Marsa Alam időjárás, utazás előtti előrejelzés

A Marsa Alam utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy hány fokos a levegő hőmérséklete, és milyen meleg a Vörös-tenger vize.

Levegő hőmérséklete Marsa Alam térségében: Egyiptom időjárása melegnek mondható, kivétel az igazi nyár 3 hónapja (június-július-augusztus), amikor nagyon magas a hőmérséklet főleg európaiaknak. A hőmérséklet - a nyári hónapokat kivéve - a következő értékek között mozog: 17-26°C nappal, 12-17°C éjszakánként. A három igazi nyári hónap alatt felmehet akár 42-45°C közé Kairóban és 48°C körül Dél Egyiptomban (Luxor-Asszuán).

Vörös-tenger vízhőmérséklete: A Vörös-tenger partján a víz hőmérséklete az év bármely részén alkalmas fürdésre, búvárkodásra. Kivétel december-január, amikor egy kicsit hűvös lehet a víz. Ekkor általában vastagabb ruhában búvárkodunk. A Földközi-tengernél a víz csak nyáron alkalmas úszásra, máskor meglehetősen hideg.
Marsa Alam időjárása, vízhőmérsékletek egész évben
Marsa Alam időjárása

Marsa Alam időjárás a mai napon

A Marsa Alam utazás előtt érdemes megnéznünk, hogy milyen az időjárás Marsa Alam ban. A jobb sarokban láthatja azt, hogy hány órakor mérték a levegő hőmérsékletét. Ez az aktuális levegő hőmérséklet.
Marsa Alam időjárását itt tekintheti meg:
http://www.wunderground.com/global/stations/WHEMA.html?bannertypeclick=big2
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.