info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Kemer fakultatív

Kemerben számos fakultatív program várja Önöket! Mostani listánk az egyik legnagyobb török partnerünk fakultatív listája, azonban számos kiemelt partnerrel dolgozunk, akiknek eltérő a fakultatív programlistája. Ennek a partnerünknek a legrészletesebb a leírása, ezért ezt ismertetjük. Felhívjuk a figyelmet, hogy kemeri fakultatív programok listája és ára tájékoztató jellegű, azokat közvetlen tőlünk nem lehet megvásárolni, hanem érkezés után az idegenvezető fogja odaadni az aktuális listát az aktuális árakkal, és nála is lehet jelentkezni az utazásra. Bizonyos programok minimum létszámhoz kötöttek. E programok kizárólag a nálunk befizetett utasaink számára állnak rendelkezésre. 


Kemer fakultatív programok

Kemer hajókirándulás

Ezen az egész napos hajókiránduláson a Földközi tenger egyik legcsodálatosabb részét nézhetik meg. Természetesen a nap folyamán lehetőség lesz úszni is a tengerben. A program ára tartalmazza az ebédet és italok árát is.
Indulási napok: kedd, szombat.
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 21 € / felnőtt 42 €

Pamukkale 

Pamukkale egy népszerű és lenyűgöző utazás az ország egyik legfontosabb természeti világörökség helyszínére. Pamukkale vagy más néven „gyapotvár” fényes, fehér csillogó teraszokból áll, melyet a meleg, kalciumban gazdag forrásvíz alakított ki. A földből kitörő forrás mészkő tartalma formálta a cseppkövek, lyukak és csodálatos táblák lenyűgöző mészkővárát. A víz jótékony hatással van az asztmára, a reumára, valamint a szem- és bőrbetegségre, ezért nagy népszerűségnek örvend a látogatók körében. Ezek után ne hagyjuk ki az ókori várost, Hierapoliszt, valamint a hozzá tartozó színház, temető, római fürdők és piactér megtekintését sem. Fedezzék fel Hierapolisz ősi városát, fürödjenek a termálvizes medencében, ahová évezredekkel ezelőtt Kleopátra járt szépülni. Az „Antik fürdőben” a vízfelszín alatt lévő antik oszlopmaradványok látványa még inkább emeli a meleg vízben való fürdőzés élményét. A program során egy szőnyegkészítő manufaktúrába is látogatást tesznek, ahol helyi asszonyok mutatják be a világszerte ismert török szőnyegek készítésének technikáját.
Indulási napok: szerda, szombat.
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 40 € / felnőtt 75 €

Demre – Myra – Kekova

Ezzel a népszerű kirándulással a líkiai part mentén haladva jutnak el Myrába, ahol az ókori színházat és az egyedülálló líkiai temetkezési szokást, a sziklasírokat csodálhatják meg. A kirándulás során Szent Miklós otthonaként is szolgáló Demrébe látogatnak el, ahol megismerkedhetnek Szent Miklós püspök munkásságával, a történelem egyik kedves alakjának, a Mikulásnak legendájával. Ebéd után egy üveg-aljú hajóval fedezhetik fel az elsüllyedt ősi várost. Lehetőségük lesz megmártózni Kekova partjainál a türkizkék tengerben, illetve megkóstolni a „kék rákot”. Visszafelé pedig helyi borokat ízlelhetnek.
Indulási napok: kedd, péntek
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 31 € / felnőtt 62 €

Kappadókia

Fedezze fel ezt a csodát, mely a természet erejének kombinációja által alakult ki. Az Erciyes-hegy hatalmas vulkánkitörésének köszönhetően jöttek létre, melyeket az emberi kéz tovább formált, és később az Anatólia korai keresztények otthonaként szolgáltak. Ők ástak üregeket a tufákba, melyekből otthonokat és templomokat alakítottak ki, belsejüket pedig élénk színű freskókkal díszítették. Még érdekesebbé teszi ezt a területet, hogy jelenleg Kappadókiában két teljes földalatti város van, amelyek egyikét fel is fedezhetjük.
Indulási napok: kedd
Részvételi díj: 0-1,99 év ingyenes / 2 évtől 189 €

