info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Izraeli körút utazás

Látogasson el a Szentföldre!

Izraeli körutazás last minute akciós olcsó utazás nyaralás, üdülés

Ezen az oldalon 13 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Látnivalók
Izraeli körutazás, körút last minute olcsó akciós áron. Nézze meg egy körutazáson Eilat városát a Holt-tenger vidékét, Jeruzsálem csodáit, Caesarea, Haifa,Názáret, Tiberias városait illetve a Galileai-tenger vagy más néven Genezáreti-tó környékét. Muszáj ellátogatni Jézus szülőföldjére Betlehem városába, majd a hazaúton Massada hősiességét is meg kell ismerni. Utazzon Izraelbe olcsón, akciós áron.
Éghajlata mérsékelt mediterrán. Télen esik némi eső, de a hosszú meleg évszak tavasszal, áprilisban kezdődik és októberig tart. A tengerparti sáv fagymentes, a középhőmérséklet januárban 12-13 °C, júliusban 25-28 °C. A hegyvidék hűvösebb, a Jordán-árok és a Negev nyara viszont igen forró (júliusi középhőmérséklet 30 °C feletti). Az évi csapadékmennyiség északon – Galileában – 600–800 mm, a Negevben és a Jordán-árok déli felében viszont a 200 mm-t sem éri el.
  • NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael
    13.2020. October
    NANO IL Nanotechnológiai Konferencia Izrael2020. October 13. 15:002020. October 15. 19:00
    Jeruzsálem, Izrael (Ázsia)
    A NANO IL Nanotechnológiai Konferencia bemutatja azelsődleges innovációkat és technológiákat, illetve a kutatások eredményeit, valamint az egyedi üzletkötési és befektetési lehetőségeket. A rendezvényen prezentációk és bemutatók is várhatók az izgalmas nanotechnológia világából.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.