info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Alanya fakultatív

 1. Alanya fakultatív programok Utasaink részére

  Alanya városában számos fakultatív program várja Önöket! Mostani listánk az egyik legnagyobb török partnerünk fakultatív listája, azonban számos kiemelt partnerrel dolgozunk, akiknek eltérő a fakultatív programlistája. Ennek a partnerünknek a legrészletesebb a leírása, ezért ezt ismertetjük. Felhívjuk a figyelmet, hogy az alanyai fakultatív programok listája és ára tájékoztató jellegű, azokat közvetlen tőlünk nem lehet megvásárolni, hanem érkezés után az idegenvezető fogja odaadni az aktuális listát az aktuális árakkal, és nála is lehet jelentkezni az utazásra. Bizonyos programok minimum létszámhoz kötöttek. E programok kizárólag a nálunk befizetett utasaink számára állnak rendelkezésre.
  Ezen a kiránduláson felfedezhetik a Torosz-hegység lábánál fekvő Alanya látványosságait, például a 13. századi Vörös Tornyot, és az alanyai várat, ahonnan lélegzetelállító kilátásban lehet részük a városra és a világhírű strandokra. Meglátogatják a mediterrán régió egyik legszebb barlangját is, a Damlatas cseppkőbarlangot, melynek levegője nagyon jó hatással van az asztmára. A program ára tartalmazza az ebédünket (italfogyasztás extra) illetve egy 45 perces hajókirándulást. A résztvevők ellátogatnak egy ékszer- és textilüzletbe is.

  Indulási napok: hétfő

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 21 € / felnőtt 42 €
  Egész napos hajókirándulás Alanya környékén, többszöri fürdőzési lehetőség, napozás, gyermek és felnőtt animációs programmal, habpartival. Nemzetközi slágerek és ismert – akár magyar- zenék teszik még felejthetetlenebbé a programot. A kirándulás ára tartalmazza az ebédet, az alkoholos (sör, borok) és alkoholmentes italokat. Régiók: Side, Alanya Indulási napok: szerda Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 21 € / felnőtt 42 € Alanya esti hajókirándulás A hajó Alanya kikötőjéből indul, a vacsorát a fedélzeten szolgálják fel, miközben Önök a narancssárga naplementében gyönyörködnek, és akár megmártózhatnak a tengerben. A táncparketten habparti is lesz az este folyamán.

  Indulási napok: hétfő

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes, 7-12 év 20 € / felnőtt 39 €
  Ne hagyják ki a lehetőséget, hogy felfedezhessék Side főbb látnivalóit! A kirándulás során Antalya partvidékének legnagyobb mecsetébe látogatnak el. Itt közelebbről megismerkedhetnek a muzulmán vallással. Az ókori város felé vezető úton látogatást tesznek egy helyi ékszerboltba. Side antik városa egy félszigeten fekszik, ahol a római kori színház, az oszlopos út és a Dionüszosz templom romjai is megtalálhatóak. A félsziget csücskében az ókori kikötő mellett csodálják meg Apollón templomát, amely Side legszebb látványosságai közé tartozik.

  Indulási napok: szombat

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 17 € / felnőtt 34 €
  Töltsenek el egy szép napot a Managvat folyón, egy tradicionális fa hajón, csodálják a táj szépségét és fedezzék fel a Nagy Bazárt! A gyönyörű tájon keresztül hajózva, apró teknősöket láthatnak, akik a fatörzseken süttetik magukat. A Manavgat folyó és a Földközi-tenger találkozásánál egy nagy homokos partszakasz található. Ezen a helyen találkozik a friss, hideg folyóvíz a meleg, sós tengervízzel. Szabadidő keretében lehetőség lesz megmártózni a folyóvízben vagy úszni egyet a tengerben, illetve napozni a homokos tengerparton. A program keretében ellátogatnak a Manavgat vízeséshez is, ahol fényképeket készíthetnek. A fedélzeten grillezett húsos ebédet szolgálnak fel, majd lehetőség nyílik meglátogatni a térség legnagyobb textilboltját. Átérezhetik a keleti hangulatot a Nagy Bazárban, ahol helyi kereskedők árulják friss gyümölcseiket és zöldségeiket, valamint a kézzel készített ajándéktárgyaikat.

