info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Thaiföld Bangkok utazás csak repjegy

Thaiföldi repjegyek, repülőjegy Bangkokba és vissza


Egypt Air block seat foglalási feltételei:
1, A repülőjegy nem visszaváltható és nem módosítható.
2, Indulási és érkezési dátum nem változtatható.
3, Névmódosítás foglalás után, még a repülőjegy kiállítása előtt lehetséges, melynek a díja 30.000 HUF / fő.
4, Utasonként a csomagtérbe feladható 2 db.egyenként 23 kg súlyú csomag. ( összesen 46 kg / utas )
5, Utasonként a fedélzetre vihető 1 db. max. 8 kg súlyú kézipoggyász.

 

2. eset | Repülőjegy vásárlás menetrend szerinti gépekre

Általános Szerződési Feltételek

Milyen adatokra van szükség charter repülőjegy vásárlás esetén?
  • Utasadatok megadása: az utas(ok) neve, születési ideje, telefonszáma, címe, e-mail címe, útlevélszáma.
  • Számlázási cím, ha az eltér a lakcímtől.
Az adatok megadása az utasok felelőssége. Ügyeljen a vezetéknév és keresztnév megfelelő sorrendjére, illetve a titulus helyes megadására. Helytelen adatok megadásából származó esetleges károkért irodánk nem vállal felelősséget. Az utasok adatait az utazáshoz használt, érvényes személyi igazolványban vagy útlevélben szereplő módon kell megadni. A légitársaságok megtagadhatják a fuvarozást, amennyiben a repülőjegyen és az azonosításra szolgáló dokumentumban eltérő adatok szerepelnek.
Az útlevélnek legalább 6 hónapig kell érvényesnek lennie a hazaérkezést követően.

Hogyan tudok fizetni?
Menetrend szerinti repülőjegyének árát kétféle módon tudja kiegyenlíteni:
  1. Készpénzes formát akkor válasszon, ha irodánkban személyesen kívánja az összeget kifizetni.
  2. Amennyiben átutalással vagy banki befizetéssel kíván fizetni, válassza az átutalást, Bankszámlaszám: OTP 11713005-20400756-000000000, SWIFT: OTPVHUHB , IBAN: HU93 1171 3005 2040 0756 0000 0000. A közlemény rovatba kérjük, írja be a "repülőjegy" megjegyzést. Az összeg beérkezése után kiállítjuk a számlát.
Kapcsolattartó személy
A foglalási rendszer lehetőséget biztosít kapcsolattartó személy adatainak megadására. Irodánk minden értesítést a kapcsolattartó személy részére, az általa megadott e-mail címre illetve telefonszámra továbbít. Az utasok felé történő továbbítással kapcsolatban irodánk semmiféle felelősséget nem vállal.

Utazási dokumentumok
Az utazáshoz szükséges dokumentumok biztosítása az utasok felelőssége! Irodánk nem vállal felelősséget azért, ha az utazás a szükséges dokumentumok vagy vízum hiányában meghiúsul. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az úti célul választott országba való belépéshez milyen vízum, oltás vagy egyéb dokumentumok szükségesek! A vízumokról és az egészségügyi előírásokról (kötelező oltások) kérjük, érdeklődjön a nagykövetségeken (www.kulugyminiszterium.hu) és az Oltóközpontban (www.oek.hu). A nemzetközi előírások általában a visszaérkezés dátumát követő 6 hónapos érvényességet írnak elő az utazási okmányok (személyi igazolvány, útlevél) esetében.

Jegykiállítási határidő
Kérjük minden esetben figyelembe venni a visszaigazoláson megadott jegykiállítási határidőt. Ez a határidő jelzi, hogy a meddig kell a jegyet a foglalási rendszerből kiállítani. Készpénzes és átutalással történő fizetés esetén irodánk tudja kiállítani a jegyet. Sok esetben a légitársaság az Önöknek küldött visszaigazolás után jelzi, hogy a jegykiállítás időpontja megváltozott, korábbi lett. Ez esetben azonnal értesítjük a kapcsolattartó személyt. A légitársaságnak jogában áll a szabad helyek függvényében a jegykiállítási határidőt szigorítani a meglévő foglalásokban is! Azok a foglalások, amelyekre a nyomtatási határidőig befizetés nem történt, automatikusan törlődnek rendszerünkből. Ahol nem látható nyomtatási határidő, ott a repülőjegy kifizetésének a foglalással egy időben kell megtörténnie. A foglalás összegének a megadott határidőig be kell érkeznie bankszámlánkra. A késedelemből eredő esetleges károkért irodánk nem vállal felelősséget!

Fizetendő összeg
A fizetendő teljes összeg a jegy ára + illetékek/adók + szolgáltatási díj elemekből áll. A foglaláskor kapott ár az adott pillanatban érvényes díjtételnek és feltételeinek felel meg. A fizetendő ár azonban csak a repülőjegy nyomtatásakor válik véglegessé. Az árat és az ahhoz tartozó szabályokat a légitársaságok határozzák meg, betartásukat folyamatosan ellenőrzik, valamint fenntartják maguknak az árváltoztatás jogát. A fizetendő összeg tartalmazza a repülőjegy árát, az érintett államok és repülőterek által meghatározott reptéri illetékeket, adókat és a szolgáltatási díjat. Foglaláskor feltüntetjük az adott pillanatban érvényes adókat és illetékeket, melyet maximum 6 napig garantálunk. Természetesen, ha a nyomtatási határidő ezen belül van, akkor a nyomtatási határidőig él a garantált ár. Ezen túl a jegyár, illetékek összege a devizaárfolyam-változástól függően változhat a jegy nyomtatásáig.
Felhívjuk figyelmét, hogy a diszkont légitársaságok a repülőjegy alapárán és a repülőtéri illetékeken felül bankkártya tranzakciós díjat is felszámolhatnak!

Visszatérítés és módosítás
Kérjük, foglaláskor figyelmesen olvassa el az adott repülőjegyre vonatkozó feltételeket! A foglalások, illetve a már kiállított repülőjegyek kizárólag a légitársaságok előírásainak megfelelően módosíthatók, vagy téríthetők vissza. A kiállított repülőjegyek túlnyomó többsége (pl. kedvezményes és/vagy részben felhasznált jegyek) nem, vagy csak lemondási díjjal csökkentve téríthető vissza. Az utazás lemondása esetén érdeklődjön a repülőjegyet kiállító irodánknál. A foglalásokban az útvonal és az utasok neve nem módosítható, ha valamilyen hibát észlel, indítson új foglalást! A kiállított repülőjegyeken névmódosítás semmilyen körülmények között nem lehetséges! A legfontosabb szabályokról a foglalási rendszer tájékoztatást nyújt, bővebb információt irodánkban kaphat. A repülőjegyek módosítása, visszatérítése külön szolgáltatásnak minősül, melyért a légitársasági díjakon felül irodánk 5000Ft/jegy módosítási/lemondási díjat számol fel. A diszkont légitársaságok módosítási díja 20.000 Ft/foglalás a légitársasági díjon felül.

Biztosítások
Javasoljuk a repülőjegy útlemondási biztosítás és utasbiztosítás megkötését az utazás idejére. Ha egészségügyi problémák miatt repülőjegyét nem tudja felhasználni, és a balesetről, betegségről megfelelő orvosi igazolással rendelkezik, a biztosító, amennyiben igazoltnak látja a repülőjegy törlését, visszatéríti a jegy árát és az illetéket. Javasoljuk az utasbiztosítás megkötését, ami baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást foglal magában. A részletekről érdeklődjön irodánkban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.