info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Míkonosz árak

Mykonos árak

Míkonosz árai magasak, ezt kár is lenne szépíteni. A szállodák árai is ezt tükrözik: itt garantáltan nem fognak néhány tízezer forintért utazást találni, ám a színvonal is prémium, amit a pénzünkért cserébe kapunk.
Tekintve, hogy a szállások reggelivel vagy félpanzióval foglalhatók, egészen biztosan kell magunkkal vinni annyi költőpénzt, hogy fedezze az étkezéseket és italokat.
  • Érdemes a nevezetességektől és a központtól egy-két utcányi távolságra étkeznünk, ugyanis ezek az éttermek kedvezőbb árú menüt kínálnak. Egy könnyű tészta egy pohár borral még így is 25 euróba fog kerülni fejenként.
  • Éttermekben egy korsó sör 4-4,5 euró, egy cappuchino 3,75 euró, egy 0,33L üdítő 2 euró, míg egy kis víz 0,5 euró.A boltokban egy 1,5L víz 1 euró, egy 0,5L sör 1,2 euró, míg egy üveg bor 13,5 euró.
  • A strandon az ételek és az italok meglehetősen kedvező árfekvésűek. 
  • Ha a legjobb árú ételeket keressük, akkor együnk pizzát, gyrost vagy szendvicseket. Egy pizza 10 euróba kerül.
  • Egy buszjegy 1,65 euró, míg egy taxiút ára 10-20 euró fejenként, távolságtól függően.
  • Az éjszakai élethez érdemes otthon meginni egy-két sört vagy koktélt, mert a szórakozóhelyeken egy feles 8 euró, egy koktél 10 euró, ráadásul ezek a helyek belépőt is kérnek, amelyek ára 24-50 euró körül mozog fejenként. Cserébe garantáltan fantasztikusan fogunk szórakozni!
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.