info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Koh Phangan utazás

Koh Phangan, Thaiföld utazás last minute olcsó akció

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Last minute thaiföldi utak, utazások. Télen olcsó nyaralás üdülés Thaiföldön. Koh Phangan.

Koh Phangan Koh Samui szigetével szomszédos északi irányban. Koh Phangan fővárosa Ko Pha-ngan. Koh Phangan szigetén található a gyönyörű resort hotel a ThongNai Pan öböl partjánál, amely gyorshajóval érhető el rövid idő alatt Koh Samuiról. A közvetlen a homokos tengerparton álló szálloda tervezőjét a természet inspirálta, ennek köszönhetően csodálatosan illeszkedik a trópusi tájba, mely fekvéséből adódóan különlegesen szép.
Ajánljuk nyugalmat keresőknek, nászutasoknak. ez a Thai-öbölben található kis sziget, Koh Phangan, amely még többnyire tartja világ háta mögötti hangulatát. Azt mondják róla, olyan, mint a szomszédságában található Ko Samui volt kb. húsz éve, mielőtt Thaiföld egyik legnépszerűbb turistacélpontja lett.

Koh Phangan nagy vonzereje a beépítettlenség mellett, hogy egyszerre vannak gyönyörű strandjai és hegyes dzsungelei. 168 négyzetkilométerének java erdőség, melyen kevés, többnyire meredek út vezet át rajta. Az élet a partvidékeire csoportosul, mely ritkán lakott, itt-ott szállodákkal, éttermekkel építették be. Bár ez egy kis sziget, egész széles skálán szolgálja ki az utazók igényeit. Hátizsákos, kis pénzű utazóból még mindig sokan járnak ide. Főleg fiatalok, akiket a déli csücsök vonz, itt tartják ugyanis minden teliholdkor a Full Moon Party-kat (több infó lent). A déli rész mondhatni a fiataloké, míg északra a családos, kényelmes, nyugalomra vágyó utazók mennek. Az északkeleti részét tartják a legszebbnek, itt vannak Thong Nai Pan és a Thong Nai Pan Yai standjai, amik köré nagyon színvonalas szállodák épültek.

Koh Phangan keleti felén találod a Than Sadet Nemzeti Parkot és fantasztikus strandját. Az idevezető gyönyörű hegyvidéki úton már találsz egy helyes kis vízesést, azaz inkább zúgót. Ez is megér egy tízperces kitérőt, de a fő látnivaló erre a tengerpart és környéke. Az út a part előtt néhány száz méterrel véget ér, itt a látogatóknak le kell adniuk a nevüket a parkőröknél. Innen gyalog jutsz tovább a gyönyörű nemzeti park mélyére, majd végül a strandra. A Sadet park kis öble a sziget alig ismert gyöngyszeme. A két oldalról hegyekkel körbevett, pálmaerdő határolta, néhol homokos, néhol apró köves strandnál nehéz hangulatosabb partot találni Koh Phanganon.

És ha már itt jársz, egyél bátran az egyetlen itt működő étteremben. Nagy kínálat, jó kaják, olcsóság.
Koh Phangan szigetnek nincs reptere, így csak komppal jutsz ide. Sokan Ko Samuiról jönnek, oda megy repülő Bangkokból és onnan egy szűk óra komppal a sziget, de ha te a szárazföldről eleve Ko Phanganra jössz, Surat Thaniból 1,5 órás, Chumpornból 3 órás kompozásra számíts.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.