Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Bangkok Pattaya utazás

289 700 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Bangkok és Pattaya egy nyaralásban? Igen!

Thaiföld Bangkok Pattaya utazás akciós last minute nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 29 szálloda közül választhat.

Thaiföld Bangkok Pattaya utazás akciós last minute nyaralás üdülés. 2 nap Bangkokban majd tengerparti nyaralás Pattayán. Bangkoki utak, utazások last minute áron. Bangkok Thaiföld fővárosa a tízmilliós metropolisz, az Angyalok Városa, ahol hihetetlen ellentétekkel szembesül a látogató: arany, ezüst díszítésű templomok több száz év építészeti hagyományait tükrözve, s mellettük ott állnak a modern kort idéző felhőkarcolók. Itt találhatók a fenséges méretű Buddha szobrok, a Wimamnek kastély - építészeti különlegesség -, cölöpházak és luxus épületek. A város hatalmas kiterjedésű, több negyedből és ezeken belül több központi részből áll szállodákkal, szórakozóhelyekkel és vásárlási lehetőségek.
 • Nyílt Golf Bajnokság Pattaya
  18.2020. March
  Nyílt Golf Bajnokság Pattaya2020. March 18. 07:002020. March 21. 23:00
  Pattaya, Thaiföld (Ázsia)
  Bár ez az esemény egy bajnokság, de Ön mégis úgy érezheti magát, akárcsak a sztárvendég lenne! Amikor megérkezik, kedvesen üdvözlik Önt a hagyományos thai "Sawasdee Ka" köszöntéssel. A bajnokság után pedig amint lemegy a nap, a fények kigyulladnak, és Ön élvezheti a jobbnál jobb bárokat, éttermeket, az olcsó de annál jobb minőségű masszázst!
 • Songkran
  13.2020. April
  Songkran2020. April 13. 06:002020. April 15. 23:00
  Pattaya, Thaiföld (Ázsia)
  A Songkran Thaiföld egyik legnagyobb ünnepe, amely évente több mint 500 000 látogatót vonz. A Songkran egy minden évben megrendezett, úgynevezett vízfesztivál, amely a thai újév alatt zajlik. Hivatalosan 3 napig tart, de valójában egy egész héten át tömegesen ünnepelnek a helyiek, és egész Thaiföld a vízi csata színterévé válik. Pattaya egyébként is egy buliváros, így nem meglepő, hogy A Songkran fesztivál itt tovább tart, mint általánosságban Thaiföldön. A szokásos vízi csaták árpilis 13 és 15 között zajlanak, de Pattaya városában az ünneplés itt nem ér véget! A következő héten is folytatódik a fesztivál, majd április 19-én a Wan Lai Fesztivált is megrendezik, így ha lemarad a vízfesztiválról, még mindig bulizhat egy jót.
 • Top of the Gulf Regatta
  01.2020. May
  Top of the Gulf Regatta2020. May 01. 08:002020. May 06. 22:00
  Pattaya, Thaiföld (Ázsia)
  A résztvevő tengeri hajók és a többszemélyes hajók ingyenes kikötést kapnak a kikötőben a regatta időtartama alatt, így minden hajós és hajótulajdonos megnyugodhat, hogy hajója teljes biztonságban van. Így lehetővé teszi ez az esemény mindenkinek, hogy öt napig élvezze az izgalmas versenyeket, valamint a társadalmi eseményeket.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.