info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Gammarth utazás

Csendes, nyugodt pihenés

Gammarth last minute utazás Tunézia olcsó akciós nyaralás üdülés.

Ezen az oldalon 1 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Kultúra
Szótár
Amennyiben az eukaliptuszok és mimózák illatára vágynánk, érdemes ellátogatni erre a nyaralóhelyre, amely Tunisztól 20 km-re fekszik. Itt minden klasszikus tunéziai stílusban épült, amelyet kitűnően kirajzolnak a város közelében található műemlékek. A legjelentősebbek közé tartoznak a Karthágó közelében található római ásatások. Történelmi szempontból híres Tunézia legrégebbi golfpályája, amely 18 lyukkal rendelkezik. Tunézia Nizzájának és Monte Carlójának is nevezik, a kiváltságosak kedvenc üdülőhelye. Itt található a legtöbb hófehéren világító luxusvilla. Gammarth mostanra már figyelemre méltó hotelinfrastruktúrával rendelkezik, ezért széles skálán kínál elhelyezést családoknak és üzletembereknek egyaránt. Éttermeiben a legfinomabb helyi és nemzetközi specialitásokat szolgálják fel, szakértők az egész ország legjobbjai közé sorolják. Csendes, pihenésre, nyugalomra és visszavonulásra alkalmas hely, ahol a látogatók napfürdőzhetnek az igazi fehérhomokos tengerparton.
 • IEEE Nemzetközi Energiakonferencia
  13.2020. April
  IEEE Nemzetközi Energiakonferencia2020. April 13. 08:002020. April 16. 20:00
  Tunisz, Tunézia (Afrika)
  Az IEEE Nemzetközi Energiakonferencia szakértőknek szól, akik energia- és energiarendszerekkel kapcsolatos kutatásokat végeznek. Az ENERGYCON lehetőséget ad a tudósoknak, profi mérnököknek és mérnöki hallgatóknak munkájának bemutatására, eredményeik közzétételére, ötletek cseréjére és a jövőbeli tudományos és ipari együttműködések kialakítására.
 • Bio Expo Tunisz
  16.2020. April
  Bio Expo Tunisz2020. April 16. 10:002020. April 18. 19:00
  Tunisz, Tunézia (Afrika)
  A Bio Expo célja, hogy összehozza a mezőgazdasági, kulináris és egészségügyi iparág embereit. Ez egy találkozó a szakemberek és a közönség között, hogy támogassák az ökológiai szektort, a házilag készült és egyéb egészségüggyel kapcsolatos termékeket. A kiállítás célja továbbá, hogy bemutassa az ágazat legújabb innovációit. Az eseményen a gyerekek is találnak elfoglaltságot a gyereksarokban, ahol játékosan ismerkedhetnek meg a termékekkel.
 • SIAT Kiállítás és Vásár
  07.2020. October
  SIAT Kiállítás és Vásár2020. October 07. 08:302020. October 07. 20:30
  Karthágó, Tunézia (Afrika)
  A SIAT a mezőgazdasági és halászati technológiák kiállítása, valamint egy találkozópont, ahol a mezőgazdasági termelők, halászok, üzletemberek, beszállítók, kutatók összeülhetnek, találkozhatnak, üzletet köthetnek. A kiállítás és vásár rendezvények széles skáláját kínálja, amely megfelel a résztvevők elvárásainak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.