info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Kambodzsa Angkor és Thaiföld Pattaya

Szórakozás és kulturális emlékek

Kambodzsa Angkor és Thaiföld Pattaya akciós utazás last minute üdülés olcsó kombinált utak.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Thaiföld Pattaya és Kambodzsa Siem Reap Angkor felfedezése egy utazás alkalmával! Látogassa meg Thaiföldet, mely a világ egyik legkeresettebb úti célja, és töltsön el pár napot Kambodzsában is!
Pattaya igazi paradicsom a nyüzsgést és bulizást kedvelőknek! Tökéletes úti cél azoknak, akik szeretnék Thaiföld felfedezése után mulatással, vásárlással tölteni az időt. A 130 ezer lakos többsége a turizmusból és a szórakoztatóiparból él. Pattaya Bangkok közelsége miatt is kedvelt cél, Bangkok lakosai szívesen ugranak le Pattayába egy kis szórakozásért.
Kambodzsa Thaiföld mellett található, még fejlődésben lévő ország. Sziemreap (angolul Siem Reap) városa mellett fekszenek Angkor ősi város romjai, amely 1992 óta az UNESCO Világörökség része. A khmer templomok maradványai miatt rengeteg turista látogatja meg Kambodzsát. Siem Reap emiatt főleg a turizmusból él, hiszen itt szállnak meg az Angkorba érkezők.
 • Songkran Vízfesztivál Pattaya
  13.2020. April
  Songkran Vízfesztivál Pattaya2020. April 13. 06:002020. April 15. 23:00
  Pattaya, Thaiföld (Ázsia)
  A Songkran egy minden évben megrendezett, úgynevezett vízfesztivál, amely a thai újév alatt zajlik. Hivatalosan 3 napig tart, de valójában egy egész héten át tömegesen ünnepelnek a helyiek, és egész Thaiföld a vízi csata színterévé válik. Pattaya egyébként is egy buliváros, így nem meglepő, hogy A Songkran fesztivál itt tovább tart, mint általánosságban Thaiföldön. A szokásos vízi csaták árpilis 13 és 15 között zajlanak, de Pattaya városában az ünneplés itt nem ér véget! A következő héten is folytatódik a fesztivál, majd április 19-én a Wan Lai Fesztivált is megrendezik, így ha lemarad a vízfesztiválról, még mindig bulizhat egy jót.
 • ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusa Kambodzsa
  29.2020. October
  ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusa Kambodzsa2020. October 29. 08:002020. November 01. 20:00
  Kambodzsa, Siem Reap, Thaiföld (Ázsia)
  Az ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusának fő témája a kardiovaszkuláris egészség: az élet bölcsője. A kongresszus a régió kardiológia területén dolgozó veteránjait és fiatal szakembereit, valamint a világ minden tájáról érkező szakértőket kívánja összehozni.
 • Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál 2020
  30.2020. October
  Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál 20202020. October 30. 06:002020. November 01. 21:00
  Kambodzsa, Thaiföld (Ázsia)
  A fesztivállal többek között a sikeres halászati szezont és a bőséges rizstermést is ünneplikA Bon Om Tuk idején sokan a családjukkal ünnepelnek, néhányan megnézik a hajós versenyt, vagy éppen utazgatnak és megnézik hogy ünnepelnek más tartományokban. Az ünnep második napja a telihold, ilyenkor gyümölcsöket, rizst tesznek a házak elé, remélve, hogy szerencsét hoznak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.