info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Hainan fakultatív programok magyarul

Hainan egzotikus szigete egy olyan kuriózum, amely 2020-tól először közvetlen járattal és magyar idegenvezetéssel lesz elérhető Budapestről! A magyar idegenvezető már a repülőtéren várja az utasokat, akik aztán nála tudnak jelentkezni a számtalan izgalmas fakultatív program bármelyikére. Fedezze fel Ön is az elsők között Sanyát és környékét, ezt a kínai ékszerdobozt! Fakultatív programjaink kizárólag a velünk utazók számára elérhetők.

Aquaventura Vízipark | Hainan fakultatív program magyarul

A park az Atlantis Hotel 5* területén található. Egész napos programlehetőség gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az Aventura vízi világában számos meglepetés várja a vendégeket, mint például a szélsebes vízi csúszdák, titokzatos víz alatti folyók. Egyes csúszdák hossza eléri a 230 métert, de lecsúszhatunk szabadesésben akár 20m/s sebességgel is. 
Ár: 350 CNY, gyermek 90 cm alatt: ingyenes.
Hainan utazás fakultatí programok

Aquaventura "Lost Chambers" Akvárium | Sanya magyar fakultatív program

Kína legnagyobb panoráma akváriuma az Atlantis Hotel 5* területén, melyet 280 faj és mintegy 86 ezer tengeri élőlény népesít be. Sétálhatunk a folyosókon, kamrákban, miközben mellettünk egy színes, káprázatos korallfal terül el. Felettünk cápák és ráják úsznak a 13,5 millió liternyi tengervízben. Mesébe illő csodahely felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
Ár: 320 CNY, gyermek 90 cm alatt: ingyenes. 
A fenti két program egyben is foglalható, ilyenkor az ár 90 cm felett: 650 CNY.

Banling hőforrások magyar idegenvezetéssel

Hainan szigete nemzetközi egészségközpontként is népszerűvé vált, ugyanis ez Délkelet-Ázsia legtisztább régiója. A sziget egyedülálló mikroklímája hozzásegíti az utazókat a tökéletes relaxációhoz, ahol lehetőség nyílik reumatikus és légzőszervi problémák, bőrbetegségek és depresszió kezelésére is. A hagyományos kínai orvoslásban csak természetes összetevőket használnak fel. A félnapos programon fürdőzésre nyílik lehetőség. 36 termálvizes medence várja az ide látogatókat. A medencék vizéhez különböző természetes anyagok kerülnek hozzáadásra, mint a kávé, a jázmin vagy a ginzeng.
Ár: felnőtt: 260 CNY, gyerek: 130 CNY. Hainan utazás fakultatí programok

Li & Miao Nemzetiségi Kulturális Park magyar nyelven

A Li nemzetség tagjai Hainan sziget őslakói, akik már jóval a kínai emberek megérkezése előtt itt éltek. A Miao emberek a szárazföldről bevándorlók, akik rettenthetetlen harcosokként és fakírokként is ismertek, gazdag ősi kultúrával. Az egésznapos program alatt ellátogatunk egy faluba, ahol betekintünk a Li és a Miao emberek kultúrájába, életmódjába és megismerhetjók ősi hagyományaikat. A program ár ebédet is tartalmaz.
Ár: felnőtt: 340 CNY, gyerek: 200 CNY. 

Jurassic Park Hainan szigetén magyar nyelvű idegenvezetéssel 

Az esti program során egy rizsföldekkel övezett térségbe látogatunk el. A terület fontos szerepet játszik Sanya rizstermesztésében. Emellett szemet kápráztató kertekben, folyók mellett és erdőkben sétálhatunk. A környezet adta lehetőségekre ezen a területen létrehozták a Jurassic Park nevű animációs parkot, amely a világ első paleontológiai tudományos ismereteket népszerűsítő központja. Több száz életnagyságú és élethű dinoszauruszt láthatunk a 1,5 km hosszú gyalogúton. A sötétség beálltával, amikor feljönnek a csillagok, a dinoszauruszok életre kelnek a parkban. A program ára vacsorát tartalmaz. 
Ár: felnőtt: 270 CNY, gyerek: 150 CNY.

Majom-sziget és drótkötélpálya Hainan szigetén magyar nyelven

A sziget délnyugati részén található a Nanwan Majom-sziget, amely mintegy 2000 kismajomnak ad otthont. A szigetre Ázsia leghosszabb drótkötélpályáján keresztül juthatunk el, amelynek teljes hossza 2.138 méter. A felvonókból láthatunk egy vízi falvat, amelynek lakosai halászatból élnek. Kína eddigi legnagyobb igazgyöngyét ebben a faluban halászták ki. A program során igazán természetközeli élményben lehet részünk, ahol a majmokkal való találkozáson kívül az itt élő ötvenféle kétéltű és hüllő, tizennyolc madárfaj és körülbelül százféle pillangó sokaságát csodálhatjuk meg. Önálló programként vagy Banling/Szivárvány Part programokkal kombinálva is foglalható. 
Ár: felnőtt: 270 CNY, gyerek: 170 CNY.
Majom-sziget + Banling (délutáni étkezéssel): felnőtt: 470 CNY, gyerek: 270 CNY.
Majom-sziget + Szivárvány Part (BBQ ebéd): felnőtt: 580 CNY, gyerek: 340 CNY.

Hegyi felfedezőút Sanya magyar idegenvezetéssel egész nap

Egész napos kirándulás a természetben Hainan szigetén. A Wanguan folyó, avagy a Tízezer folyó Hainan sziget leghosszabb folyója, amely a Wuzhishan, más néven az Öt Ujj-hegy völgyein vezet keresztül. A völgy látogatóit a trópusi dzsungel szívében meredek szikák, hegyi patakok, vízesés és változatos, gyönyörű hegyi tájképek várják. A program ára ebédet tartalmaz. 
Ár: 550 CNY.

