info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Bangkok Pattaya utazás

Bangkok és Pattaya egy nyaralásban? Igen!

Thaiföld Bangkok Pattaya utazás akciós last minute nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Thaiföld Bangkok Pattaya utazás akciós last minute nyaralás üdülés. 2 nap Bangkokban majd tengerparti nyaralás Pattayán. Bangkoki utak, utazások last minute áron. Bangkok Thaiföld fővárosa a tízmilliós metropolisz, az Angyalok Városa, ahol hihetetlen ellentétekkel szembesül a látogató: arany, ezüst díszítésű templomok több száz év építészeti hagyományait tükrözve, s mellettük ott állnak a modern kort idéző felhőkarcolók. Itt találhatók a fenséges méretű Buddha szobrok, a Wimamnek kastély - építészeti különlegesség -, cölöpházak és luxus épületek. A város hatalmas kiterjedésű, több negyedből és ezeken belül több központi részből áll szállodákkal, szórakozóhelyekkel és vásárlási lehetőségek.
 • Thaiföld utazás Oktatási és Fejlesztési Konferencia
  05.2023. March
  Thaiföld utazás Oktatási és Fejlesztési Konferencia2023. March 05. 10:002023. March 07. 12:22
  Bangkok, Thaiföld (Ázsia)
  Megértjük, hogy minden konferencia legnagyobb értéke – az emberek. Ez az oka annak, hogy egyedülálló tanulási és hálózatépítési élményt terveztünk tudósok, szakemberek és politikai döntéshozók számára, hogy megosszák a legfrissebb kutatásokat, gyakorlatokat és tapasztalatokat a világ minden tájáról érkező kollégákkal egy biztonságos, kulturálisan és szakmailag változatos környezetben, amelyet gondosan úgy alakítottak ki, hogy elősegítse a személyes és szakmai fejlődés.) Az EDC hisz a személyes tapasztalat, a gondolatok, a kultúrák és a perspektívák sokszínűségében, mert a sokszínűség az, ami segít bennünket a növekedésben, terjeszkedésben és fejlődésben nemcsak szakmai és személyes szinten, hanem fajként és civilizációként is.
 • Thaiföld utazás Oktatási és Fejlesztési Konferencia
  05.2023. March
  Thaiföld utazás Oktatási és Fejlesztési Konferencia2023. March 05. 10:102023. March 07. 20:00
  Thaiföld, Bangkok, Thaiföld (Ázsia)
  Utazás Thaiföldre. Az évente megrendezésre kerülő Oktatási és Fejlesztési Konferencia [EDC] az oktatással, a tanítástechnológiával és az oktatásfejlesztéssel kapcsolatos témákkal foglalkozik. Az EDC-n neves tudósok, végzős hallgatók, nem kormányzati szektor képviselői és politikai döntéshozók vesznek részt a világ minden tájáról.
 • Thaiföld utazás Songkran fesztivál
  13.2023. April
  Thaiföld utazás Songkran fesztivál2023. April 13. 06:002023. April 15. 23:00
  Pattaya, Thaiföld (Ázsia)
  A Songkran Thaiföld egyik legnagyobb ünnepe, amely évente több mint 500 000 látogatót vonz. A Songkran egy minden évben megrendezett, úgynevezett vízfesztivál, amely a thai újév alatt zajlik. Hivatalosan 3 napig tart, de valójában egy egész héten át tömegesen ünnepelnek a helyiek, és egész Thaiföld a vízi csata színterévé válik. Pattaya egyébként is egy buliváros, így nem meglepő, hogy A Songkran fesztivál itt tovább tart, mint általánosságban Thaiföldön. A szokásos vízi csaták árpilis 13 és 15 között zajlanak, de Pattaya városában az ünneplés itt nem ér véget! A következő héten is folytatódik a fesztivál, majd április 19-én a Wan Lai Fesztivált is megrendezik, így ha lemarad a vízfesztiválról, még mindig bulizhat egy jót.
 • Thaiföldi utazás ICCA 2023
  12.2023. November
  Thaiföldi utazás ICCA 20232023. November 12. 16:002023. November 15. 22:00
  Bangkok , Thaiföld (Ázsia)
  Örömmel jelentjük be, hogy a 2023. november 12-15-re tervezett 62. éves ICCA Kongresszus összehozza a globális egyesületi találkozók iparágát Bangkokban, Thaiföldön.Délkelet-Ázsia vezető metropoliszaként Bangkok széleskörű szakértelemmel rendelkezik számtalan nemzetközi összejövetel lebonyolításában. Világhírű turisztikai és üzleti célpont, intelligens városfejlesztéssel, befogadó infrastruktúrával, világszínvonalú kongresszusi létesítményekkel, szálláshelyek széles választékával és kedves thai vendégszeretettel. A kongresszus célja, hogy az ICCA-val és a globális üzleti rendezvények iparágával együtt segítsen újragondolni a város jövőjét, és a helyi közösség javára szolgáljon. A Thailand Convention & Exhibition Bureau (TCEB) támogatja az ICCA-t egy sikeres, kreatív és élvezetes kongresszus összehívásában 2023-ban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.