info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Legjobb tunéziai szállodák 2023

Évről évre több hetet töltünk Tunéziában, hogy végigjárjuk azokat a hoteleket, amik a kínálatunkban szerepelnek. Tunéziánál mindig fontos kérdés, hogy a nagyon kedvező ár mögött valójában milyen színvonal áll. Íme a kedvenc tunéziai hoteleink listája!
 • KEDVENC! Concorde Marco Polo 4* A tökéletes 4 csillagos szálloda Yasmine Hammamet központjában, a rendkívül széles és hosszú, finomhomokos tengerparton. Tisztaság, elegancia, letisztultság jellemzi a hotelt és szuper ellátás. Ár-érték arányban az egyik legjobb szállodánk. Hammametről egyébként tudni kell, hogy bár távolinak tűnik a reptértől, mégis végig autópálya van, így bő egy óra-másfél óra alatt simán a szállodában vagyunk érkezés után. Tudjuk, mert legutóbb nekünk is ennyi időt vett igénybe a transzfer.
 • KÖZPONTI FEKVÉS! Marhaba Club 4* és Marhaba Beach 4* és Occidental Sousse Marhaba 4* Az egyik legnépszerűbb hotelkomplexum, amelyet kiemelkedő szolgáltatásai és meseszép kertje miatt kedvelnek sokan. Csúszdák várják a gyerekeket. Központi fekvése miatt különösen ajánlott azoknak, akik szeretnének Sousse városában csavarogni.
 • KORREKT 4* SZÍNVONAL! Vincci hotelek Igényes, tiszta hotelek 4* színvonalon, szuper ellátással. Nagyon ajánljuk őket!
 • KORREKT 4* SZÍNVONAL! One Resort szállodák Kiváló 4* szállodák, normális áron. 
 • 5* KEDVEZŐ ÁRON! Nour Palace 5* Szuper áron elérhető, nagyon közkedvelt, színvonalas szálloda Mahdián, egyszerűbb 5* színvonalon. Tisztaság, hatalmas terület, gyönyörűen rendezett kert. A szállodától pár száz mérert kell sétálni, hogy elérjük a vonatot, amelyet a helyiek metrónak hívnak, - ezzel 1 óra alatt beérünk Sousse központjába. Mahdia központja taxival elérhető, az út díja irányonként 5 dínár 2019-ben. 
 • MESÉS ELLÁTÁS! Sentido Bellevue Park 5* Port El Kantaoui központjától 3 km-re fekvő, frissen felújított hotel meseszép, modern szobákkal és átlagon felüli ellátással. Rákok, kagylók, halak, sertés, reggel frissen facsart gyümölcslé, kávé mellé kis sütemény és mogyoró - minden van! A tengerpart gyönyörűen tisztán tartott és finom homokos. A taxi a kikötőbe este 6-7 dínár irányonként. 
 • LUXUS ÁLOMSZÉP SZÁLLODÁBAN! Barcelo Concorde Green Park Palace 5* Kiváló áron elérhető luxushotel Port el Kantaouiban. Az idei szezonban ez az abszolút kedvencünk luxuskategóriában. Tényleg úgy néz ki ez a szálloda, mint a képeken! Az ellátás mesés, a minibárt vízen kívül még üdítőkkel is töltik. Mi ide mennénk, ha a saját nyaralásunkról lenne szó. 
 • LUXUS ÉS NYUGALOM! Iberostar Royal El Mansour 5* Mahdia egyik legjobb szállodája ez a luxushotel, ahol extrém módon odafigyelnek a vendég elégedettségére. A menedzser tippje, hogy kötelező tengerre néző szobát foglalni, mert a tájra néző szobák az út közelsége miatt elég zajosak - meg hát amúgy is, a nyaralás alatt tényleg egy élmény a tenger látványára ébredni. 
 • VILÁGSZÍNVONAL KÖZEL A REPTÉRHEZ! Iberostar Kuriat Palace 5* Újonnan épült luxusszálloda, közvetlenül a monastiri reptér mellett. Vadi új designmedence, lassan mélyülő, finomhomokos, egész nap tisztán tartott tengerpart, két tengerparti bár, még a legjobbak közül is kiemelkedő ellátás. Sertéshús, tenger gyümölcsei, rengeteg frissen facsart gyümölcslé. 3 éjszakát töltöttünk itt 2019-ben, és imádtuk! 
 • VILÁGSZÍNVONAL SOUSSE KÖZPONTJÁBAN! JAZ Tour Khalef 5* Mesés luxushotel, gyönyörű kerttel és szobákkal Sousse központjában, a nagyon szépen rendben tartott homokos tengerparton. Világszínvonalú elegancia, egyedi medence, szuper snack bár és éttermek. Aki megengedheti magának, és csak a legjobb minőséggel éri be, az mindenképp ide jöjjön Tunéziában! 1 éjszakát töltöttünk itt legutóbb, és imádtuk minden percét.
 • CSODÁLATOS LETISZTULT LUXUS! Bármikor indulnánk a pár Iberostar Diar El Andalous 5* all inclusive szállodába. Tényleg úgy néz ki, mint a képeken. 

TIPP: Keresse fel YouTube csatornánkat a szálloda videókért, amelyeket kint készítettünk! 

Frissítve: 2023. szeptember 3.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.