info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Ravda utazás

Családias hangulatú tengerparti ajánlatok kedvező áron

Bulgária Ravda akciós utazás, olcsó last minute nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Látnivalók
Kultúra
Bulgária Ravda last minute utazás akciós nyaralás üdülés. Ravda Burgasztól délre 30 km-re található. A kisváros szinte már összeépült észak felől Neszebárral és délről Aheloyjal. Ravdát azoknak a turistáknak ajánljuk akik csendesebb kisvárosokat részesítik előnyben. Itt nincsenek nagy bevásárlóközpontok és szórakozóhelyek. A tengerpart - mint majdnem mindenhol Bulgáriában, - homokos és sekély, de nagyon kicsi, családias. A szállodák egyszerűek és megfizethetőek. Turisták körében nagyon felkapott: idősebbeknek és kisgyermekes családoknak egyaránt ajánljuk.
Ravda alkalmas a nyugodt pihenésre, a párás tengeri levegő pedig hozzájárul a relaxációhoz. A part mentén húzódó strandokon mindenki talál kedvére való helyet a lustálkodáshoz. A legkisebbek számára ott az aquapark, amely vetekszik a Primorskoban található élményparkkal. A város a félsziget legkedveltebbjei közé tartozik. Az egyetlen különbség csupán az ár, amely itt barátságosabb, mint Bulgária bármely más részén. Itt bármit előnyös áron vásárolhatunk meg, legyen szó szuvenírról vagy gyümölcsről. A környező nyaralóhelyek is jól megközelíthetők, könnyen eljuthatunk Sunny Beachre, Burgasba, vagy a város szomszédságban álló Nesebra történelmi kisvárosba.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.