info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Gran Canaria közlekedés

Gran Canaria közlekedés

Gran Canaria szigete annyira izgalmas és változatos, hogy érdemes útra kelnünk és felfedeznünk a szigetet a nyaralás alatt. A mi tippünk a buszok vagy az autóbérlés.
Gran Canaria közlekedés | Busz, autóbérlés és bicikli
  • Kezdjük a legjobb hírrel: a nálunk foglalt utak árában mindenhol benne van a transzfer a repülőtér és a szálloda között oda-vissza. Éppen azért, hogy Önnek ne kelljen a hatalmas csomagjaival átbumszliznia az egész szigeten.
  • Az összes többi utazást viszont egyénileg vagy fakultatív program keretében tudja megoldani. Most az egyéni közlekedéshez adunk tippeket, a fakultatív lehetőségekről a másik menüpont alatt tájékozódhat.
  • Az autóbérlés a legkényelmesebb választás, hiszen így nem vagyok semmihez sem kötve. Az autóbérlés ára naponta 24 eurótól indul, ha egyszerűbb modellt választunk. A benzin olcsóbb, mint itthon. A városokban 50 km / óra, főutakon 90 km / óra a sebességkorlátozás. 
  • A sziget felfedezéséhez a busz tökéletes választás, egy buszjegy átlagos ára 1,2-1,45-1,65-2,3 euró körül mozog és a menetrend egészen megbízható. A buszok tiszták és gyakran közlekednek. A sziget déli részén gyakrabban, 15-30 percenként járnak a nyaralóhelyeknél reggel 7-től este 11-ig. Az északi részén több várakozásra kell számítanunk. 
  • Készüljünk fel a kacskaringós utakra. Inkább lassabban vezessünk. Félősek a buszon pedig nyugodtan csukják be a szemüket. A többiek pedig készítsenek lélegzetelállító fotókat! 
  • Sportos utasoknak ajánljuk a biciklikölcsönzést. Elképesztően gyönyörű tájakon bicajozhatunk végig a szigeten, de az emelkedők miatt kell ehhez azért egy alap edzettségi szint. A kerékpár bérlésének az ára napi 14 eurótól indul. Profik több napos, vezetett túrákra is befizethetnek. 
  • A taxi is jó megoldás, pláne, ha buliból tartunk haza. Olyasmi árakkal számolhatunk, mint itthon. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.