info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Hainan utazás

Fedezze fel elsőként Kína egzotikus szigetét szenzációs árakon!

Hainan utazás Budapestről közvetlen járattal. Fedezze fel az elsők között a Keleti Hawaii szigetet vízummentesen, ugyanis Sanya csak Önre vár!

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Szótár
Hainan szigete vagy másként Hajnan 2020-tól végre elérhető közvetlen járattal is Budapestről! Legyen az elsők között, akik megnézik maguknak a Keleti Hawaii szigetként becézett egzotikus szigetet, hiszen most kiváló áron foglalhatók az utazások a legjobb 5 csillagos luxusszállodák valamelyikébe.

Hajnan szigetét egy mindössze 15-30 km széles, a negyedidőszakban keletkezett geológiai törés során létrejött tengerszoros választja el a szárazföldtől, a vulkáni eredetű Lejcsou-félszigettől. A sziget délnyugati részén az 1867 m-ig magasodó Vucsi-hegység terül el, amely a kréta korban keletkezett gránitintrúziók szétágazó vonulataiból áll. Északkeleten a szomszédos félsziget vulkáni övezetének folytatásaként bazaltlávadómok és -kúpok emelkednek. A hegyvidékek mellett parti síkságok terülnek el, a partokat a tengerben korallzátonyok követik.
Magyar idegenvezetéssel elérhetők a hainani utak.
 

Hainan ingyenes könnyített vízummal

Mi nagyon ajánljuk Hainan szigetét Kínában, már csak azért is, mert annak ellenére, hogy Hainan Kína része, az ide utazók ingyenes könnyített vízummal utazhatnak - elég a hainani utazáshoz egy, a hazaérkezéstől még legalább 6 hónapig érvényes útlevél. Foglalás után el fogjuk kérni az útlevél fénymásolatát. Bővebben: Hainan utazási információk
 

Hainan Budapestről közvetlen járattal

A tervek szerint a SCAT járatával a repülési idő 5 óra 15 perc az egy órás technikai megállóig, ahol ki lehet szállni a gépből, vásárolni, akár cigizni, majd onnan újabb 6 óra következik. Így összesen bő 12 órát repül a gép Budapestről.
Poggyász infó: 1 db 20 kg feladható poggyász / fő, 1 db 5 kg kézipoggyász (55x40x20 cm) / fő, 1 db kézi- vagy fotótáska / fő.
Fedélzeti ellátás repülés közben: többszöri étkezés a fedélzeten és alkoholmentes italok ingyenesen.
Éghajlata trópusi monszun jellegű, hosszú, csapadékos nyárral és rövid, száraz téllel. A januári középhőmérséklet 10-15 °C. A júliusi középhőmérséklet 25-28 °C, magas relatív páratartalommal. Az évi csapadék 1400-2000 mm között mozog

Hainan szigetén és Sanya részen is egész évben jó az idő, csodálatos a tengerpart. Az első 2020-as turnus február végén indul, amikor már 28-29C fok van napközben árnyékban, a tenger pedig átlagosan 23C fokos. Estére 22C fok körülre hűl le a levegő, eső szinte egyáltalán em esik.
Sanya Hainan déli részén található, ahol több nagy öböl terül el, és az újonnan épült szállodák is itt fekszenek. A legkedvezőbb árú 5 csillagos hainani szállodánk a Grand Soluxe 5*, amely kiváló ár-érték arányt képvisel. Az abszolút kedvenc hainani szállodánk ár-érték arányban a Pullmann Oceanview 5*, amely óceánra néző szobával foglalható, eszméletlenül akciós áron.
Mindkét hotel a Sanya-öbölben fekszik. A Dadonghai-öbölben ajánljuk még a kiváló árú luxusszállodát, a Mandarin Oriental 5* hotelt. A Xiao Dong Hai-öböl ékköve az Intercontinental Sanya 5*, amely szintén minőségéhez képest olcsó áron foglalható. A legnagyobb luxust az egész világon a Ritz-Carlton képviseli, amely megtalálható Hainan szigetén is. A Ritz-Carlton Sanya 5* pazar színvonalat nyújt, és a Yalong-öböl csúcsminőségét képviseli.
A fenti árak minden költséget tartalmaznak: repülőjegy, illetékek, feladható- és kézipoggyász, szállás, megadott ellátás, kinti transzfer és magyar nyelvű asszisztencia. Külön csak a biztosítások fizetendők. Hainanban a szállodák kb. 100 USD/szoba depositot kérnek érkezéskor, amelyet távozáskor visszaadnak.
Hainan a Dél-kínai tengerben fekvő trópusi sziget az Egyenlítő és a Ráktérítő között található. Hainan szigetről a kínaiak úgy tartják, hogy ott olyan selymes és fehér a homok, hogy még Hawaiira is innen szállították a tengerpartra. Hajdanán ide száműzték a politikai foglyokat, mert messze esett Pekingtől, bár ez a hely már akkor is inkább a Paradicsomra emlékeztetett. A főváros Haikou, mely felhőkarcolóival Hawaiit idézi. A második legnagyobb város Sanya.

