info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Pattaya fakultatív

Pattaya fakultatív | Pattaya nyaralás és Pattaya utazás

Kedvünk van a vízi sportok és az éjszakai élet mellett mást is csinálni Pattayán? Van néhány ötletünk, hogy mit érdemes csinálni Pattaya és környékén.

Pattaya Nong Nooch

Nong Nooch kert és elefántfarm és
Mini Siam makettpark
A Pattayáról induló félnapos kirándulás során ismerkedés a trópusok színpompás növényvilágával, orchideákkal és kaktuszokkal a botanikus kertben, majd folklórbemutató és látványos elefánt-show teszi felejthetetlenné a programot.
Késő délután látogatás a Mini Siam makettparkban, ahol több mint 100 világhírű épület, nevezetesség kicsinyített, és az esti kivilágítással különösen hatásos mása látható.Thai masszázs
 


Tradicionális thai masszázs

Egy évezredes testkultúra részeként a thai masszázs a teljes fizikai rekreáció és felfrissülés eszközévé, valóságos művészetté vált. Mintegy kétórás időtartama alatt a vendég egyaránt megtapasztalhatja a poklot és a mennyországot. Az első óra az ízekre szedésé, ekkor minden létező izmunkat, ízületünket megmozgatja a masszőr. Amikor már marionettbábuként lógnak végtagjaink, pokolba kívánt csontkovácsunk összerakja tagjainkat, ami mennyei felüdülésként hat már csak azért is, mert megszűnnek a fájdalmaink. De félre a tréfával! Fantasztikus élmény, eddig nem tapasztalt felüdülés a jutalom, ha vállalják a próbát!

Szigetkirándulások
A Pattaya környékén lévő szigetekre érdemes elmennünk kirándulni, ugyanis csodálatosan szép az egzotikus és vadregényes természet, valamint a kristálytiszta víz.
 

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.