Kambodzsa Angkor és Thaiföld Phuket kombinált utazás üdülés last minute nyaralás akciós utak.

Ezen az oldalon 7 szálloda közül választhat.

Melyiket ajánljuk?
Csillagok száma
Ellátás típusa
Kambodzsa Angkor és Thaiföld Phuket kombinált utazás üdülés last minute nyaralás akciós utak.
Ismerje meg Thaiföldet és Kambodzsát egy utazás keretében! Thaiföld a turisták körében az egyik legkedveltebb és leggyakrabban felkeresett hely a világon, míg Kambodzsa egy kicsit visszafogottabb de fejlődésben lévő ország.

Thaiföld Phuket utazás látnivalók

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, és további 32 kis sziget tartozik hozzá. A múltban a sziget az egyik fő kereskedőútvonal egyik megállója volt India és Kína között, napjainkban viszont fő bevétele a turizmusból származik. Ha Phuketre utazik, kihagyhatatlanok a piacok, a szebbnél szebb tengerpartok, mint például a Freedom vagy a Banana Beach, múzeumok közül pedig az érdekes Kagyló Múzeum.

Kambodzsa Siem Reap Angkor utazás

Kambodzsa Thaiföldhöz képest még érintetlenebb és fejlődésben lévő ország, viszont rengeteg látnivalót kínál! Siem Reap (magyarul Sziemreap) tartomány területén- és az azonos nevű város mellett- találhatók a híres Angkor romjai. Siem Reap városa így manapság főként az Angkort meglátogató turistáknak ad szállást, míg a múltban halászatból és rizs termesztéséből éltek.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.