  Indulási napok: hétfő, csütörtök

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes/ 7-12 év 20 € / felnőtt 39 €
  Pamukkale egy népszerű és lenyűgöző utazás az ország egyik legfontosabb természeti világörökség helyszínére. Pamukkale vagy más néven „gyapotvár” fényes, fehér csillogó teraszokból áll, melyet a meleg, kalciumban gazdag forrásvíz alakított ki. A földből kitörő forrás mészkő tartalma formálta a cseppkövek, lyukak és csodálatos táblák lenyűgöző mészkővárát. A víz jótékony hatással van az asztmára, a reumára, valamint a szem- és bőrbetegségre, ezért nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében. Ezek után ne hagyjuk ki az ókori várost, Hierapoliszt, valamint a hozzá tartozó színház, temető, római fürdők és piactér megtekintését sem. Fedezzék fel Hierapolisz ősi városát, fürödjenek a termálvizes medencében, ahová évezredekkel ezelőtt Kleopátra járt szépülni. Az „Antik fürdőben” a vízfelszín alatt lévő antik oszlopmaradványok látványa még inkább emeli a meleg vízben való fürdőzés élményét. A program során egy szőnyegkészítő manufaktúrába is látogatást tesznek, ahol helyi asszonyok mutatják be a világszerte ismert török szőnyegek készítésének technikáját.

  Indulási napok: szerda, szombat

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 40 € / felnőtt 75 €
  Ezzel a népszerű kirándulással a líkiai part mentén haladva jutnak el Myrába, ahol az ókori színházat és az egyedülálló líkiai temetkezési szokást, a sziklasírokat csodálhatják meg. A kirándulás során Szent Miklós otthonaként is szolgáló Demrébe látogatnak el, ahol megismerkedhetnek Szent Miklós püspök munkásságával, a történelem egyik kedves alakjának, a Mikulásnak legendájával. Ebéd után egy üveg-aljú hajóval fedezhetik fel az elsüllyedt ősi várost. Lehetőségük lesz megmártózni Kekova partjainál a türkizkék tengerben, illetve megkóstolni a „kék rákot”. Visszafelé pedig helyi borokat ízlelhetnek.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 31 € / felnőtt 62 €
  Fedezze fel ezt a csodát, mely a természet erejének kombinációja által alakult ki. Az Erciyes-hegy hatalmas vulkánkitörésének köszönhetően jöttek létre, melyeket az emberi kéz tovább formált, és később az Anatólia korai keresztények otthonaként szolgáltak. Ők ástak üregeket a tufákba, melyekből otthonokat és templomokat alakítottak ki, belsejüket pedig élénk színű freskókkal díszítették. Még érdekesebbé teszi ezt a területet, hogy jelenleg Kappadókiában két teljes földalatti város van, amelyek egyikét fel is fedezhetjük.

  Indulási napok: kedd

  Részvételi díj: 0-1,99 év ingyenes / 2 évtől 189 €
  Isztambul évszázadokon keresztül a világ egyik legfejlettebb birodalmának központja volt. 3000 éves történetének köszönhetően rengeteg érdekes látnivaló várja a turistákat. A leghíresebb épület a Topkapi palota, amely a XV. és a XIX. század között a szultánok lakóhelyéül szolgált. Egy része sajnos már elpusztult, de számos része jó állapotban maradt fenn az utókor számára. Ilyen épület még a Hippodrom, mely a középkorban egy lóversenypálya volt, sajnos az eredeti építménynek csak egy kis része maradt meg. Kedvelt látványosság még a Kék Mecset is. Nem szabad kihagyni a Bazár megtekintését sem. Lehetőség van a Boszporusz szorosnál hajókázásra, külön díjazás ellenében.

  Indulási napok: szerda, szombat

  Részvételi díj: 0-1,99 év ingyenes / 2 évtől 169 €
  Ez a program az egyik legizgalmasabb és legpihentetőbb élményt kínálja a természetben. A résztvevőket egy felejthetetlen egy napos hajókirándulás várja, végig az elbűvölő sziklafalak és a természet csodái között a különleges zöld vizű tavon. Ezen a tavon épült – most már – a világon az 5. legnagyobb gát az Oymapinar. A kirándulás alatt az utazók megcsodálhatják a tó legszebb részeit, és a pihenőknél mártózhatnak egyet a tó üdítően friss vizében, vagy éppen horgászhatnak. Az ebédeket gyönyörű hegyekre nézve fogyaszthatják el. A program ára tartalmazza az alkoholmentes italainkat, mind a hajón, mind az ebédünk során.

