info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Sri Lanka körutazás

Sri Lanka felfedezése egy körutazáson

Sri Lanka körutazás körutak

Ezen az oldalon 9 szálloda közül választhat.

Van olyan indulási időpont, kiindulás reptér vagy időtartam, amit nem talál az oldalunkon? Kérjen EGYEDI ajánlatot! »

Sri Lanka körutazás körutak Ceylon

Srí Lanka nevét az 1972-es köztársaság kikiáltásakor kapta, korábban Ceylonként emlegették. 1983-tól polgárháború zajlott területén, mely 2009-ben fejeződött be a tamil felkelők leverésével. Az oda látogatóknak tehát már semmi miatt nem kell aggódniuk, és élvezhetik a szórakozást, vásárlást, sportolást és wellness programokat. Egyik közkedvelt kikapcsolódási forma az Ayurveda masszázs, mely az egyik legrégebbi gyógymód a világon, a test mellett a lelket és a szellemet is megérinti.

Flórája és faunája lenyűgöző, nyomokban megtartotta érintetlenségét: korábban egészét erdő fedte, melynek ma már csak nagyjából 50%-a ép. Több részét nemzeti parkká nyilvánították, ilyen az esőerdőben lévő Horton Plains, a tavairól nevezetes Wilplattuban, az elefántoknak otthont adó Pinnawela menhely és Yala és így tovább. Állatai között előfordul a vízibivaly, vaddisznó, leopárd, krokodil, elefánt és a madarak rengeteg fajtája. A páratartalom mindenhol és egész évben nagyon magas, éghajlata trópusi. November és március között érdemes ide látogatni, mivel ilyenkor az idő szárazabb, olykor előforduló esőzéssel. Ellenben a tenger vize átlagosan 27 fokos egész évben, ami kellemesnek mondható.

Az éghajlatok számtalan variációjával találkozhatunk Sri Lankán. Könnyű pamutölözéket és vászonnadrágot hordjunk. Körutazás alkalmával vigyenek magukkal melegebb öltözéket, mert a hegyvidékes részen 20C°körüli hőmérséklet várható
Srí Lanka, az India-óceánban elterülő, könnycsepp alakú kis sziget több mint 2500 éves írott történelemével és számos világörökségi helyszínével egyike a Föld legegzotikusabb helyeinek. Egy olyan ország, mely egyaránt nyűgözi le látogatóit természeti szépségeivel és változatos építészeti emlékeivel: az egykori gyarmati időszak európai épületeivel, ősi buddhista műemlékekkel, valamint szingaléz királyi palotákkal. Polonnaruwa ősi romjai, Sigiriya oroszlánsziklája, Nuwara Elija bársonyos teaültetvényei, vagy Pinnawela különleges elefánt-árvaháza mind része a szemet gyönyörködtető és változatos látnivalóknak. Az élmények sokasága után jól esik megpihenni Beruwala pálmafás tengerpartján.
 • Ruházati Ipari Kiállítás
  12.2020. November
  Ruházati Ipari Kiállítás2020. November 12. 08:002020. November 14. 19:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  A Ruházati Ipari Kiállítás egy háromnapos rendezvény, amely során az iparban dolgozók bemutathatják innovációkat, termékeiket. Az esemény során a ruházati iparban előforduló lépésekhez kapcsolódó felszerelésekkel is találkozhatunk, mint az IT-rendszerek, varrási kellékek, préselés és befejezés, továbbá a logisztikai kérdésekkel is foglalkoznak.
 • Santastic Fair Kiállítás és Vásár
  14.2020. December
  Santastic Fair Kiállítás és Vásár2020. December 14. 09:002020. December 23. 20:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  A Kiállításon különböző termékeket tekinthetünk meg és vásárolhatunk több kategóriában. A szezonális vásár remek ajánlatokkal várja az érdeklődőket. Főbb területek: ruházat, háztartási gépek, lakberendezés, ajándékok, írószerek, játékok, elektronikai termékek, mobiltelefonok és kiegészítői, bútorok, ékszerek.
 • Hulladékgazdálkodási Világkonferencia Sri Lanka
  04.2021. March
  Hulladékgazdálkodási Világkonferencia Sri Lanka2021. March 04. 09:002021. March 05. 20:00
  Colombo, Sri Lanka (Ázsia)
  Nagyszerű platformot fog létrehozni a kutatók, tudósok, akadémikusok, iparági szakértők és politikai döntéshozók számára a tudományos információk, a jelenlegi munkák és a hulladékgazdálkodás problémájának megvitatására. A Hulladékgazdálkodási Világkonferencia rengeteg kritikusan fontos területtel és új kutatással foglalkozik a hulladékgazdálkodással és újrahasznosítással kapcsolatban.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.