info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Kambodzsa Angkor és Thaiföld Phuket

Gyönyörű partok és ősi romok nyomában

Kambodzsa Angkor és Thaiföld Phuket kombinált utazás üdülés last minute nyaralás akciós utak.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Kambodzsa Angkor és Thaiföld Phuket kombinált utazás üdülés last minute nyaralás akciós utak.
Ismerje meg Thaiföldet és Kambodzsát egy utazás keretében! Thaiföld a turisták körében az egyik legkedveltebb és leggyakrabban felkeresett hely a világon, míg Kambodzsa egy kicsit visszafogottabb de fejlődésben lévő ország.
Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, és további 32 kis sziget tartozik hozzá. A múltban a sziget az egyik fő kereskedőútvonal egyik megállója volt India és Kína között, napjainkban viszont fő bevétele a turizmusból származik. Ha Phuketre utazik, kihagyhatatlanok a piacok, a szebbnél szebb tengerpartok, mint például a Freedom vagy a Banana Beach, múzeumok közül pedig az érdekes Kagyló Múzeum.
Kambodzsa Thaiföldhöz képest még érintetlenebb és fejlődésben lévő ország, viszont rengeteg látnivalót kínál! Siem Reap (magyarul Sziemreap) tartomány területén- és az azonos nevű város mellett- találhatók a híres Angkor romjai. Siem Reap városa így manapság főként az Angkort meglátogató turistáknak ad szállást, míg a múltban halászatból és rizs termesztéséből éltek.
 • Siem Reap ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusa
  29.2020. October
  Siem Reap ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusa2020. October 29. 08:002020. November 01. 20:00
  Kambodzsa, Siem Reap, Thaiföld (Ázsia)
  Az ASEAN Kardiológiai Szövetség Kongresszusának fő témája a kardiovaszkuláris egészség: az élet bölcsője. A kongresszus a régió kardiológia területén dolgozó veteránjait és fiatal szakembereit, valamint a világ minden tájáról érkező szakértőket kívánja összehozni.
 • Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál 2020
  30.2020. October
  Bon Om Touk- Kambodzsa Vízfesztivál 20202020. October 30. 06:002020. November 01. 21:00
  Kambodzsa, Thaiföld (Ázsia)
  A fesztivállal többek között a sikeres halászati szezont és a bőséges rizstermést is ünneplikA Bon Om Tuk idején sokan a családjukkal ünnepelnek, néhányan megnézik a hajós versenyt, vagy éppen utazgatnak és megnézik hogy ünnepelnek más tartományokban. Az ünnep második napja a telihold, ilyenkor gyümölcsöket, rizst tesznek a házak elé, remélve, hogy szerencsét hoznak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.