  Indulási napok: péntek, vasárnap

  Részvételi díj:0-6 év ingyenes / 7-12 év 30 € / felnőtt 59 €
  Kényeztessék magukat ebben a trópusi menedékben, szívják magukba a napsugarakat a trópusi homokos strandokon és fedezzék fel a tengeri emlősök életét. Az akváriumban elvarázsolják a látottak. Egy mesterségesen kialakított 7 méter mélységű medencében pipával búvárkodhatnak, ahol színes halak, ókori oszlopok találhatóak és akár megsimogathatják a rájákat, miközben úsznak velük és etetik őket. A medence tengervizes. A medence körül napágyak, napernyők, körülötte tengeri homokkal felszórva. A program ára tartalmazza az ebédet egy üdítővel.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 45 € / felnőtt 65 €
  A delfinek és fókák különböző produkciókkal nyűgözik le Önöket: ugrálnak, labdáznak, énekelnek, táncolnak önálló show műsort adnak elő. A show időtartama kb. 55 perc, utána lehetőség nyílik az állatokkal közös fotók készítésére.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 18 € / felnőtt 35 €
  A delfinekkel való úszás egy fantasztikus élmény lehet az emberek életében, az állatok kisugárzása, emberre való hatása nagyon érdekes. Nem véletlen, hogy sok ember betegségének való leküzdésében is segítséget nyújtanak. Az úszás időtartama min. 25 perc, amelyet profi fotós és videós örökít meg. (helyszínen fizetendő). A delfinekkel való ismerkedés esetén 15 percet vagyunk a medencében, egy rövidebb program keretében.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 129 € (25 perces) / 75 € (15 perces)
  Ez a csomag lehetőséget ad arra, hogy élvezhessék a Seapark nyújtotta trópusi tengerpartok nyugalmát, búvárkodhassanak a színes halak között és részt vegyenek a lenyűgöző kb. 55 perces Delfin show-n.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj:0-6 év ingyenes / 7-12 év 55 € / felnőtt 79 €
  Egy egész napos kirándulás a népszerű beleki Land of Legends - Legendák parkja - aquaparkba, ahol számtalan csúszda, medence és sok más felejthetetlen élményt nyújtó látnivaló várja Önöket. Ez az egyik legnépszerűbb program, különösen gyermekes családok számára. Amíg a gyermekek boldogan csúszdáznak, addig a szülők napozhatnak, úszhatnak vagy pihenhetnek az árnyékban. A Land of Legends parkban több, mint 20 különböző csúszda, számos tematikus medence, delfinárium, fóka, pingvin és tigris is látható. Különleges csúszdái közül az egyik legkedveltebb, a vízi hullámvasút, amely 43 méter magas, 525 méter hosszú és 86 Km/h-s sebességgel siklik a medencébe. A belépő ára tartalmazza a delfin showt, a hullámvasutat, a csúszdák használatát és az 5D-s mozi megtekintését. Étel-ital a helyszínen vásárolható, azok bevitele nem megengedett.

  Indulási napok: péntek, vasárnap

  Részvételi díj:0-2 év ingyenes / 3-12 év 59 € / felnőtt 75 €
  A Water Planet Aquaparkban garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozási lehetőséget, kicsiket és nagyokat is várja a számtalan csúszdázási lehetőség. Régiók: Side, Alanya Indulási napok: kedd, péntek Részvételi díj:0-6 év ingyenes / 7-12 év 20 € / felnőtt 34 € Aquarium Antalya óriás akváriumának lenyűgöző komplexuma lehetővé teszi, hogy felfedezhessék a víz alatti világot. Az Aquariumban található víz alatti alagút Európában a leghosszabb, a világon pedig a második leghosszabbnak számít. Az Aquariumban körülbelül 40 tematikus zóna található, ahol 20.000 féle halat és egyéb élőlényeket tekinthetnek meg.

  Indulási napok: minden nap

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 35 € / felnőtt 49 €
  Merüljenek a Földközi-tenger mélyére és fedezzék fel a víz alatti világ szépségét! Antalya az egyik legjobb választás Törökországban, ha búvárkodni szeretne. Hihetetlenül gazdag állat- és növényvilága felejthetetlen élmények forrása lesz. Professzionális búvárközpont tapasztalt oktatói gondoskodnak arról, hogy felfedezhessék a világ e részét. A program nem csak búvárok, hanem teljesen kezdők számára is elérhető. Az első merülés alatt minden lélegzetével érezni fogják a tenger szépségét. A fedélzeten felszolgált ebéd után napozhatnak, míg a hajó a következő merülési helyre tart. A kikötőbe vezető úton, a víz alatti kalandokról készült felvételekből válogathatnak és megkapják a búvárigazolást is.

