info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Bulgária Aranyhomok utazás

Ideje újragondolnunk a bulgáriai utazásról alkotott elképzeléseinket, ugyanis Bulgária ebben az évben az egyik legdivatosabb úticél lesz. Nem nosztalgiából, hanem mert az elmúlt évtizedben egyre újították fel a szállodákat a bulgáriai Aranyhomok parton, ahol ma egymást érik a 4-5 csillagos szállodák és az isteni fogásokat kínáló éttermek. A víz kristálytiszta, a nap pedig szikrázóan süt egész nyáron. Ráadásul mindez kedvező áron érhető el!


Zlatni Pjaszaci, vagy ahogy magyarra fordítjuk, Aranyhomok Várna központjától 15 kilométerre északra terül el, ahová iránytaxival vagy helyközi buszjáratokkal is bejuthatunk, ha városnézéshez van kedvünk.

Aranyhomokon található Bulgária legtöbb 4-5 csillagos szállodája. A partmenti sáv hangulatos sétánnyal, számos színvonalas étkezési és szórakozási lehetőséget kínál a nyaralás ideje alatt. Akár nyugodt pihenésre vágyunk, akár fiatalosan buliznánk egy jót, itt megtaláljuk, amit keresünk!

Aranyhomok strandja a környék egyik legkedveltebbjének számít, hiszen a víz átlátszó és tiszta, a partot gyönyörűen karbantartják.

Ha nem csak strandon fürdenénk, érdemes meglátogatni a bulgáriai üdülőközpont északi részén található az Aquapolis aquaparkot, amely változatos és nemzetközi színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően a környék egyik leglátogatottabb attrakciójává vált.

Kinek ajánljuk Aranyhomokot?
  • Mindenkinek, aki egy csodálatos mediterrán nyaralásra vágyik.
  • Azoknak, akik még évtizedekkel ezelőtt jártak Bulgáriában, hogy lássák a fantasztikus változást.
  • Családoknak és fiataloknak, akik számára fontos a kedvező ár-érték arány a nyaralás tervezésekor.

2023. szeptember 15.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.