info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Hainan - Miért keleti Hawaii?

A kínai Hainan szigetét sokan a keleti Hawaiinak becézik. Hogy miért? A válasz egyszerű: Hainan hasonlóan egzotikus, távoli és turistabarát sziget, mint Hawaii szigete, ráadásul az időjárás egész évben csodás. A nemzetközi becézés azonban ne vezessen félre senkit, Hainan nem Hawaii, de nagyon sok a hasonlóság. Nézzük meg alaposabban a közös jellemzőket és a különbségeket! 

Hainan és Hawaii hasonlóságok

  • Egzotikus, vulkanikus sziget Mind Hawaii, mind Hainan egzotikus szigetek, amelyet imádnak a turisták. 
  • Egész évben kedvező időjárás Ahogy Hawaii szigetére, úgy Hainanra is egész évben lehet utazni. Hawaii szigetén egész évben nagy a meleg és a tenger hőmérséklete sosem süllyed 24C fok alá. Hainan is pazar időjárással büszkélkedhet! Sanya régióban, ahová az útjaink nagy része szól, áprilistól októberig 30-32C fok van árnyékban, novembertől márciusig pedig az árnyékban mért hőmérséklet 26-29C fok. A magas páratartalom és a napsütés miatt az mondható, hogy egész évben strandidő van! Azt azért tudni kell, hogy kiadósabb eső esik május és október között. A tenger hőmérséklete sosem hidegebb 23C foknál, a nyár végén a 30C fokot is eléri.
  • Igazi turistaparadicsom Noha Hawaii már jóval korábban kiépült, mint Hainan, - amely az utóbbi 10 évben indult robbanásszerű fejlődésnek, - de mindkét helyen úgy érezheti az utazó, hogy a kívánságait csak úgy lesik a helyiek. Csodás hotelek és kiváló fakultatív programok várják azokat, akik belevágnak az utazásba! 
  • Meseszép természet Mindkét sziget lakói tisztelik a természetet, és ebből át szeretnének adni az oda utazók számára is valamit. Vadregényes erdők és nemzeti parkok várnak mindenkit. 
  • Hosszan elnyúló strandok A napfény és a tengerpartok szerelmesei megtalálják számításukat mindkét úticélon.
Hainan a Keleti Hawaii utazás

Hainan és Hawaii különbségek

  • Ingyenes könnyített vízum Míg Hawaii szigetére csak vízummal juthatunk el, addig Hainan annak ellenére egy könnyített ingyenes vízummal, hogy Kínában található. Hainan ugyanis Kína egyetlen olyan övezete, ahová így lehet utazni. A beutazás feltétele mindössze a hazautazástól számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél illetve az útlevélmásolatok leadása a foglaláskor. Bővebben: Hanain utazási információk
  • Közvetlen járat Budapestről Hawaii szigetét nem érhetjük el Budapestről közvetlen járattal, de Hainan szigetét igen. 
  • Kedvezőbb ár Hawaii a magyar utazók számára meglehetősen borsos áron elérhető. Böngéssze azonban végig Hainan ajánlatainkat, és ámulni fog, hogy micsoda kiváló ár-érték arányú luxushoteleket kínálunk! 6 és 13 éjszakára is utazhat, ugyanis heti 1 charter gép közlekedik. A 13 éjszakás ajánlatok folyamatosan kerülnek fel a honlapra, így ha még nem látja ezeket, keressen minket bátran ajánlatért. 

Fedezze fel a keleti Hawaii szigetét, Hainan szuper árakon - közvetlen budapesti járattal és magyar idegenvezetéssel!
Hainan utazási ajánlatok
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.