  Indulási napok: minden nap

  Részvételi díj: 49 € (merülés nélkül 30 €)
  Ha szeretnének pihenni és feltöltődni, akkor javasoljuk, hogy látogassanak el egy török fürdőbe, ahol garantáltan feltöltődhetnek. A kezelés időtartama kb. 2 óra. A masszőr először egy kese nevű szivaccsal masszírozza át testet, aminek során megszabadulnak a régi, elhalt bőrsejtektől. A bőrradírozás beállítja a szívritmust és a vérnyomást, illetve segít, hogy a bőr puha és ragyogó legyen megakadályozva a további bőrproblémák kialakulását is. Ezenkívül élvezhetik a szappanos- és az olajos masszázsokat is. Szabaduljanak meg a méreganyagoktól a szaunában és pihenjenek a pezsgőfürdőben. Javasoljuk, hogy nyaralás első napjain látogassanak el a török fürdőbe, mert ez a folyamat felkészíti a testet a napsugarakra, valamint sokkal tartósabban barnulhatnak.

  Indulási napok: minden nap

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 13 € / felnőtt 25 €
  Egy kihagyhatatlan élményekben gazdag túra, mely Antalya hegyvidéki részén, természetvédelmi területnek számító Köprülü kanyonban, a kezdők számára is könnyen teljesíthető fehéren habzó Beskonak folyón zajlik. A vadvízi evezés helyszínére érve megkapják a felszerelést és az összes szükséges információt. Választhatnak, hogy a nagyobb, csapatmunkát igénylő csónakokkal mennek, vagy az egyéni készséget igénylő kenuval. A 15 km hosszú pályán több pihenőt is tartanak a túravezetők. Az ebédet a folyó mentén lévő étteremben fogyaszthatják el, ahol étkezés közben pihenhetnek és hallgathatják a folyó zúgását. A túra végeztével lehetőség van a programról készült kép-és videofelvételek megvásárlására.

  Indulási napok: szerda, vasárnap

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 16 € / felnőtt 32 €
  Ez a program lehetőséget ad arra, hogy egy napon belül átéljék a Buggy szafari, a rafting és a Fun Park izgalmas élményeit.

  Indulási napok: szerda, szombat

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 35 € / felnőtt 69 €
  Akik a török Riviéra varázslatos tájait és a vidék szépségét kívánják felfedezni, azoknak a terepjáróval megtehető szafari utakat ajánljuk. A konvoj apró nomád falvak mentén, hegyek-völgyek között kanyargó, keskeny földes utakon, kalandos útszakaszokon jut fel a Taurus hegység csúcsára, ahonnan az ég és a föld egybeolvadni látszik. Út közben haladva megállnak egy étteremnél ebédelni, majd az utat folytatva keresztül mennek habzó patakokon is. A kihívásokkal teli út során lehetőségük van megmártózni a hűsítő folyóvízben. Több fotószünetet tartanak út közben, majd késő délután visszatérnek a szállodába.

  Indulási napok: szerda, péntek, vasárnap

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes, 7-12 év 20 € / felnőtt 39 €
  A program során több mint kétórás felejthetetlen túrán vehetnek részt. Az egyre divatosabbá váló közlekedési eszköz, egy ilyen területen még nagyobb kihívást jelent, melynek kipróbálása még emlékezetesebbé teszi a nyaralásunkat. Csodálatos élmény és kikapcsolódás, ez mind a quad szafari túrán. A programon 16 év felettiek vehetnek részt.

  Indulási napok: minden nap

  Részvételi díj: 37 € / második személy 25 €
  A túra poros, sáros erdei utakon vezet és körülbelül 2 órát vesz igénybe. A buggy-k vezetéséhez nem kell sem korábbi tapasztalattal, sem vezetői engedéllyel rendelkezni. A túra során fürdőzési lehetőség is lesz. A programon 16 év felettiek vehetnek részt.

  Indulási napok: minden nap

  Részvételi díj: 49 € / második személy 30 €
  Remek lehetőség, hogy a török Riviéra varázslatos tájait felfedezzék, kombinálva a szafari nyújtotta adrenalindús perceket egy pihentető rövid hajókirándulással. A program az ebéd árát is magában foglalja.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 25 € / felnőtt 45 €
  A program keretein belül felfedezhetik a Manavgat bazárt és lehetőség nyílik meglátogatni a térség legnagyobb textilboltját is. Ezen kívül egy mecsetet is megnézhetnek. Az út során a gyönyörű Seleukia antik-ot is megismerheti. A nap folyamán lehetőség lesz úszásra is.