Nanshan Buddhista Kulturális Park és Guanyin szobor magyar nyelvű idegenvezetéssel

A program során megismerkedhetünk a híres Nanshan templomkomplexummal, amely egész Dél-Kína legnagyobb buddhista központja. A park az UNESCO Világörökség része, mint a világ legnagyobb, ember alkotta parkja, sértetlen környezetben. A park központjában áll a háromarcú Guanyin szobor, amely 108 méteres magasságával kiemelkedik a földnyelvből, amelyen áll. A 3,8 méter magas arany Guanyin szobrot pedig egy külön pavilonban őrzik, hiszen azt 140 kg és drágakövek díszítik. A program ára ebédet tartalmaz. 
Ár: felnőtt: 460 CNY, gyerek: 280 CNY. 

Főnix Park Hainan szigetén magyar nyelven

A Főnix Park Sanya legmagasabb pontján található. 400 méterre magasodik a tenger fölé, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a sziget öbleire és a városra. A Főnix Park 3 fő részből áll: a kilátóteraszból, a drótkötélpályából és a Skybridge-ből. Sétánk során számos különleges növényt és állatot vehetünk szemügyre. A sétát követően vacsora egyik kiváló BBQ éttermében. 
Ár: felnőtt: 350 CNY, gyerek: 200 CNY.

Szivárvány Part Hainan sziget magyar idegenvezetéssel

A Szivárvány Part egy gyönyörű hegy mögött húzódik meg a Nanwan Majom-sziget öblében. Az odavezető úton hihetetlen kilátás nyílik az egész öbölre, fehér puha homok, kristálytiszta tenger és smaragdzöld hegyek látványa várja az utazókat. Ez az 1 km hosszú partszakasz egész Kína legszebb strandja és legromantikusabb strandja. Lehetőség nyílik érkezés után katamaránon hajózni vagy quadozni. A program ára tartalmazza a friss tenger gyümölcseiből készült ebédet is. 
Ár: felnőtt: 440 CNY, gyerek: 270 CNY.

Romance Park Sanya magyar nyelven

Hainan egyik legnépszerűbb attrakciója a Romance Park, ahol egy igazán szórakoztató estét tölthetnek el a programon részt vevők. Nevével ellentétben itt nem egy parkban tett sétáról van szó, hanem egy lenyűgöző táncelőadásról, amelyet a Cirque du Soleil igazgatója rendezett. Az előadás keretében Sanya ókori története kerül bemutatásra profi táncosok, akrobaták és kaszkadőrök előadásában. Az esti show időtartama egy óra, amelynek megkezdése előtt érdemes a további attrakciókat is megtekinteni a hajlított szobától kezdve a tájfun szobáig, amelyhez mindenképp vigyük magunkkal az esőkabátunkat is! 
Ár: felnőtt: 400 CNY, gyerek: 250 CNY. 

Safari Állatkert és Vulkán Park magyar nyelvű idegenvezetéssel

A 340 hektáron elterülő, 4000 állatnak otthont adó állatparkban az állatok természetes élőhelyükön, szabadon élhetnek. A látogatás két részből áll. Elsőként egy buszos szafaritúrán veszünk részt, amelynek során betekintünk a több, mint 200-féle vadállat életébe a kínai tigrisektől a krokodilokig. A látogatás második részében sétát teszünk a park területén, amely közben újabb állatfajok megtekintése következik, mint a tiglán. Nem hagyjuk ki a vadállatok látványetetését sem, ahol saját kézből etethetjük az elefántokat és a zsiráfokat. Ezt követően az inaktív Ma An vulkán kráteréhez látogatunk. A vulkáni zóna területén bonsai gyűjteményt, múzeumot, népi kiállítást is megtekintünk. A vulkán krátere csodálatos környezetével együtt az UNESCO Világörökség része. A program ára ebédet tartalmaz. 
Ár: felnőtt: 500 CNY, gyerek: 250 CNY. 

Naplementés vitorlás jacht kirándulás Hainan szigeténél magyar nyelvű kísérővel

Kb. 3 órás program keretében utasainknak lehetőségük nyílik elsajátítani a vitorlázás techikakáját, horgászni egyet és úszni a nyílt tengeren csodálatos környezetben. Álomszép vizeken hajózunk, ahonnan festői kilátás nyílik a városra és a hegyekre. Felár ellenében jetskizésre és parasailingre is lehetőség nyílik. A program ára vacsorát tartalmaz. 
Ár: felnőtt 500 CNY, gyerek: 350 CNY.

Yanoda esőerdő Hainan szigetén magyar idegenvezetővel

A félnapos program tökéletes választás azoknak, akik az érintetlen természetben töltenének el egy kis időt. Ez a védett esőerdő 123 km2 területen fekszik és két völgyből áll. A program során sétálunk majd függőhidakon, látunk gyönyörű tavakat és vízeséseket. A parkban számos különleges növénnyel találkozhatunk, mint a banyanfák, helyi fajtájú párfányok és cukorpálmák.
Ár: felnőtt: 270 CNY, gyerek: 170 CNY. 
Hainan magyar fakultatív programok térképen

Fontos információk a hainani fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására, akkor:
 • Ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • A helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • Információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.
Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A hainani / sanyai fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
 • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
 • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet.
 • A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
 • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
 • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött. Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
 • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
 • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours, illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról.
 • Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. november 26.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.