Isztambul városlátogatás

Isztambul évszázadokon keresztül a világ egyik legfejlettebb birodalmának központja volt. 3000 éves történetének köszönhetően rengeteg érdekes látnivaló várja a turistákat. A leghíresebb épület a Topkapi palota, amely a XV. és a XIX. század között a szultánok lakóhelyéül szolgált. Egy része sajnos már elpusztult, de számos része jó állapotban maradt fenn az utókor számára. Ilyen épület még a Hippodrom, mely a középkorban egy lóversenypálya volt, sajnos az eredeti építménynek csak egy kis része maradt meg. Kedvelt látványosság még a Kék Mecset is. Nem szabad kihagyni a Bazár megtekintését sem. Lehetőség van a Boszporusz szorosnál hajókázásra, külön díjazás ellenében.
Indulási napok: szerda, szombat
Részvételi díj: 0-1,99 év ingyenes / 2 évtől 169 €

Izrael

Egy utazás a vallások kertjébe! A repülőút mindössze 1 óra 15 perc Antalyából. Izrael fantasztikusan ötvözi a történelmi helyeket és a hihetetlen mennyiségű műemlékeket, amelyek miatt Izrael az egyik legérdekesebb hely a világon. Jeruzsálemet a zsidó, a keresztény és az iszlám vallás is szent helynek tekinti. A kirándulás során megtekinthetik a Siratófalat, az Al-Aksza-mecsetet, a Szikla-mecsetet, a Szent Sír-templomot és a Via Dolorosát (ahol a hagyomány alapján Jézus a kereszttel együtt kiment a Golgotára). A keskeny utcák gazdag történelmet rejtenek. Lehetőségük lesz meglátogatni Betlehemet is, ahol Jézus született. Sőt, megmártózhatnak a Holt-tenger 21 ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó vízében. Ebből a 21 ásványi anyagból 12 csak itt található meg, melyek segítik a pihenést, táplálják a bőrt, aktiválják a keringési rendszert, enyhítik a reumás panaszokat és az anyagcserezavart. 
Indulási napok: hétfő, péntek, szombat 
Részvételi díj: 0-2 év ingyenes / felnőtt 279 €

Aquarium

Antalya óriás akváriumának lenyűgöző komplexuma lehetővé teszi, hogy felfedezhessék a víz alatti világot. Az Aquariumban található víz alatti alagút Európában a leghosszabb, a világon pedig a második leghosszabbnak számít. Az Aquariumban körülbelül 40 tematikus zóna található, ahol 20.000 féle halat és egyéb élőlényeket tekinthetnek meg.
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 35 € / felnőtt 49 €

Hamam

Ha szeretnének pihenni és feltöltődni, akkor javasoljuk, hogy látogassanak el egy török fürdőbe, ahol garantáltan feltöltődhetnek. A kezelés időtartama kb. 2 óra. A masszőr először egy kese nevű szivaccsal masszírozza át testet, aminek során megszabadulnak a régi, elhalt bőrsejtektől. A bőrradírozás beállítja a szívritmust és a vérnyomást, illetve segít, hogy a bőr puha és ragyogó legyen megakadályozva a további bőrproblémák kialakulását is. Ezenkívül élvezhetik a szappanos- és az olajos masszázsokat is. Szabaduljanak meg a méreganyagoktól a szaunában és pihenjenek a pezsgőfürdőben. Javasoljuk, hogy nyaralás első napjain látogassanak el a török fürdőbe, mert ez a folyamat felkészíti a testet a napsugarakra, valamint sokkal tartósabban barnulhatnak.
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj:0-6 év ingyenes / 7-12 év 13 € / felnőtt 25 €

Búvárkodás

Merüljenek a Földközi-tenger mélyére és fedezzék fel a víz alatti világ szépségét! Antalya az egyik legjobb választás Törökországban, ha búvárkodni szeretne. Hihetetlenül gazdag állat- és növényvilága felejthetetlen élmények forrása lesz. Professzionális búvárközpont tapasztalt oktatói gondoskodnak arról, hogy felfedezhessék a világ e részét. A program nem csak búvárok, hanem teljesen kezdők számára is elérhető. Az első merülés alatt minden lélegzetével érezni fogják a tenger szépségét. A fedélzeten felszolgált ebéd után napozhatnak, míg a hajó a következő merülési helyre tart. A kikötőbe vezető úton, a víz alatti kalandokról készült felvételekből válogathatnak és megkapják a búvárigazolást is.
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj: 49 € (merülés nélkül 30 €)

