Zakynthos fakultatív kirándulások

Zakynthos utazás, fakultatív - Szigettúra

Zakynthos utazás, kirándulás Kefalonia szigetére Ezen a túrán megismerhetik a sziget kultúráját, történelmét és megnézhetik legfőbb nevezetességeit. Félnapos túra Lithakia (ahol megtekintünk egy olívaolaj üzemet), Exo Chora, Anafonitria és ebéd, Katastari, Callinico borászat, valamint Bochali érintésével. Indulás kb. 09:00-kor, visszaérkezés kb. 17:00 órakor.
Az ár tartalmazza a transzfereket, idegenvezetést, szigettúrát. Az ár nem tartalmazza az ebédet de megállunk majd egy étteremnél. A minimális létszám 15, a maximális 49 fő.
Irányár: felnőtteknek 28 EUR
Gyermekeknek 14 EUR

Zakynthos utazás, fakultatív - Hajókirándulás a csempész-hajóhoz a Navagio-öbölbe

Zakynthos város kikötőjét elhagyva, a hajó a keleti part mentén halad a csodálatos Kék-barlangok felé. Utána Navagioban, amely Görögország egyik legszebb öble, megtekinthetik a sziget jelképévé vált, hajótörést szenvedett egykori csempészhajó roncsait. A kirándulás során többször lesz lehetőség tengeri fürdőzésre. Indulás kb. 9:00-kor, visszaérkezés a kikötőbe kb. 17:30-kor.
Az ár tartalmazza a transzfereket, az idegenvezetést és a hajókázást. Az ár nem tartalmazza az ebédet, de a fedélzeten vásárolni lehet italokat, fagylaltot, szendvicset, salátát. A minimális létszám 15 fő.
Irányár: felnőtteknek 28 EUR
Gyermekeknek 14 EUR

Zakynthos utazás, fakultatív - Teknőskeresés (Kaiki hajókirándulás)

Agios Sastis kikötőböl indulva, a hajó a Marathonisi-sziget felé veszi az irányt, amíg elér a Keri barlangokhoz. Májustól augusztusig, egy kis szerncsével, látni lehet a híres és védett Caretta Caretta teknősöket. A kirándulás során többször nyílik lehetőség tengeri fürdőzésre. Indulás kb. 09:00-kor, visszaérkezés a kikötőbe kb. 14:30-kor.
Az ár tartalmazza a transzfereket, idegenvezetést, hajókázást. A fedélzeten vásárolni lehet italokat, fagylaltot és rágcsálnivalót. A teknősök jelenlétét nem tudjuk garantálni! A minimális létszám 15 fő.
Irányár: felnőtteknek 28 EUR
Gyermekeknek 14 EUR

Zakynthos utazás, fakultatív - Kefallónia

Kefallónia a legnagyobb Jón sziget. A szállodából az indulás kora reggeli órákban történik. Busz viszi az utasokaz északon található Skinari kikötőbe. A kompút kb. másfél óra. Odaérkezve ellátogatnak a Gerasimos kolostorba, továbbá megcsodálhatják a Drogarati barlang cseppköveit, majd a földalatti Melissani-tó következik, végül a főváros.
Indulás kb. 7:30-kor, visszaérkezés kb. 19:30-kor.
Az ár tartalmazza a transzfereket és az idegenvezetést. Az ár nem tartalmazza az ebédet és a belépőket (Drogarati Barlang: 5€,Melissani tó: 5€)
Irányár: felnőtteknek 49 EUR
Gyermekeknek 34 EUR

Zakynthos utazás, fakultatív -Zante Town

Egy késő délutáni kirándulás a sziget fővárosába, Zakynthosba. Miután meglátogatjuk a Szent Dionysios templomot, egy rövid séta következik a Solomos térig. Útközben látni fogjuk a híres Strada Marinat, a kikötőt és a legjobb kávézókat. A túra után lehetőségük lesz vásárlásra is.
Indulás kb. 17:00-kor, visszaérkezés kb. 22:00-kor.
Az ár tartalmazza a transzfereket és az idegenvezetést.
Irányár: felnőtteknek 16 EUR
Gyermekeknek 8 EUR
Autó, quad és robogó bérlés

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Hagyjon üzenetet!
  Jelenleg minden munkatársunk foglalt. Hagyjon üzenetet és felkeressük!
Utazást keres?
TIPP: Használja az utazáskeresőnket, ha ott nem találja, kérjen ajánlatot!
Küldés
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.