  Indulási napok: hétfő, csütörtök

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 20 € / felnőtt 39 €
  Az Anatólia Tüze est a különböző civilizációk találkozója. Ez valójában egy táncos bemutató, ami ötvözi a keleti és nyugati kultúrákat, és magában hordozza a béke üzenetét. A bemutatón különböző táncstílusok és kultúrák szokásait, öltözetét és mozgáskultúráját tekinthetjük meg, a folklórtól a baletton át egészen a modern, kortárs táncokig. A program ára tartalmaz egy könnyű vacsorát.

  Indulási napok: kedd, péntek

  Részvételi díj: 0-11 év 10 € / 12 év-től 42 €
  Éjszakai változatban is élvezhetjük a hegyek-völgyek között kanyargó útszakaszokat. Programunkat az alanyai vár egy festői pontján kezdjük, majd a várban található étteremben csodálatos panoráma mellett elfogyaszthatjuk könnyű vacsoránkat. A szafari után lehetőségünk nyílik a vizipipázás rejtelmeit kipróbálni.

  Indulási napok: szerda, péntek

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 16 € / Alanya 32 €
  Alanyától nem messze található egy nagyon szép környezetben. Sokak által még ismeretlen helyeken barangolva fedezhetjük fel a kanyon szépségét, megmártózhatunk a jéghideg vízben. Meglátogatunk egy helyi családot, betekintést nyerhetünk mindennapos életükbe, illetve megcsodálhatjuk a közelükben található mecsetet is.

  Indulási napok: kedd, szombat

  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 15 € / Alanya 29 €
  Egy utazás a vallások kertjébe! A repülőút mindössze 1 óra 15 perc Antalyából. Izrael fantasztikusan ötvözi a történelmi helyeket és a hihetetlen mennyiségű műemlékeket, amelyek miatt Izrael az egyik legérdekesebb hely a világon. Jeruzsálemet a zsidó, a keresztény és az iszlám vallás is szent helynek tekinti. A kirándulás során megtekinthetik a Siratófalat, az Al-Aksza-mecsetet, a Szikla-mecsetet, a Szent Sír-templomot és a Via Dolorosát (ahol a hagyomány alapján Jézus a kereszttel együtt kiment a Golgotára). A keskeny utcák gazdag történelmet rejtenek. Lehetőségük lesz meglátogatni Betlehemet is, ahol Jézus született. Sőt, megmártózhatnak a Holt-tenger 21 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó vízében. Ebből a 21 ásványi anyagból 12 csak itt található meg, melyek segítik a pihenést, táplálják a bőrt, aktiválják a keringési rendszert, enyhítik a reumás panaszokat és az anyagcserezavart.

  Indulási napok: hétfő, péntek, szombat

  Részvételi díj: 0-2 év ingyenes / felnőtt 279 €
  Alanya shopping
  A 3 és fél órás program keretein belül megnézhetik a helyi üzleteket, vásárolhatnak tradicionális ékszerboltokban és bőr kereskedéseknél.
  Indulási napok: kedd, péntek
  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 7 € / felnőtt 13 €

  Antalya shopping
  A 3 és fél órás program keretein belül megnézhetik a helyi üzleteket, vásárolhatnak tradicionális ékszerboltokban és bőr kereskedéseknél.
  Indulási napok: vasárnap
  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 16 € / felnőtt 32 €

  Side shopping
  A 3 és fél órás program keretein belül megnézhetik a helyi üzleteket, vásárolhatnak tradicionális ékszerboltokban és bőr kereskedéseknél.
  Indulási napok: szerda, vasárnap
  Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 10 € / felnőtt 19 €

  Privát shopping
  Van lehetőség szerződött partnereinknél ún. privát vásárlásra, amelynek során az üzlet kisbusza felveszi Önöket a kért időpontban a szállodánál, és a vásárlás után vissza is viszi. Az ingyenes transzfer nem kötelezi Önöket vásárlásra.
 2. Fontos információk

  • Az alanyai fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
   • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
   • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
   • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
   • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
   • Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
   • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
   • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
  • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
  • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
  • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
  • ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
  • a helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
  • információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.