info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 8492

Tenerife fakultatív

Fedezze fel a Kanári-szigetek egyik legnépszerűbb szigetét, Gran Canariát magyar nyelvű fakultatív kirándulások keretében! Hatalmas helyi tapasztalattal rendelkező idegenvezetőnk a sziget minden apró titkába beavatja utasainkat. Az alábbi programok csak utasaink számára elérhetők, és tájékoztató jellegűek, az egyik partnerünk kínálatát mutatják. Az aktuális fakultatív programlistát és a pontos árakat minden esetben az idegenvezető adja oda utasainknak érkezés után, ezekre befizetni is nála van lehetőség. Nem minden utazáshoz van kint telepített magyar idegenvezető.

Teide szigetkörút magyar nyelven

A kirándulás első megállója A Los Gigantes kilátó, ahol megtekintheti Tenerife egyik jelképét, az 3-600 méter magas sziklafalakat. Ezt követően folytatjuk utunkat a garachicoi kilátóhoz, ahonnan Tenerife egyik legszebb városának látképe tárul ön elé. A kilátóban lehetősége lesz egy finom kávé elfogyasztására, vagy akár a helyiek által kedvelt barraquitot is kipróbálhatja. Következő megállónk Icod de los Vinos két nevezetességgel bír: a Királyok-házában Tenerife legjobb borait kóstolhatja, valamint itt található Tenerife egy újabb jelképe, az 1000 éves sárkányfa. A kóstoló után Puerto de La Cruzig buszozunk, ahol elfogyaszthatja tipikus kanári ízeket felvonultató ebédjét. Ebéd után Spanyolország legmagasabb pontjára, a Teidére utazunk. Európa leglátogatottabb nemzeti parkját a Las Cañadas nevű kráteren keresztül szeljük át. A világörökség leghíresebb sziklacsoportjánál egy rövid sétára is lehetősége lesz. Kényelmes cipő, réteges öltözet javasolt (a Teidére érdemes pulóverrel, télen vastagabb, nyáron vékonyabb kabáttal készülni).
Ár: 68 EUR / fő.

Santa Cruz, La Laguna, Anaga, Candelaria magyarul

Első állomásunk Candelaria, ahol nem csak Candelaria Miasszonyunk bazilikájába léphet be, de megtekintheti a Kanári-szigetek védőszentjének szobrát is. Ezt követően megismerkedik a kilenc hatalmas szoborral, amelyek a szigetek őslakosai, a guancsék, királyait ábrázolják. A következő állomásunk San Cristóbal de La Laguna, Tenerife ősi fővárosa. A város ma is viseli a történelmi pillanatok nyomát és hangulatát, a 16-18. századi épületek közötti séta a legalkalmasabb, hogy átérezze a hely varázsát. La Laguna-i sétánkat követően átszeljük a többmillió éves szubtrópusi babérerdőt és tartunk egy fotószünetet az Anaga-hegység egyik legszebb látványt nyújtó kilátójában. Ugyancsak a hegyekben fogyaszthatja el hagyományos, három fogásos kanári ebédjét. A kirándulás utolsó állomása Santa Cruz de Tenerife, Tenerife fővárosa. A belvárosi látványosságok megtekintése mellett, lehetősége adódik a bevásárlásra is.
Ár: 68 EUR / fő. 

La Gomera dzsip túra magyar nyelven

Ha különleges élményre vágyik, csatlakozzon dzsip túránkhoz La Gomera szigetén! La Gomera szigete csodás élményeket tartogat önnek: gyönyörű tájak, erdők, a páratlan szépségű Garajonay Nemzeti Park és számos kulturális emlék. Az utazás során megismerheti a füttynyelvet, amely az UNESCO kulturális örökségének is a részét képezi. Ugyancsak megismerkedhet a sziget hagyományos mesterségével is, a pálmaméz előállításának folyamatával és megkóstolhatja az autentikus helyi ételeket is. Az út során feljuthat La Gomera fontosabb kilátóiba és tehet egy sétát a világ Legnagyobb hanga- és babérerdőjében is. Hazafelé Agulon át Hermiguába vezet az utunk, ahol megtekinthet egy banánültetvényt. Az óceánjáró hajó indulása előtt San Sebastiánban, a sziget fővárosában - szabadprogram keretében - megtekintheti a Kanári-szigetek legrégibb építményét, az Őrgróf tornyot, a csodaszép Asunción (Mennybemenetel) templomot és a volt Vámház belső udvarát (jelenleg felújítás alatt). A Vámház belső udvarán található Kolombusz kútja is, amely fontos kulturális öröksége La Gomera szigetének, hisz innen származó vízzel keresztelte meg 1492-ben Kolumbusz új világot, Amerikát.
Ár: 112 EUR / fő.

