info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Zakynthos fakultatív

Zakynthos a türkizkék tenger és a ragyogó napsütés szigete. Zakynthos izgalmas fakultatív kirándulásokkal várja Önt! Az alábbi programok csak utasaink számára elérhetők, és tájékoztató jellegűek, az egyik partnerünk kínálatát mutatják. Az aktuális fakultatív programlistát és a pontos árakat minden esetben az idegenvezető adja oda utasainknak érkezés után, ezekre befizetni is nála van lehetőség.

Smugglers Cove

Azoknak a kedves utasainknak, akik kevésbé szeretnek hajókázni, de a sziget egyik legnagyobb látványosságát szeretnék megnézni. Egy félnapos program keretében nyújtunk erre lehetőséget. A sziget nyugati oldalán busszal jutunk el Porto Vromiba, ahonnan kis hajóval kb. 2 óra alatt megérkezünk a Navaggio-öbölbe. Ha jó az idő, kb. 1 órás fürdőzésre van lehetőség. Utána egy helyi tavernában tudnak megebédelni (önköltséges), és délután még a saját strandjukon is jut idejük napozni, pihenni.
Ár: 30 EUR / fő.

Hajókirándulás Kefalóniára

Kefalóniára visz az utunk ezen a kiránduláson, amelyet népszerűvé tett az itt forgatott Corelli kapitány mandolinja című film. A túra során láthatják a híres Szami-öblöt, a Drogarati cseppkőbarlangot (feláras), és lehetőség nyílik a felszín alatti Melisszani tavon csónakázni (feláras). 
Ár: 57 EUR / fő.

Keri-Kaiki teknősles

A félnapos kirándulás (kb. 3 óra) a Laganasz-öbölből indul a Keri-félsziget irányába a caretta caretta teknősök felkutatására. Utána elhajózunk a csodálatos árkádos sziklaszirtek között a Keri-barlangokig, ahol be lehet úszni a barlangokba és ugrálni a hajóról a tengerbe. Visszafelé kikötünk a teknős formájú Marathoniszi-szigetnél.
Ár: 26 EUR / fő.

Szigettúra busszal

Ezen a túrán láthatók a legfőbb érdekességek: a Bochali-kilátó, a görög olívaolaj-készítés története, a népművészet remekei, az Exo Chora a legöregebb olajfával. Megkóstolhatjuk a helyi szőlőből készült borokat, megtekinthetjük a Szent Dionüszosz kolostort, és egy rövid csónakázás (feláras) alkalmával a Kék-barlangokat. 
Ár: 30 EUR / fő. 

Zakynthos hajókirándulás a Navaggio-öbölben

Izgalmas lehetőség a szomszédos Zakynthos szigetének és egyben Görögország egyik leghíresebb látnivalójának, a Navaggio-öbölben található hajóroncsnak a meglátogatása. Strandolás a türkizkék tengerben, a napsugarakat gyönyörűen visszatükröző Kék barlangoknál. Hajózás Zakynthos partjai mentén, újabb fürdőzési lehetőséggel. Az ebédet Alykanas hangulatos kikötőjében lehet elfogyasztani. A visszaúton már Kefalónián, a Mounda strandon pihenhetjük ki az utazás fáradalmait. 
Ár: 56 EUR / fő. 
 

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására:
 • Ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • A helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait.
 • Információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.

Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni.
  • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait.
  • A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
  • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
  • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
  • Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
  • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
  • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. február 28.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.