info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Izrael időjárás

Izrael területén változatos az időjárás. Eilatban, a Vörös-tenger partján egész évben napfényes az idő, akár strandolni is lehet. Jeruzsálemben és Tel-Avivban azért inkább csak nyáron van jó idő. Tekintse át az izraeli átlagos időjárást oldalunkon, és tervezze izraeli utazását ennek megfelelően! 

Izraeli utazás Eilat időjárás

Az izraeli Eilat az ország legdélebben fekvő városa. A Vörös-tenger partján fekszik, így egész évben lehet fürödni a tengerben: különösen, hogy a Vörös-tenger vize sosem hűl 21C fok alá, de nyáron akár a 30C fokot is elérheti. Nyáron nem ritka a 40C fokos hőség, de a leghidegebb téli hónapokban sem szokott napközben 25C foknál hidegebb lenni. Esténként nyáron bőven elég a póló, hiszen még éjjel is nagy a forróság, de a téli időszakban azért nem ritka a 12-15C fok éjjelente. 

Izraeli utazás Tel Aviv és Jeruzsálem időjárás

Izrael északabbi részein, Tel Avivben és Jeruzsálemben egész évben hűvösebb van. A nyár természetesen itt is forró, 35C fok körüli maximum nappali hőmérsékletekkel és lágy, selymes éjszakákkal. A tél azonban meglehetősen hűvös, 10-15C fok körüli nappali maximumokkal és igen hideg éjszakákkal. Körutazásra viszont éppen az ősztől tavaszig tartó időszak az ideális, hiszen a nyári forróságban nem kellemes rengeteget menni. Tel Avivban a tengerparti nyaraláshoz azonban válasszuk a májustól szeptemberig terjedő időszakot, ekkor fogunk a legjobban járni.
 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.