info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Jordániai búvárkodás

Búvárkodás, Aqaba Jordánia, Vörös-tenger

Létezik egy mondás is, miszerint kétfajta búvár létezik: az egyik már merült a Vörös-tengerben, a másik pedig csak fog. Érdemes tudni, hogy a jordániai búvárkodásra vonatkozó leírások tájékoztató jellegűek, ezért pontos információért forduljanak a helyi képviselőnkhöz!

Sznorkelezés

A sznorkelés azt jelenti, hogy a hajón adunk Önnek búvármaszkot, légzőcsövet és uszonyt, majd a víz felszínén úszva nézegetheti a Vörös-tenger csodálatos élővilágát. Számtalan szebbnél szebb korallt és halat fog megismerni a felszín közelében. Szinte úsznia sem kell, mivel a tenger magas sótartalma miatt a víz tetején tud maradni..  A bátrabb és a gyakorlottabb úszok számára itt a lehetőség a szabadtüdős merülések végzéséhez.

Intro merülés

A bemutató merüléshez, más néven intróhoz nem kell képzett búvárnak lennie. Sőt, éppen ez a bemutató merülés lényege.
Amennyiben Ön még nem képzett búvár, de kedvet érez a víz alatti világ felfedezéséhez, a bemutató merülés az ideális választás, ugyanis ez már komolyabb dolog, mint pusztán a víz felszínén úszkálni - viszont még semmilyen tudásra vagy gyakorlatra nincs szüksége. Az intró merülés alkalmával Önnek tulajdonképpen semmi dolga, csak a kikapcsolódás és az élvezet. A felszerelés kezelését ugyanis teljes egészében az Önnel merülő oktató végzi.

Aqabai búvárklubok

http://www.diveaqaba.com
http://www.aqabadivingcenter.com
http://www.aqabadivingseastar.com
http://www.goaqabadive.com

FONTOS
Mi nem tudunk segíteni búvárkodás ügyében, a kinti idegenvezetőt kérdezzék közvetlenül érkezés után.
Jelen oldalunk tájékoztatás miatt jött létre, az egyes búvárbázisok gyakorlata a fentitől eltérhet.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.