőgéppel. A légitársaság általában az indulás előtt közli az indulási időpontot.
  • Hány kilós csomag adható fel ingyenesen a repülőgépre? Letölthető poggyász súlyok a Smartwings járatain: Poggyász súlyok és túlsúly díjak.
  • Marsa Alam repülőterének honlapja: http://www.marsa-alam-airport.com
  • Bizonyos utaknál 2018. év nyarán így közlekedik a charter repülőgép: Budapest > Marsa Alam > Hurghada >Budapest. (tehát az oda úton direkt járat Marsa Alamra, hazaúton leszállás Hurghadán, majd onnan haza Budapestre). Melyik utazásnál? Érdeklődjön irodánkban,
 

Mit lehet Marsa Alamban csinálni? Fontos infók Marsa Alam térségéről.

Egyiptomról leírások, tanácsok, érdekességek, egészségügyi tanácsok stb.

 

Gyerekkedvezmény

Gyerekkedvezmény csak akkor nyújtható, ha a gyerek két felnőttel egy szobában pótágyon lesz elhelyezve. Az 1 felnőtt + 1 gyerekkel foglalás esetében a felnőtt részvételi díja nem az akciós ár, hanem egy speciális felnőtt katalógus ár, erről érdeklődjön irodánkban.  Ha ilyen szobát rendel, akkor vagy ezzel a magasabb felnőtt katalógus árral vagy 2 felnőtt akciós árral igazoljuk vissza, mindig azzal, ami kedvezőbb az utasnak. A kalkulátor mindig az akciós árral számol, ezért az 1 felnőtt + 1 gyermek szoba esetében a visszaigazoló mailben küldjük az aktuális árat.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.