A Hainan-szigetek Kínától délre találhatók, s szigetek százaiból állnak, melyek három szigetcsoportba rendeződtek. Maga a Hainan-sziget a legnagyobb, s jelenleg hatalmas összegeket fektetnek be külföldi és helyi vállalkozók, hogy megalkossák Kína Monacóját. Azonban a számtalan új hotelen, kaszinón és tengerparti szállodán kívül sokkal többet tud mutatni Hainan: itt a szörf szerelmesei és a nagyevők sem fognak unatkozni – főleg Wanning és a Riyue-öböl környékén. Ez valóban egy gyönyörű sziget, bár talán nem olyan nyugodt és érintetlen, mint a szomszédjai, de a kínai legenda szerint, ez a hely volt a „Tianya Haijiao”, azaz az ég és a tenger legtávolabbi része, más szóval a világ széle. Ez talán nem is igaz, de mikor nyáron a hőmérséklet 35 fok fölé emelkedik, a kristálytiszta meleg víz és a csodálatos homokos partok valóban végtelennek tűnnek.
 • Anyagtudomány és Gyártástechnika Nemzetközi Konferencia
  05.2020. November
  Anyagtudomány és Gyártástechnika Nemzetközi Konferencia2020. November 05. 08:102020. November 08. 19:10
  Sanya, Kína (Ázsia)
  Az anyagtudomány és a gyártástechnika nemzetközi konferenciája nemzetközi fórumként szolgál majd az anyagtudomány és a gyártástechnika széles területein a technológiai fejlődés és a kutatási eredmények bemutatására és a tapasztalatok cseréjére. A konferencia világszerte vezető kutatókat, mérnököket és érdeklődő tudósokat hoz egy fedél alá.
 • Nemzetközi Anyagtechnológiai Workshop
  05.2020. November
  Nemzetközi Anyagtechnológiai Workshop2020. November 05. 12:002020. November 08. 19:00
  Sanya, Kína (Ázsia)
  A workshop a világ minden tájáról várja az érdeklődő tudósokat, kutatókat, hogy bemutassák kutatásainak eredményeit, így átadva tapasztalataikat minden résztvevő számára.
 • Gongqi Fesztivál Hainan
  12.2021. February
  Gongqi Fesztivál Hainan2021. February 12. 08:002021. February 12. 23:30
  Hainan, Kína (Ázsia)
  A Gongqi, más néven Junpo Festival, Hainan egyik legfontosabb helyi népi ünnepe. A sziget különböző részein különféle isteneket és történelmi személyiségeket ünnepelnek felvonulásokkal, tűzijátékokkal. Noha az ünnepségek minden városban és faluban különböznek, mindegyiknek egyetlen célja van: a jólét és biztonság bevonzása a következő évre.
 • Virágcsere fesztivál Hainan
  12.2021. February
  Virágcsere fesztivál Hainan2021. February 12. 15:002021. February 12. 23:00
  Hainan, Kína (Ázsia)
  Régebben lámpás fesztiválként volt ismert. Amikor Fucheng volt a hainani kormány központja, akkor minden évben tartották, az emberek színes lámpásokkal díszítettek ki az utcákat. Kezdetben, amikor még utcai lámpák sem voltak, kis mécsesekkel és füstölőkkel vonultak, megvilágítva az utcákat, és mindig ha találkoztak valakivel, akkor mindig adtak át párat. Amikor baráttal találkoztak, akkor jókívánságok közepette cseréltek mécseseket. Később, amikor már elterjedtek az utcai lámpák, a gyertyákat virágokra cserélték, így elkerülve a kisebb égési sérüléseket.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.