Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Bangkok Koh Chang utazás

334 700 Ft/főTELJES ÁR illetékkel
Koh Chang szigetét a formája miatt Elefánt-szigetnek hívják

Thaiföld Bangkok Koh Chang utazás. Last minute olcsó akciós nyaralás üdülés.

Ezen az oldalon 15 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Töltsön el pár napot Bangokban majd pihenjen a csodaszép Koh Chang tengerpartján. Kellemes böngészést.
Koh Chang (vagy Ko Chang) Thaiföld dél-keleti részén egy sziget, ami Trat tartományhoz tartozik. A neve annyit jelent, hogy Elefánt-sziget, feltehetően azért, mert az alakja olyan, mint egy elefántcsalád rajzolata.
A Thaiföldi-öbölben lévő Koh Chang Phuket után a második legnagyobb területű sziget, amely turisztikai téren egyelőre még a felfejlődés stádiumában van. Kereskedelmi, szállodai infrastruktúrája még messze nem olyan fejlett, mint Phuketté vagy Koh Samui-é. De folynak jelentős építkezések a sziget valamennyi jobb partszakaszán. Eddig inkább a hátizsákos utazók kultiválták, de láthatóan az a cél, hogy a több pénzt költő turistákat próbálják odacsábítani. Hátrányt jelent, hogy a szigetnek nincs még repülőtere, bár szó van építéséről.

Koh Chang sznorkelezés és komolyabb búvárkodás szempontjából nem nagy szám, viszont közelében van sok olyan ki sziget, ahol szuperek az ilyen irányú lehetőségek. A kis szigetekre irányuló kirándulások többnyire egy Bang Bao nevű part településről indulnak.
Koh Chang príma hely a vizi sportok kedvelőinek. A scuba búvárkodás novembertől februárig a legalkalmasabb. Vannak hajóroncsokhoz vezető búvártúrák. A sziget körüli vizek halakban nagyon gazdagok.

Csaknem valamennyi homokos strand a sziget nyugati oldalán található. A keleti oldal partvonala nyersebb. Épülnek új, csodás resort-ok belesimulva a természetbe a sziget elszigeteltebb részein is. Akik nem szeretik a tömegturizmust, azok Koh Changon jól fogják magukat érezni. A sziget belsejében az érintetlen természet ölén hangulatos vízeséseket lehet meglátogatni. E területek egy része természetvédelmi park és a belépésért kisebb összeget kell fizetni.
 • Thaiföldi utazás a Függetlenség Napja
  23.2020. March
  Thaiföldi utazás a Függetlenség Napja2020. March 23. 08:002020. March 27. 22:00
  Koh Chang, Thaiföld (Ázsia)
  Thaiföldi utazás Koh Changra a Függetlenség Napjára, ami minden évben március 23-tól március 27-ig tartó ünnepségsorozat. Helyi termék standok, kiállítások állami és magán szervezetek, népi játékok és sport show, zene és más színpadi előadások.
 • Koh Chang Gyümölcsfesztivál
  30.2020. April
  Koh Chang Gyümölcsfesztivál2020. April 30. 06:002020. May 01. 20:00
  Koh Chang, Thaiföld (Ázsia)
  A fesztivált Ko Chang híres duriánjának népszerűsítésére szervezik, amelynek bárhol másutt eltérően különös sós íze van. A laboratóriumi vizsgálati eredmények szerint a Ko Chang Duriánja néven ismert gyümölcs jódot tartalmaz. A világ legbüdösebb gyümölcsének általában vaníliaszerű íze van.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.