info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Bangkok Koh Yao Yai

0 Ft/fő TELJES ÁR illetékkel

Thaiföld Bangkok Koh Yao Yai last minute utazás akciós olcsó nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Koh Yao Noi (Kis-Hosszú-sziget) a béke, a nyugalom menedéke. Ko Yao Yaival (a Nagy-Hosszú-szigettel) együtt Phuket és Krabi tartomány között fekszik.
Jaujaj a helyes ejtése a szigetnek.
A legnagyobb sziget Koh Yao District, és sok érdekes strandok, például Ao Thi Kud, Ao Klong Son, Amikor a Sai, Lo Pa Raed beach, Ao Laan, Ao Hin Kong, és Laem Nok Og. Lo Jaak móló fontos móló Koh Yao Phuket. A víz a móló világos és iskolák hal úszik a híd közelében a kikötőnél. A látogatók megtekinthetik a szárított szardella (pla ching chang) itt. Vannak olcsó bungaló a sziget mellett otthoni tartózkodás szállást a helyi lakosság, aki élni a halászati ​​vagy mezőgazdasági, tanulni életmódján. Gyönyörű strandok Koh Yao Yai vannak:

Loh Jaak Beach
és Loh Jaak móló fontos móló honnan Koh Yao Yai Phuket. Merchandise értéke több mint 100,000 baht áthaladnak ezen pier napi. A strand itt fehér, és a víz tiszta és világos. Iskolák tartózkodó fürdés a híd közelében egy gyönyörű látnivaló. A látogatók is horgászni, vagy keressük kagyló vagy tekintse meg a gyártási folyamata szárított szardella (pla ching chang). Hosszú farok csónakok bérelhetők menni Koh Kai Nok vagy Koh Kai Nai. Két út elhagyja a móló Phuket minden nap 8 óráig és 2 pm napi.

Loh Pa Raed Beach
tartalmaz egy hosszú, fehér homokos strand hemzseg ligetek kókuszpálmák. Az északra az öböl egy köpenyt, gyönyörű rock formáció, és a víz körül a köpenyt alkalmas úszás.

Klong Son Beach
kínál a strand finom, fehér homok és árnyas fenyőfák. A bal oldalán a part egy színes rock formáció, hasonló gyönyörű tarka kavics. Úszás és snorkelling látni szép korall ajánlott.

Ao Thi Kud
található Ko Yao Yai. Ez az öböl egy fehér homokos strand. Ahhoz, hogy az északi-öböl, van egy gyönyörű sziklás köpeny a strand szegélyezett fenyőfák.

Ao Lan
Az öböl kínál gyönyörű strand, ideális úszás. Az északi, van egy köpenyt, amely egy meredek szikláról, és az alapja a szikla, a víz, elég mély. Boat lovaglás a legkényelmesebb szállítási mód, hogy ott.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.