info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Montenegrói nyaralóvárosok

Fedezze fel Montenegrói legjobb nyaralóvárosait. Irány Budva, Becici, Rafailovici, Sveti Stefan, Herceg Novi, Canj és Herceg Novi! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kolléganőnktől, aki 2019-ben végigjárta Montenegrót és a kínálatunkban szereplő összes szállodát.

Budva város | Montenegrói utazás 

Budva 17 strandjának köszönhetően Montenegró turisztikai központja, és egyben az Adria legrégebbi települése. Vonzereje a 15. századi óváros, amelyben ódon utcácskák, üzletek és hangulatos vendéglők, kávézók várják a turistákat.

Becici és Rafailovici városok | Montenegró repülővel

Becici és Rafailovici aprókavicsos tengerparttal, minőségi szállásokkal és szolgáltatásokkal várja az utazókat. A várost Budvával egy kis alagút köti össze, szinte teljesen egybenőttek a települések. 

Herceg Novi város | Montenegrói utak repülővel

Herceg Novi a Kotori-öböl északi bejáratánál fekvő település, amely a nap, a virágok és a természet városa. A napsütéses napok száma évente 200 nap, amely időszak alatt a város tereit, lépcsőit, utcáit beragyogja a napsütés. Riviérája 15 km hosszú, a tengerparti sétányán tavasztól őszig pezseg az élet.

Kotor óvárosa | Montenegrói látnivalók

Kotor óvárosa az UNESCO Világörökség védelme alatt álló, régi halászváros, amely a mai napig megőrizte mediterrán, középkori hangulatát.

Petrovac város | Montenegrói nyaralás

Petrovac városka Budvától 17 km távolságban, egy festői öbölben található, amelyet olívaligetek és borókaerdők vesznek körül. A város felett a Castello nevű modern éjjeli bár, kávézók és néhány étterem várja a vendégeket.

Sveti Stefan | Montenegró leghíresebb látképe

Sveti Stefan az Adria egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, egy félsziget, amelyet egy homoknyelv köt össze a vöröses színű szárazfölddel. A strandot a szigetre vezető út osztja ketté: a bal oldalit bárki használhatja, ingyenes, míg a jobb oldali egy szálloda privát strandja. 

Ulcinj tengerparti város | Montenegrói utak

Ulcinj a montenegrói partvidék legdélebbi városa, amely homokos strandjairól híres, ahol a tengerre nyíló kilátás azt az illúziót alkotja, hogy a horizont végtelen. Ulcinj partvonala több, mint 30 km hosszú, ebből 17 km hosszú a homokos partszakasz.


Frissítve: 2020. február 11. 
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.