info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Gammarth utazás

Csendes, nyugodt pihenés

Gammarth last minute utazás Tunézia olcsó akciós nyaralás üdülés.

Ezen az oldalon 0 szálloda közül választhat.

Minden amit tudni érdemes

Információk
Térkép
Időjárás
Kultúra
Szótár
Amennyiben az eukaliptuszok és mimózák illatára vágynánk, érdemes ellátogatni erre a nyaralóhelyre, amely Tunisztól 20 km-re fekszik. Itt minden klasszikus tunéziai stílusban épült, amelyet kitűnően kirajzolnak a város közelében található műemlékek. A legjelentősebbek közé tartoznak a Karthágó közelében található római ásatások. Történelmi szempontból híres Tunézia legrégebbi golfpályája, amely 18 lyukkal rendelkezik. Tunézia Nizzájának és Monte Carlójának is nevezik, a kiváltságosak kedvenc üdülőhelye. Itt található a legtöbb hófehéren világító luxusvilla. Gammarth mostanra már figyelemre méltó hotelinfrastruktúrával rendelkezik, ezért széles skálán kínál elhelyezést családoknak és üzletembereknek egyaránt. Éttermeiben a legfinomabb helyi és nemzetközi specialitásokat szolgálják fel, szakértők az egész ország legjobbjai közé sorolják. Csendes, pihenésre, nyugalomra és visszavonulásra alkalmas hely, ahol a látogatók napfürdőzhetnek az igazi fehérhomokos tengerparton.
  • SIAT Kiállítás és Vásár
    07.2020. October
    SIAT Kiállítás és Vásár2020. October 07. 08:302020. October 07. 20:30
    Karthágó, Tunézia (Afrika)
    A SIAT a mezőgazdasági és halászati technológiák kiállítása, valamint egy találkozópont, ahol a mezőgazdasági termelők, halászok, üzletemberek, beszállítók, kutatók összeülhetnek, találkozhatnak, üzletet köthetnek. A kiállítás és vásár rendezvények széles skáláját kínálja, amely megfelel a résztvevők elvárásainak.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.