info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

El Gouna fakultatív

Fedezze fel Egyiptom földjét és a fantasztikusan izgalmas Vörös-tenger élővilágát! Jobbnál jobb fakultatív kirándulásaink keretében ellátogathat a gízai piramisokhoz vagy a Királyok Völgyébe, nézhet közelről delfineket és tevegelhet is.
 1. El Gounából induló fakultatív programok

  Sok fakultatív programlehetőséget kínálunk Önnek El Gounából, hogy nyaralását még felejthetetlenebbé varázsolja.
  • Kairó 1 nap - busz: Luxus színvonalú buszainkkal visszük Önt a Gízai Piramisokhoz és a Szfinxhez, a programba pedig még az Egyiptomi Múzeum bejárása is belefér. Ár: kb. 85 €, belépőkkel és ebéddel.
  • Kairó 1 nap - repülő. Válassza a kényelmes repülős utazást, hogy minél többet lásson Egyiptom fővárosából! Ár: kb. 275 €, belépőkkel és ebéddel.
  • Luxor 1 nap - busz: Töltsön el egy csodálatos napot a karnaki templomban, járja be Hatsepszut templomát, ámuljon a Memnóni kolosszusok mérete láttán és járja be a Királyok völgyét. Eközben még egy hajóval is át fog kelni a Níluson. Ár: kb. 85 €, belépőkkel és ebéddel.
  • Discovery szafari: A végtelen sivatag és a beduinok egyszerű hétköznapjai mindenkit elvarázsolnak. Induljon a sivatag mélyére, ahol lehetőség van tevegelésre, majd a naplemente megtekintésére. A program vacsorával és beduin tánccal zárul. Ár: kb. 45 €, amely tartalmazza a terepjárózást, a sivatagi motorozást, tevegelést, egy terrárium megtekintését, az ebédet és a beduin vacsorát, valamint a magyar nyelvű idegenvezetést. 
  • Paradise Island túra: Fantasztikus hajós kirándulás a Giftun-sziget legszebb részére, amelynek keretében egyszer sznorkelezhetünk is. Ár: kb. 45 €, amely tartalmazza a sznorkel felszerelést, az ebédet egy itallal, és az igénybe vehető vízi játékokat.
  • Happy Dolhin üvegfenekű hajó: Fedezze fel a színes, víz alatti világot különleges halaival és csodás koralljaival, üvegfenekű hajókázással. Ár: kb. 33 €.
  • Red Sea Dolphin tengeralattjáró: Csodálja meg több, mint 20 méter mélységben a Vörös-tengert! Ár: kb. 45 €, amely tartalmazza a tengeralattjárózást és a transzfert. 
  • Giftun-sziget: Pihentető hajóút a Vörös-tengeren, 1-1 órás felszíni búvárkodási lehetőséggel két különböző korallzátonynál, valamint másfél órás megállóval a lakatlan Giftun-szigeten. Az ár tartalmazza a hajóutat, a felszíni búvárkodáshoz szükséges felszerelést, a hajón felkínált ebédet, valamint a transzfert. Ár: kb. 25 € / fő. 
  • Mahmya: Pihentető hajóút a Vörös-tengeren felszíni búvárkodással valamint pihenővel a lakatlan szigeten. Ár: kb. 80 / fő. 
  • Sharm El Naga hajóút és búvárkodás. Ár: kb. 45  / fő. 
 2. Hasznos információk az el gounai fakultatív programokról

  Az el gounai fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni, kivéve a búvárkodást és a tengeri programokat. A fenti árak tájékoztató jellegűek. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor Irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá ilyen irányú külön kérésssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.
  Az El Gounából induló fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- illetve árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött, így ha a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

  A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.

  A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.