Hová utazna?
Indulási hely
1 db
2 fő
0 fő
Indulási hely kiválasztása
Kérem várjon...
Legkorábbi indulás
Kérem várjon...
Legkésőbbi indulás
Időtartam
Kérem várjon...
Szobák és utasok elosztása
Első szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Második szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Harmadik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Negyedik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Ötödik szoba elosztása:
Felnőtt
Gyerek
Kiválasztva: 2 felnőtt
Új szoba hozzáadása

Djerba fakultatív

Djerba fakultatív programok utasaink részére

Matmata és Douz kirándulás

MatmataA kirándulás alatt megtekinthetik a matmatai berber barlanglakásokat, Douz-ban pedig a Szahara csodálatos világával ismerkedhetnek, ahol már igazi homoksivataggal találkozhatnak. Korán reggel indulás Djerbáról, majd az első megálló Matmata-ban, berber troglodyta lakás látogatása, holdbéli táj fotózás. A Csillagok háborúja bizonyos jeleneit itt forgatták. Tamezretben egy berber végvár megtekintése, fotószünet, Douzban lehetőség van tevegelésre (külön fizetendő – kb. 25 TND/fő), ebéd Douzban (az ebédet az ár tartalmazza, az italok külön fizetendők). Ebéd után fotószünet Toujine hegyi berber falunál, majd újabb megálló, egy sivatagi erőd, Ksar megtekintése Metameurben. Este visszaérkezés a szállodába.
Irányár: kb. 120 TND



Kirándulás Djerba szigetén

Djerba szigettúraReggeli indulás a szállodából, az első megálló a római útnál lesz, itt rövid fotószünet, utána a Guelallában lévő népművészeti múzeumot tekintjük meg, majd egy tipikus fazekesműhelybe látogatunk, ahol vásárlási lehetőség is adódik. Utána a La Ghriba (Az Idegen)-nek nevezett zsinagógába látogatunk, később pedig egy olívaolaj gyárba. Dél körül érkezés Houmt Soukba, a sziget legnagyobb városába, itt szabadidő és bazározás. Visszaindulás előtt fotószünet a Borj Ghazi Mustapha erődnél, ebédre visszaérkezés a szállodába.
Irányár: kb. 45 TND.





 

Kalózhajó kirándulás

Djerba utazás Kalóz hajó Reggeli indulás a Houmt Souk-i kikötőből, áthajózás a Flamingó szigetre, a szigeten kb. 1,5 óra szabadidő a napozásra és fürdőzésre (napernyők és napágyak bérelhetők), animációs program a kalózokkal a hajón és ebéd után a szigeten, ebéd (ebéd, üdítő és víz az ár része), mentateázás, ezután kb. 14:00 órától hajózás vissza a kikötőbe és transzfer busszal a szállodába. (Idegenvezető nélküli program)
Irányár: kb. 55 TND.







 

2 napos sivatagi kirándulás – Douz és Tozeur

DouzKétnapos kirándulás, amely a legkülönlegesebb sivatagi hangulattal ajándékozza meg a turistákat. Douz tipikus szaharai település, ahol a városka határában húzódnak a fantasztikus látványú homokdűnék, Tozeur óriási pálmaligeteiről és egzotikus építészetéről nevezetes. Útközben érintik a Chott El Jerid sóstavat, és ha szerencséjük van, ott még délibáb is megfigyelhető. Szállás Tozeur-ben középkategóriájú hotelben


1 nap
Reggeli indulás Djerbáról, komppal átkelés a szárazföldre. Az első megálló Matmata-ban, berber troglodyta lakás látogatása, holdbéli táj fotózása, részben a Csillagok háborúja forgatási helyszínein. A Dahar-hegységben továbbhaladva Tamezret hegyi faluba érünk, itt snack és fényképezés. A következő állomás egy jellegzetes sivatagi oázis, Douz, ahol lehetőség van tevegelésre (külön fizetendő, kb. 25 TND/fő), majd átkelés a Chott el Jerid kiszáradt sóstón, érkezés Tozeurbe, ahol fakultatív programként meg lehet tekinteni a helyi állatkertet és botanikus kertet. Vacsora és szállás egy tozeuri szállodában. Esti fakultatív programként megtekinthető a Dar Cheraiet múzeum.

2 nap Reggeli Tozeur-ben, majd lehetőség van dzsiptúrára – kb. 5 órás program: Chebika, Tamerza, Mides hegyi oázisok (külön fizetendő, további kb. 32 TND/fő) meglátogatása, délben ebéd Tozeur-ben, majd továbbindulás busszal, megálló El Hamma fürdőváros közelében, majd Metameurben a sivatagi erőd, Ksar meglátogatása, visszatérés Djerbára késő este.
Irányár: kb. 210 TND.
 

Djerba Explore krokodilfarm

A szállodasor végén lévő krokodilfarm megtekintése délutáni programként. Ebéd után indulás a szállodából, kb. 2-3 órás szabadidő a krokodilfarmon, ahol késő délután az etetést is meg lehet figyelni, majd egy djerbai tanya (menzel) skanzent, valamint egy iszlám művészeti múzeumot is meglátogatunk. Vacsora előtt visszaérkezés a szállodába.
Irányár: kb 45 TND.

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Bizonyos partnereink a fentitől eltérő fakultatív programot kínálhatnak, eltérő áron.

Frissítve: 2019. január 2. 
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.