info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Hua Hin utazás

Thaiföldi utazás, Hua Hin last minute utak Huahin nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Kultúra
Szótár
Thaiföldi utazás, last minute utak Huahin nyaralás üdülés Kb. 200 km-re található Bangkoktól, déli irányban. Királyi paloták, nyári rezidenciák ékesítik és ma is a helyi arisztokrácia kedvelt üdülőhelye. Hosszan elnyúló, fehér homokú strandok, jó minőségű szállodák, a vízi sportok számtalan lehetősége nyújt gondtalan kikapcsolódást.
Elérhetősége: utazás Bangkokból, kb. 3,5 óra szárazföldi transzfer. Hua Hin szuper hely azoknak a turistáknak, akik a nyaralás mellett szívesen vásárolgatnak. Takiap irányában van egy nagy bevásárlóküözpont, a 3 emeletes Market Village. Az élelmiszerrészlegén európai import kajákat is kínálnak. Az import termékek persze sokal drágábbak, mint a helyi áruk. A Soi 84 magasságában található a Villa market, ahol szintén sok import élelmiszert árulnak, de nagyon magas árakon. Hua Hinben a turisták körében nagyon népszerű az éjszakai piac (Night market). Sokan csak körbenéznek, eszegetnek ezt-azt, mert az áruk amúgy elég drágák. Van egy kisebb piac a Gran Plaza-n. Ott főleg ruhaneműket, órákat és mindenféle csecsebecsét árulnak. Ez a kis piac - kedd kivételével - mindennap 17 órától van nyitva.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.