info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Sousse fakultatív

Sousse izgalmas városából számos izgalmas fakultatív program elérhető, amelyek közül mi elsősorban a 2 napos Szahara túrát javasoljuk. Mi első tunéziai utunk alkalmával, közel 20 évvel ezelőtt vettünk részt ezen a programon, de azóta is emlékszünk rá, olyan gazdag ez a két nap látnivalóban és információban. Fakultatív programlistánk tájékoztató jellegű, és egy partnerünk listája. A konkrét listát és a tényleges árakat a kinti idegenvezető fogja odaadni Önöknek érkezés után.

Szahara túra (2 napos program)

Tunézia 2 napos faklutatív program Szahara1. nap
Korai indulás a szálloda elől légkondicionált autóbusszal. Első állomásként El Jemben a világ harmadik legnagyobb amfiteátrumát tekintik meg, melyet a III. században építettek a rómaiak. Változatos tájakon haladva jutnak el Matmatába. Ebéd után keresik fel a közelben fekvő ősi berber lakásokat. Felejthetetlen élmény látni a hőség és az ellenség távol tartására épült és ma is lakott otthonokat. Továbbutazás, majd érkezés Douz oázisába. Vacsora és szállás. Este tevegelés a Szahara homokdűnéin.
2. nap
Korai ébresztő, majd reggeli után indulás a Chott El Jerid kiszáradt sóstón keresztül Touzeur felé. Továbbutazás, kb. 3 órás dzsipkörút az Atlasz-hegységben található különleges hangulatú oázisokba, az Ong Jemel (Tevenyak) és a Star Wars díszletek színhelyének megtekintése, majd látogatás Chebikában. Ebéd után az út folytatása Kairouanba, az iszlám szent városába, itt a nagymecset megtekintése kívülről, majd rövid látogatás egy szőnyegszövő műhelyben. Este visszatérés a választott szállodába.
Ár: kb. 255 TND / fő.
 

Tunézia- Friguia állatkert  (fél napos program)

Látogatás a Sousse-hoz közeli Friguia állatparkban, ahol 61 állatfaj több mint 400 egyede él szinte szabadon, és megnézhetik a fókashow-t is, amely a gyerekek kedvence. Az állatkert magánkézben van, és létrejöttének célja a védett afrikai fajok megőrzése. A program idegenvezetés nélkül elérhető. 
Ár: kb. 60 TND / fő.
 

Tunisz - Karthago - Sidi Bou Said (1 napos program)

Tunisz-Karthago-Sidi Bou SiadA reggeli órákban indulás Tunézia fővárosába, Tuniszba, ahol kb. másfél órás városnézés közvetkezik. Ebéd egy fővárosi étteremben, majd az ókori Karthago, az Antonius-fürdő és a Byrsa Múzeum megtekintése. Ezután utazás a festői hangulatú városkába, Sidi Bou Said-ba, amely kék-fehér színvilággal, mór stílusban épült. Séta, majd vásárlási lehetőség. Este visszatérés a választott szállodába.
Ár: kb. 95 TND / fő.

Zulu est (esti program)

Tunézia utazás Zulu estTranszfer a Friguia Parkba, ahol tipikus dél-afrikai hangulatú műsorral és hastánccal várják a vendégeket. Arab jellegű vacsora salátával, kuszkusszal és lepénnyel, korlátlan bor- és üdítőfogyasztás. A program idegenvezetés nélkül indul.

Ár: kb. 85 TND / felnőtt.

Lézer Show (esti program)

Történelmi fényjáték, berber skanzen és észak-afrikai folklór vacsorával. A program idegenvezetés nélkül indul!
Ár: kb. 80 TND / fő.

Tevegelés és/vagy quad (félnapos program)

Száguldás négykerekű homokfutókon vagy tevegelés a kaktusz- és olajfa ültetvények között. A program idegenvezető nélkül indul. 
Ár: kb. 40 TND / fő tevegelés, kb. 50 TND / fő quadozás esetén.FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. február 27. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.