Bulgária Ravda akciós utazás, olcsó last minute nyaralás üdülés

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Csillagok száma
Ellátás
Tipp
Bulgária Ravda last minute utazás akciós nyaralás üdülés. Ravda Burgasztól délre 30 km-re található. A kisváros szinte már összeépült észak felől Neszebárral és délről Aheloyjal.Ravdát azoknak a turistáknak ajánljuk akik csendesebb kisvárosokat részesítik előnybe. Itt nincsenek nagy bevásárlóközpont és szórakozóhelyek. A tengerpart mint majdnem mindenhol Bulgáriában homokos és sekély de nagyon kicsi - családias. A szállodák egyszerűk és megfizethetőek. Turisták körében nagyon felkapott - idősebbeknek és kisgyermekes családoknak egyaránt ajánljuk.
Ravda alkalmas a nyugodt pihenésre, a párás tengeri levegő pedig hozzájárul a relaxációhoz. A part mentén húzódó strandokon mindenki talál kedvére való helyet a lustálkodáshoz. A legkisebbek számára ott az aquapark, amely vetekszik a Primorskoban található élményparkkal. A város a félsziget legkedveltebbjei közé tartozik. Az egyetlen különbség csupán az ár, amely itt barátságosabb, mint Bulgária bármely más részén. Itt bármit előnyös áron vásárolhatunk meg, legyen szó szuvenírról vagy gyümölcsről. A környező nyaralóhelyek is jól megközelíthetők, könnyen eljuthatunk Sunny Beachre, Burgasba, vagy a város szomszédságban álló Nesebra történelmi kisvárosba.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Adja meg e-mail címét és üzenetét!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.