info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 +36 1 785 8492

Kuba fakultatív

Kubai utazás fakultatív kirándulások

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak a helyi idegenvezetőhöz!

Varadero
Ideális kirándulás az üdülőhely megismerésére. A Hicacos-félsziget 22 km hosszú ujjként mutat Florida felé. Ez a terület Kuba legkedveltebb turista célpontjai közé tartozik. Az újonnan épült szállodákon kívül megismerhetik a fehér homokos tengerpartot, a helyi vidámparkot, a Parque Josone parkot, a golfpályát és a vízi sportok központját. A kirándulás segít a további nyaralás során a könnyebb tájékozódásban.
Irányár: kb. 10 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 10 EUR/fő

Havannai városnézés
Egésznapos kirándulás Kuba fővárosába, a Karib vidék legnagyobb városába. Havanna történelmi központját az UNESCO a világörökségek sorában jegyzi. Zavaros múltja ellenére a főváros viszonylag keveset szenvedett a háborúk és a forradalom következtében. A belvárosban olyan gyönyörű épületek várják a látogatókat, mint a Nagy Színház vagy a Capitolium. A modern Havannában lehetőség lesz megtekinteni a Forradalom téren a Jose Marti emlékhelyet és a kormány adminisztrációs épületét. Ellátogatunk a Bacardi család eredeti székhelyére, amely múzeumként üzemel. Megismerhetik a rumgyártás folyamatát és kóstoló után lehetőség van az italt a helyszínen megvásárolni. A havannai piacon egyéb ajándéktárgyak vásárlására is alkalom adódik. Az ár tartalmazza a kirándulást és ebédet az üdítővel.
Irányár: kb. 70 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 51 EUR/fő

Havannai esti program
A program a „Havanna - városnézés” kiránduláson felül egy érdekes estét is tartalmaz a Tropicana Kabaré-ban. Városlátogatás után transzfer egy havannai szállodába, itt zuhanyzás, átöltözés, majd vacsora. A Tropicana színpadán több mint 120 előadóművész mutatja be a világhírű, felejthetetlen show műsort. A Tropicana Kabaré mintájára sorra nyíltak a hasonló szórakozóhelyek a Karib térségben és az egész világon. Az ár tartalmazza a kirándulást, az ebédet az üdítővel egy helyi étteremben, és a vacsorát a szállodában. Visszatérés a szállodába éjjel 2 óra után.
Irányár: kb. 135 EUR/fő

Kirándulás üvegfenekű hajóval
Másfél órás kirándulás üvegfenekű hajóval a Varadero félsziget északi partjainál. Lehetőség nyílik a csodálatos tenger alatti élővilág megismerésére és fényképezésére. A hajóút során alkalom adódik a Tropical bárban alkoholos és alkoholmentes koktélok fogyasztására. Az ár tartalmazza a helyi idegenvezetést, a transzfert a kikötőbe és vissza a szállodába.
Irányár: kb. 45 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 30 EUR/fő

Matanzas
Matanzas, mely az azonos nevű tartomány székhelye, Havanna keleti részétől 100 km-re fekszik. Matanzas város a költők hazája, olyannyira, hogy Kuba Athénjának is nevezik. Számos neoklasszikus stílusú épület és egyéb érdekes látnivaló várja a látogatókat. Kuba építészetének gyöngyszemei közé tartozik a Sautó Színház és a Plaza de la Vigia téren álló Palacio de Junco gyarmati kastély. A Gyógyszerészeti Múzeum megtekintése után a helyi sokszínű és hangulatos piacra látogatunk el. A napot a Cuevas de Bellamar barlangbeli kirándulással zárjuk..
Irányár: kb. 45 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 34 EUR/fő

Pinar del Rio tartomány
Egésznapos kirándulás a világhírű dohányültetvények környékére, Havannától nyugatra. A zöld völgyeket néha a szürke, magas Mogote-hegység szakítja meg, melynek alakja elefánt hátakra hasonlít. A program során megismerkedhetünk a kubai szivar és a rum készítésével, valamint helyben meg is lehet vásárolni a kiváló minőségű, eredeti termékeket. A térségben haladva, a Valle de Vinales Nemzeti Parkban a Kolumbuszi idők jó állapotban maradt épületeit is láthatjuk. A napot egy kis hajókázással zárjuk. Ár tartalmazza az ebédet (kubai specialitásokkal) egy tipikus helyi étteremben.
Irányár: kb. 85 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 65 EUR/fő

Delfin show
Az intelligens delfinek bemutatója nagy élményt nyújt minden korosztály számára. A delfináriumban lehetőség nyílik közös úszásra a barátságos állatokkal(külön díj ellenében). Filmezés, fényképezés külön illetékért.
Irányár: kb. 15 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 15 EUR/fő

Rio Canimar
A kirándulást a természet és a kalandok kedvelőinek ajánljuk. Elsőként a Saturno barlangot látogatják meg, ahol alkalom nyílik felszíni búvárkodásra is. Később hajóról lehet megtekinteni a Canimar folyót övező érintetlen trópusi természetet. A kirándulás alatt lehetőség lesz lovaglásra, halászatra (hagyományos módszerekkel) és úszásra a kristálytiszta folyóban. Az ár tartalmazza az ebédet üdítővel egy helyi étteremben
Irányár: kb. 55 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 42 EUR/fő

Seafari katamaránnal
Egész napos tengeri hajókázás modern katamaránnal Kuba északi partjainál, a homokos korall szigetek „Cayos” között. Az út során, ha a szerencse kedvez, delfinekkel is lehet találkozni. Ebéd (tenger gyümölcseivel), a hajón korlátlan italfogyasztással. Délután kikötés Caya Blanco fehérhomokos tengerpartján, ahol alkalom nyílik felszíni búvárkodásra is.
Irányár: kb. 99 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 64 EUR/fő

Dzsungel túra
Kirándulás a Varadero félsziget déli részéhez, fehérhomokos, zöldellő szigetek közé. Az egyik korallszigeten lehetőség nyílik a helyi állatkert megtekintésére, többek között közös kép készítésére krokodilokkal. Ideális program az egész család részére.
Irányár: kb. 40 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 20 EUR/fő

Felfedező túra
Nagyon jó alkalom Varadero és környéke megismerésére. Kirándulás jeep-el a folyók mentén, erdők és mezők között. Később hajózás a Canimar folyón. A nap folyamán: lovaglás a környéken, fürdés a folyóban, ebéd (kubai különlegességekkel) egy helyi étteremben. Matanzas város, a Cuevas de Bellamar barlang és a La Dionisia temetőrom meglátogatása.
Irányár: kb. 70 EUR/fő
12 év alatti gyermekek részére: kb. 55 EUR/fő

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.