Loro Park

A Loro Park Tenerife északi részén, Puerto de La Cruzban található. Ha még nem járt a világ legjobb állat- és növénykertjében, ne hagyja ki! Nem csak gyermekkel ajánljuk a programot, felnőttként is hatalmas élmény. Vendégeink java évről-évre visszatér a világ legjobb állat- és növényparkjába. A Loro Park 1972-ben nyitotta meg kapuit, itt található a világ legnagyobb papagájgyűjteménye, mely több mint 3500 különböző fajból áll, közülük 300 már csak itt, a Loro Parkban él. A csodálatos, színesebbnél-színesebb madarak naponta többször szórakoztatják a látogatókat showműsorukkal. Ezen kívül fantasztikus delfin-show, lélegzetelállító gyilkos bálna show kínál felhőtlen szórakozást önnek. A barátságos fókák is készségesen szórakoztatnak gyermeket-felnőttet egész évben, a hét minden napján. A parkban található pingvináriumban több száz pingvin él. A park egyik fénypontja a 18,5 méter hosszú cápaalagút, ahol a 7 különböző cápafaj mellett piranhákat is láthat. A park területét lenyűgöző, gondozott, buja növényzet borítja.
Ár: 37 EUR / főtől.

Siam Park

A világ legjobb csúzdaparkja 2008-ban nyitotta meg kapuit Tenerife déli részén, Costa Adejében. A Siam Park, több mint egy vízi park, maga az ÉLMÉNY. Az égbe magasodó, szinte függőleges Tower Power mellett további 17 attrakció várja, az adrenalinbombáktól a kikapcsolódást nyújtó programokig. A hullámstrand, melynek egyik felén háromméteres, mesterségesen generált hullámokban lehet ugrálni, a másik, sekély része pedig fehér homokos, örökre szóló élményt nyújt minden látogatónak, de különösen a kisgyerekes családoknak biztosít kényelmes kikapcsolódási lehetőséget. A Siam Park önálló gyermekrészleggel rendelkezik: az Elveszett város egy igazi gyermekbirodalom, ahol a varázslatos vízi váron túl csúszdák, vízesések biztosítják a kicsik, s akár a nagyobbak élményfürdőjét is. A nyugalomra vágyó vendégek is megtalálják számításukat: a kristálytiszta vizű “lassú folyón” hatalmas úszógumikon lehet ringatózni, miközben a szigeten “kifogyhatatlan” napfény kényeztető sugarait élvezi.
Ár: 37 EUR / főtől.

Hajókirándulás Katamaránnal

Egy katamarán kirándulás Tenerife partjainál egyedülálló élmény! Élvezze a könnyű vitorlás nyújtotta kényelmet, gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban. Fedezze fel Tenerife partvidékét Puerto Colontól Los Gigantes hatalmas szikláiig, fürödjön a híres Bahia de Masca öbölben, miközben élvezheti a napsütést és az óceán csendjét.
Ár: 49 EUR / fő.

Gyalogtúra

Santiago del Teide településről egy kanári fenyőerdőn át éri el a gyalogtúra legmagasabb pontját, ahol 1.280 méteres magasságban gyönyörködhet a csodálatos kilátásban. Lefelé haladva megismerheti a környék változatos növényvilágát, köztük a mohával borított babérfákat, kaktuszokat, levendulát és a kanári harangvirágot. A program végén busszal Los Gigantes településre érkezik, ahonnan rövid hajókiránduláson megcsodálhatja a vulkáni működés során kialakult hatalmas, helyenként 600 méter magas bazaltsziklákat.
Ár: 38 EUR / főtől.

Fontos információk a kinti fakultatív programokon való részvételről

Amennyiben Ön más irodánál fizetett be az utazására:
 • Ne forduljon hozzánk olyan kéréssel, hogy csak a fakultatív programokon szeretne részt venni, mert ez nem lehetséges.
 • A helyi telepített idegenvezető csak a mi utasainknak nyújtja szolgáltatásait. Információért se forduljon hozzánk, inkább keresse fel segítségért azt az irodát, akinél az utazását befizette.
Amennyiben nálunk fizette be utazását, akkor az alábbiakat kérjük olvassa el:
 • A fakultatív programokra a kinti telepített idegenvezetőnél lehet jelentkezni, de nem minden utazáshoz biztosított telepített magyar idegenvezető, pl. a Neckermannos utakhoz általában nincs.
 • A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő) tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet.
 • A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
 • Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak.
 • Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött. Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást.
 • A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Általában az aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.
 • A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek.
 • Minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül megadjuk a kinti helyi iroda által alkalmazott idegenvezető elérhetőségét , legkésőbb a megérkezéskor.
 • A fenti árak tájékoztató jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja.
 • A Dive Hard Tours és az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.

Frissítve: 2019. március 12.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.