info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Törökország búvárkodás

 1. Törökországi búvárkodás

  Fontos
  Mi nem tudunk segíteni búvárkodás ügyében, a kinti idegenvezetőt kérdezzék közvetlenül érkezés után. Jelen oldalunk tájékoztatás miatt jött létre, az egyes búvárbázisok gyakorlata a fentitől eltérhet.

  Bár Törökország nem az a tipikus búvárparadicsom, kezdő búvároknak nagy élmény lehet az itteni merülés, és ha csak maszkkal úszkálunk a víz felszínén, akkor is csodát láthatunk. Sőt, arra is van lehetőségünk, hogy búvárvizsga nélkül merüljünk egy tapasztalt oktató segítségével.
  Az oktató tart nekünk egy negyed órás gyorstalpalót, ahol megmutatja az alapvető búvárjeleket, elmondja, hogy mit láthatunk majd a víz alatt, és megismerkedhetünk a felszereléssel is. A víz alatt természetesen ő kezeli a felszerelésünket, így nekünk csak annyi a dolgunk, hogy felfedezzük Némó világát.
  A törökországi búvárkodás szabályai általában eltérnek más országokéhoz képest. Törökország partjainál tilos engedély nélkül búvárkodni. Törökország hatóságai nagyon komolyan veszik, ha valaki nem búvárklubbal merül, így mindenképp keressünk egy búvárbázist, ha merülni szeretnénk. Mondjuk máshogy nem is igazán lesz palackunk. Viszont a parton szinte egymást érik a színvonalas búvárbázisok, ahol kiválaszthatjuk a számunkra legszimpatikusabbat.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.