info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 30 547 1208

Havanna Varadero utazás információk

Kuba, Havanna Varadero utazás információk

Az árak tartalmazzák
- 3 éjszaka szállást Havannában reggelis ellátással, 7 éjszaka szállást Varaderón all inclusive ellátással
- repülőjegyet Budapest - Párizs - Havanna - Párizs - Budapest között az Air France járatán
- repülőtéri és hotelek közti transzfereket
- Old Timer Havanna program magyar idegenvezetéssel (ebéd és belépők külön fizetendők, kb 22 CUC/fő)
- magyar asszisztenciát, 24 órás magyar nyelvű telefonos ügyeletet

Külön fizetendő
- repülőtéri illeték 150.000 Ft/fő
- stornó biztosítás: 1,2%-a a részvételi díjnak
- turista kártya: 8.000 Ft/fő (ezt nem számolja a kalkulátor, ez a válasz emailben lesz feltüntetve)
- kilépési illeték kb. 25 CUC (helyszínen fizetendő)

Az árak nem tartalmazzák
- borravalók, fakultatív programok, utasbiztosítás

Külföldi állampolgárságú utasok a beutazási szabályokkal kapcsolatban érdeklődjenek az adott konzulátuson, illetve nagykövetségen. Kérdezzék meg, hogy kell-e útlevél vízum stb.  A befogadó ország beutazási feltételeiről egyénileg kell tájékozódnia az Utasnak.

Az Old Timer Havanna programja
Havanna felfedezése korhű, régi amerikai autókkal kocsikázva. Panoráma városnézés keretében Havanna híres tengerparti sétányának megtekintése, majd a Paseo-n lévő villák és a Forradalom tér (Plaza de la Revolución), ahol a José Marti emlékmű található. Visszafelé a világhírű, több mint 500 mauzóleummal és a leggazdagabb szoborparkkal rendelkező Colon temető mellett halad el a túra. Az óvárosba visszaérve ismerkedés a Havana Club Rum Múzeumban a rumkészítéssel, a cukornád termesztés és feldolgozás lépéseitől végig követve a folyamatot egészen az érlelésig, hordóba töltésig, palackozásig, melyet kóstolóval zárul. Lehetőség eredeti Havana Club relikviák vásárlására, valamint a jellegzetes kubai ital, a cukornád lé, a Guarapo és az abból készült kitűnő kubai koktélkülönlegesség a Guarabana koktél megkóstolására. Az óváros gyalogos felfedezése: Plaza de Armas a Fegyverek tere, a Kormányzói palota, a Tőzsde palota és az Assisi Szent Ferenc templom, majd a Katedrális tér és a Plaza Vieja az Öreg tér. Ebéd egy tipikus, helyi kubai étteremben. Délután a Capitolium, majd pedig a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatának megtekintése.

Fontos információk
A szállások lekérésre foglalhatók, a megrendelések irodánk visszaigazolásával válnak véglegessé. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy Kubában a szállodák kategóriái az ország előírásainak felelnek meg, amelyek eltérnek a Magyarországon vagy más országokban megszokott normáktól (kb. 1 csillagot le kell vonni). A csillagok száma nem minden esetben jelenti bizonyos szolgáltatások meglétét. Azonos kategórián belül is lehet színvonal- vagy minőségbeli eltérés a szálláshelyek között.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.