Thaiföld Bangkok Rayong utazás last minute akciós nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Thaiföld Bangkok Rayong utazás last minute akciós nyaralás üdülés.
Rayong Bangkoktól nem messze található, Koh Samet közelében, fekszik a keleti parton. Hosszú fehér homokos partszakasz jellemzi, továbbá számtalan szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál. A legkiemelkedőbb helyi látványosságok közé tartozik a Sri Muang Park, a Phra Chedi Sobh botanikus kert és a Klang Nam pagoda. Nem szabad kihagyni a Rayongtól kb. 22 km-re lévő halászfalut, Ban Phe-t sem, ahol frissen fogyaszthatjuk a különöző tenger gyümölcseit, illetve innen lehet átjutni Koh Samet szigetére is. Koh Samet-et 1981-ben természeti rezervátummá nyilvánítottak, amelyben eredeti monszun és lombos erdők találhatók. Csendes és nyugalmas légkör uralkodik itt, a legfehérebb és legfinomabb homok borítja felszínét, pálmafák szegélyezik partját. Romantikus zugok, kellemes vízparti bárok, éttermek és nagyon sok üzlet található itt. Koh Samet azon turisták számára a legalkalmasabb, akik szeretik az óceánt, strandot, fürdőzést, de mindezt nagyon egyszerű környezetben.
Bangkok utazás
Mindössze két évszázados múltra tekint vissza a főváros, előtte ez a szerep Ayutthayának jutott a burmai csapatok 18. századi pusztításáig. A Bangkok szó nem véletlenül jelenti az olajfák ligetének a faluját, de eredeti feladatához képest egyre többet bíztak rá. Igazi fejlődésnek csak az 1900-as évek elején indult.
Thaiföld fővárosa: Bangkok
Legfontosabb tere a Sanam Luang, thai nyelven királyi mező, ahol az ünnepségeket szokták tartani, és a hagyomány szerint a király család tagjainak lelke is itt távozik el. Emellett fekszik a Királyi Palota és What Phra Keo templom is. Ennek az együttesnek a látképe Bangkok emblémája. A park másik felében az 1782-től fejlődő Nemzeti Múzeum, jelentős kulturális, történelmi emlékekkel. Megkülönböztethetjük még Bangkokon belül a hivatali-, szórakoztató-, kínai negyedet. Tehát Thaiföld fővárosa egy igazi nagyváros, annak minden elemével, ahol mindig igazi nyüzsgést találunk.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.