info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Szalála

Pihenés Ománban - irány Szalála!

Szalála utazás akciós nyaralás olcsó üdülés last minute utak.

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Látnivalók
Kultúra
Szalála, angolul Salalah Omán déli területén található, lakossága körülbelül 156 ezer fő, így Omán második legnagyobb lakosságú városa. Különös látványosság az óváros és a bazár, amely a középkori állapotát megőrizve várja a látogatókat. Ha pihenésre vágyik, Szalála kiváló választás! A turista infrastruktúra még fejlődés alatt áll. Az éghajlat és a monszun időszakok lehetőséget nyújtanak a helyieknek különböző zöldségek és gyümölcsök termesztésére, mint a kókusz és a banán, így rengeteg kertet láthatunk ahol ezeket termesztik.
  • Turisztikai Fesztivál
    21.2020. June
    Turisztikai Fesztivál2020. June 21. 08:302020. September 21. 20:30
    Szalála, Omán (Ázsia)
    A khareef ideje alatt az Ittin utca ad otthont a Szalála Turisztikai Fesztiválnak. Az arab családok a régióból ide menekülnek a hőség elől. Különlegessé teszi ugyanis az eseményt az, hogy míg a régió többi része a magas hőmérséklettel küszködik, addig Salalah környékét esőzések hűsítik le, a délnyugati monszunszelek által, amelyek a tájat zölddé varázsolják. A Dhofar önkormányzat szervezésében a Khareef Fesztivált teljes családi rendezvényként hirdetik. A fesztivál ideje alatt kiállításokat, ruházati standokat, színházakat, éttermeket látogathatunk meg. Az éttermek és látnivalók többsége szigorúan szezonális, csak június közepe és szeptember közepe között tart nyitva.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.