info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208
Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Bangkok Rayong

0 Ft/fő TELJES ÁR illetékkel

Thaiföld Bangkok Rayong utazás last minute akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Thaiföld Bangkok Rayong utazás last minute akciós nyaralás üdülés.

Rayong Bangkoktól nem messze található, Koh Samet közelében, fekszik a keleti parton. Hosszú fehér homokos partszakasz jellemzi, továbbá számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál. A legkiemelkedőbb helyi látványosságok közé tartozik a Sri Muang Park, a Phra Chedi Sobh botanikus kert és a Klang Nam pagoda. Nem szabad kihagyni a Rayongtól kb. 22 km-re lévő halászfalut, Ban Phe-t sem, ahol frissen fogyaszthatjuk a különöző tenger gyümölcseit, illetve innen lehet átjutni Koh Samet szigetére is. Koh Samet-et 1981-ben természeti rezervátummá nyilvánítottak, amelyben eredeti monszun és lombos erdők találhatók. Csendes és nyugalmas légkör uralkodik itt, a legfehérebb és legfinomabb homok borítja felszínét, pálmafák szegélyezik partját. Romantikus zugok, kellemes vízparti bárok, éttermek és nagyon sok üzlet található itt. Koh Samet azon turisták számára a legalkalmasabb, akik szeretik az óceánt, strandot, fürdőzést, de mindezt nagyon egyszerű környezetben.
Mindössze két évszázados múltra tekint vissza a főváros, előtte ez a szerep Ayutthayának jutott a burmai csapatok 18. századi pusztításáig. A Bangkok szó nem véletlenül jelenti az olajfák ligetének a faluját, de eredeti feladatához képest egyre többet bíztak rá. Igazi fejlődésnek csak az 1900-as évek elején indult.

Thaiföld fővárosa: Bangkok
Legfontosabb tere a Sanam Luang, thai nyelven királyi mező, ahol az ünnepségeket szokták tartani, és a hagyomány szerint a király család tagjainak lelke is itt távozik el. Emellett fekszik a Királyi Palota és What Phra Keo templom is. Ennek az együttesnek a látképe Bangkok emblémája. A park másik felében az 1782-től fejlődő Nemzeti Múzeum, jelentős kulturális, történelmi emlékekkel. Megkülönböztethetjük még Bangkokon belül a hivatali-, szórakoztató-, kínai negyedet. Tehát Thaiföld fővárosa egy igazi nagyváros, annak minden elemével, ahol mindig igazi nyüzsgést találunk.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.