Rafting

Egy kihagyhatatlan élményekben gazdag túra, mely Antalya hegyvidéki részén, természetvédelmi területnek számító Köprülü kanyonban, a kezdők számára is könnyen teljesíthető fehéren habzó Beskonak folyón zajlik. A vadvízi evezés helyszínére érve megkapják a felszerelést és az összes szükséges információt. Választhatnak, hogy a nagyobb, csapatmunkát igénylő csónakokkal mennek, vagy az egyéni készséget igénylő kenuval. A 15 km hosszú pályán több pihenőt is tartanak a túravezetők. Az ebédet a folyó mentén lévő étteremben fogyaszthatják el, ahol étkezés közben pihenhetnek és hallgathatják a folyó zúgását. A túra végeztével lehetőség van a programról készült kép-és videofelvételek megvásárlására. 
Indulási napok: szerda, vasárnap
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 16 € / felnőtt 32 €

3 in 1 Adrenalin 

Ez a program lehetőséget ad arra, hogy egy napon belül átéljék a Buggy szafari, a rafting és a Fun Park izgalmas élményeit.
Indulási napok: szerda, szombat
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 35 € / felnőtt 69 €

Jeep túra

Akik a török Riviéra varázslatos tájait és a vidék szépségét kívánják felfedezni, azoknak a terepjáróval megtehető szafari utakat ajánljuk. A konvoj apró nomád falvak mentén, hegyek-völgyek között kanyargó, keskeny földes utakon, kalandos útszakaszokon jut fel a Taurus hegység csúcsára, ahonnan az ég és a föld egybeolvadni látszik. Út közben haladva megállnak egy étteremnél ebédelni, majd az utat folytatva keresztül mennek habzó patakokon is. A kihívásokkal teli út során lehetőségük van megmártózni a hűsítő folyóvízben. Több fotószünetet tartanak út közben, majd késő délután visszatérnek a szállodába.
Indulási napok: csütörtök, vasárnap
Részvételi díj:0-6 év ingyenes, 7-12 év 20 € / felnőtt 39 €

Quad Szafari

A program során több mint kétórás felejthetetlen túrán vehetnek részt. Az egyre divatosabbá váló közlekedési eszköz, egy ilyen területen még nagyobb kihívást jelent, melynek kipróbálása még emlékezetesebbé teszi a nyaralásunkat. Csodálatos élmény és kikapcsolódás, ez mind a quad szafari túrán. A programon 16 év felettiek vehetnek részt.
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj: 37 € / második személy 25 €

Buggy

A túra poros, sáros erdei utakon vezet és körülbelül 2 órát vesz igénybe. A buggy-k vezetéséhez nem kell sem korábbi tapasztalattal, sem vezetői engedéllyel rendelkezni. A túra során fürdőzési lehetőség is lesz. A programon 16 év felettiek vehetnek részt.
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj: 49 € / második személy 30 €

Anatólia tüze 

Az Anatólia Tüze est a különböző civilizációk találkozója. Ez valójában egy táncos bemutató, ami ötvözi a keleti és nyugati kultúrákat, és magában hordozza a béke üzenetét. A bemutatón különböző táncstílusok és kultúrák szokásait, öltözetét és mozgáskultúráját tekinthetjük meg, a folklórtól a baletton át egészen a modern, kortárs táncokig. A program ára tartalmaz egy könnyű vacsorát.
Indulási napok: kedd, péntek
Részvételi díj: 0-11 év 10 € / 12 év-től 42 €

Sea to Sky

Utazzon Ön is Európa leghosszabb felvonóján és tekintsen le a gyönyörű tájra 2365 méter magasból. Kirándulásunk célpontja a Kemer közelében található Deszka, azaz Tahtali csúcs. A Tahtali kirándulás keretében a napos tengerpartról a hófödte hegytetőig szállítja Önt a svájci szabványoknak megfelelő felvonó. 
Indulási napok: minden nap
Részvételi díj: 0-6 év ingyenes / 7-12 év 25 € / felnőtt 49 €

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására, akkor:
 • ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • a helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.

Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A kemeri fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
  • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
  • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
  • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
  • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
  • Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
  • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
  • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Frissítve: 2019. január 2.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.