info@divehardtours.com H-P 10:00-14:00 +36 1 785 8492

Tenerife időjárás

Tenerife időjárás 

A Kanári-szigetek az örök tavasz szigete, amelyet egy forróbb nyári periódus szakít csak meg - az utazók nagy örömére. Vegyük célba Tenerife szigetét egész évben, a nap szerelmesei pedig májustól október végéig, ha már úgy érezzük, hogy végképp szükségünk van egy adag jókedvre és D-vitaminra! Ezt személyes tapasztalat alapján is meg tudjuk erősíteni, ugyanis már többször jártunk Tenerife szigetén. Örömmel segítünk a nyaralás teljes lebonyolításában repjeggyel, szállással, kinti transzferrel és magyar nyelvű asszisztenciával együtt! 

Tenerife időjárás

Az igazi nyár Tenerife szigetén júliustól szeptemberig tombol, ekkor 33-36C fokra és napsütésre számíthatunk. Októbertől áprilisig előfordulnak esős napok, de a levegő hőmértékle nem hűl le túlzottan. Júniusban és októberban a levegő 30-32C fokos, májusban és novemberben 28-30C fokos. Decembertől áprilisig viszonylag stabilan 25C fok körüli a hőmérséklet, így ez az időszak tökéletes akkor, ha kirándulni szeretnénk. 

Tenerife óceán

Az Atlanti-óceán vize öleli körül Tenerife szigetét, ami hatalmas kiterjedésénél fogva kevésbé képes felmelegedni, mint mondjuk a Földközi- vagy a Vörös-tenger. Az óceán hőmérséklete így még a nyári hónapokban sem magasabb 23-24C foknál, ami a hőségben sokaknak jól is esik. Az év többi részében 20C fok körüli cidri vár minket, de van, aki erre azt mondja, hogy még mindig jobb, mint a befagyott Balaton. Attól függően válassza meg az utazás időpontját, hogy Ön melyik álláspontot képviseli!
Tenerife időjárás és tenger
 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.