Bulgária utazás fakultatív programok

IsztambulIsztambul - kétnapos kirándulás

Két napos kirándulás az Európa és Ázsia határán fekvő mesés városba,amely az iszlám világ múltbeli fővárosa volt a Boszporusz partján. Kora reggeli indulás, majd megérkezés után városnézés idegenvezetővel. Az alábbi műemlékek megtekintése: Hippodrom – a középkori város központja, III. Tutmose fáraó egyiptomi oszlopa, Tekert oszlop, Theodosius császár oszlopa, Német szökőkút, Kék Mecset – Sultanahmet mecset, Hagia Sofia – Aja Szófia templom-mecset. Átmennek a Boszporusz-hídon, és ezzel átlépik Európa és Ázsia határát, majd a Camlica-hegyről csodálatos panorámában lehet részük. Este fakultatív programlehetőségként egy helyi étterem meglátogatása, ahol műsort tekinthetnek meg helyi zenével és hastánc előadással. Szállás egy 3 csillagos szállodában reggelivel. A második napon fakultatív programként lehetőség van a szultánok palotája - Topkapi szeráj - meglátogatására, hajózhatnak a Boszporuszon és meglátogathatják a Nagy Bazárt, ahol bőrárut, nemesfémet, fűszereket és egyéb vásárfiát vásárolhatnak kedvező áron. Délután visszaindulás Bulgáriába, késő éjjel megérkezés a szállodába.
Irányár: kb. 80 EUR/fő

Isztambul – egynapos kirándulás

Ez a program a kétnapos kirándulással együtt indul, és programja megegyezik a kétnapos kirándulás első napjával, késő esti visszaérkezéssel Bulgáriába, a szállodába.
Irányár: kb. 55 EUR/fő

Várna – egynapos kirándulás

Egész napos kirándulás a legnagyobb bolgár kikötővárosba, amelyen a történelem során több kultúra is rajta hagyta a bélyegét. A múlt emlékei a Régészeti múzeumban tekinthetők meg, ahol látható a híres neolitikus aranykincstár. A város egyik jelképe a monumentális MennybemenBulgária utazás Fekete-tengeretel Templom (amely a második legnagyobb bolgár egyházi építmény a szófiai Alexander Nyevszkij templom után), ahol megcsodálhatják a belső bizánci stílusú díszítést, a fából faragott ikonosztázokat és a színes, festett ablakokat. Meglátogatják a római termálfürdők maradványait, majd a program zárásaként Bulgária legidősebb szőlőgazdaságát tekinthetik meg, ahol lehetőségük lesz megkóstolni a helyi borokat. Fakultatív lehetőségként meglátogathatják a várnai delfináriumot és lehetőség van a delfinshow megtekintésére (külön fizetendő).
Irányár: kb. 35 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 22 EUR/fő

Bolgár szokások és hagyományok - félnapos program

Kora délutáni indulás a szállodából egy helyi farmra, ahol megismerkedhetnek a helyi nemzeti ételekkel, utazhatnak lovaskocsin, megtekinthetik a szőlőültetvényeket és megismerhetik a helyi népzenét, öltözködést és táncot. Az ár hagyományos nemzeti ételekből álló vacsorát is tartalmaz.
Irányár: kb. 25 EUR/fő
Gyermekeknek 12 éves korig: 13 EUR/fő

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Adja meg e-mail címét és üzenetét!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.