info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Gran Canaria időjárás

Gran Canaria időjárás

A Kanári-szigetek egész évben pompás időjárással várja az utazókat, a legideálisabb időszak mégis májustól novemberig tart. Válassza ki a szállodát, foglaljon és csomagoljon! Keressen minket a legjobb ajánlatokért budapesti és bécsi indulással, ugyanis komplett utazási csomagokat ajánlunk repjeggyel, szállással, kinti transzferrel és helyi magyar nyelvű asszisztenciával! 

Gran Canaria levegő hőmérséklet 

A legmelegebb nappali hőmérséklet májusban és novemberben 28-30C fok, júniusban és októberben 30-32C fok, míg júliustól szeptemberig általában 33-36C fok körül van. A szikrázó napsütést elsősorban májustól szeptemberig élvezhetjük, októbertől áprilisig csapadékosabb az idő. Esténként és éjjel sosem hűl le túlzottan a levegő: májustól szeptemberig esténként 22-25C fok vár minket, az év többi részében pedig 15-18C fok. 

Gran Canaria ócean hőmérséklet

Gran Canarián az óceán hőmérséklete egész évben kellemes, de nem túl forró, 20C fok körül van. Ez abból adódik, hogy az Atlanti-ócean hatalmas vízmennyisége nem tud annyira felmelegedni, mint a tengerek. Júliustól novemberig a legmelegebb az óceán a Kanári-szigeteknél: ekkor 23-24C fokot is elérheti a víz hőmérséklete. A nagy melegben jól is esik ez a kellemes hűvös víz. 
Gran Canaria időjárás
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.