info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Kréta szórakozóhelyek

Kréta szórakozóhelyek

Krétai utazásunk alkalmával ne hagyjunk ki egy-két szórakozóhely meglátogatását. Adjuk át magunkat a mediterrán éjszakai hangulatnak. Általában a bárok hajnalig nyitva tartanak az élet kb. este tizenegy felé indul be. A szigeten találhatunk hagyományos stílusú illetve modern szórakozóhelyet egyaránt. Délután, este felé látogassunk el egy Tavernába, kóstoljuk meg a helyi ízeket és italokat. Éjszaka viszont ugorjunk be egy jó kis éjszakai bárba. Lássunk pár példát erre.
 

Hersonissos szórakozóhelyek

 

Kréta utazás szórakozólyek Temple BarHersonissos - The Temple bar

A bár egyben étterem is, nagyon népszerű a turisták körében. A bárból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A zene soksínű, de elsősorban rock to house. Az élő rockzene, a tengerpart és a különleges italok a garancia arra, hogy itt jól fogja magát érezni. A hely hajnalig tart nyitva. Az árak elfogadhatóak.
 

Hersonissos - Aria

Hersonisson vidám és divatoson központjában található, ahol modern elektronikus zenét adnak. Modern díszítés és igen látványos fényhatások teszik nagyon jó hellyé, ahová gyakran igen neves DJ-ket hívnak meg. Egész éjjel nyitva van.
 

Hersonissos - Bio Bio

Hersonissos igen kedvelt bárja a Bio Bio. Szinte mindig telt ház van, ezért érdemes már 10 felé oda menni, hogy legyen helyünk. A turisták és a helyiek nagyon kedvelik.

Kréta utazás szórakozóhelyek New York

Főleg funky zenét adnak, ami garanciát jelent a jó hangulatra.
 

Hersonissos - New York Club

Közel 20 éve biztosítja nekünk a csodálatos éjszakai szórakozást.
Közvetlenül a tengerparton található és kora reggel nagyon lehet élvezni a kávénk elfogyasztását a klub teraszán és közben csodálni a tengert.
Az éjszaka itt már korán kezdődik és egészen reggelig tart.Fantasztikus a zene, egyedi a hangulat és nagyon cool koktélokat kínálnak. Semmi sem jobb, mint Hersonissos tengerpartján egy bulizás.
 

Hersonissos - Nostos Cafe Bar

Szerintünk ebben a bárban van a legbarátságosabb személyzet.

Kréta utazás szórakozóhelyek Amnesia Club

Hagyományos stílusú zene szól egész éjjel, mint például pop, rock, funky stb. Gyakran csap át a buli egy karaoke éneklésbe. Na, ez nem semmi. Mindenki drukkol, hogy a botcsinálta énekesnek jól sikerüljön az előadása. Ha esetleg hamis az éneke, az sem baj, iszunk egy sört és megtapsoljuk és közben éneklünk vele együtt. Utána jöhet a boogie bárban.
 

Hersonissos - Amnesia Club

2001-be nyílt meg a Club és egycsapásra megváltoztatta Hersonissos éjszakai életét. Előtte ilyen stílusú bár nem volt a környéken. Mára igen neves DJ-k látogatnak el a klubba. A bárt főleg fiatalok látogatják, akik az egész éjszakát végig táncolják, akár minden este egy héten keresztül. Az Amnesi egész nyáron különleges rendezvényeket, eseményeket szervez. Nincs két egyforma éjszaka ebben a bárban.
 

Hersonissos - Quarto

Kréta utazás szórakozóhelyek Malia Apollo

Hersonissos forgalmas főutcáján tálható ez a hely.
Jó hír, hogy éjjel-nappal nyitva van, így tudunk reggelizni, ebédelni, vacsorázni és akár az egész éjszakát is el tudjuk itt tölteni.
Quarto a hersonissosi szórakozóhelyek egyik meghatározó darabja. Van itt minden: italok, zene, jó kaja , jó zene, minden. A Steak House részt ne hagyjuk ki, a konyha nagyon jó. Címe: El. Venizelou Str. 83. Telefonszáma:+30 2897023590.

 

Heraklion szórakozóhelyek

 • Ittar (Heraklion City)
 • Privilege Club (Heraklion)
 

Malia szórakozóhelyek

 • Kréta utazás szórakozóhelyek Malia Candy ClubCandy Club
 • 69 Club
 • Apollo Night Club
 • Safari Club Malia
 • Corkers Club
 • Club UK
 • GoGo Lap Dancing Club
 • Factory Night Club
 • Camelot Castle Club
 • GoGo Lap Dancing Club
 • Banana Club
 • Babylon
 • Coyote Venue
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.