info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Marokkó utazás fakultatív programok

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak a helyi képviselőnkhöz!

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni. Javasoljuk továbbá, hogy a kirándulásokat a beutaztató utazási iroda képviselőjénél vásárolják meg.

Essaouira – egész napos kirándulás

Marokkó utazás EssaouiraA kirándulás során Agadir partjaitól a 17. századi festői portugál halászfaluba, Essaouiraba jutnak el a résztvevők. Itt megtekinthetik a part menti töltést, mely Atlanti-óceán hullámaitól védelmezi a települést. Ezután utunk szűk utcák labirintusába vezet, ahol a helyi kézművesek tujafából készült dísztárgyakat, vászonruhákat és ékszereket árulnak. A kirándulás ára az ebédet nem tartalmazza.
Ár: 38 EUR/fő

Anti-Atlas és Tafroute – egész napos kirándulás

Élvezze a festői utazást az Anti-Atlas hegységbe, ahol felfedezheti a XX. század által meg nem érintett, rejtett Marokkót. A kirándulás során eljutnak Tafroute-ba, egy tipikus berber városba, ahol megcsodálhatják a sziklákra épült házakat, majd a környező hegyek látványában gyönyörködve fogyaszthatják el itt az ebédet. A kirándulás az ezüstjéről nevezetes Tiznit ősi „idegenlégiós” városában folytatódik, ahol megfigyelheti az elhíresült fára mászó kecskéket. A kirándulás ára az ebédet tartalmazza.
Ár: 46 EUR/fő

Marrakech – egész napos kirándulás

Marokkó utazás MarrakechA történelmi Marrakech kultúrájával és nyüzsgő atmoszférájával kihagyhatatlan látványosság a Marokkóba látogatók számára. A túra Marrakech régi Medinájából indul, a bazár színes forgatagának megtekintésével. Itt megcsodálhatják a kézzel készített marokkói termékek fantasztikus kínálatát, a babouche (lapos talpú keleti) papucstól, a fából-, rézből-, vasból-, bronzból készült termékeken, ékszereken, kaftánokon, szőnyegeken és fűszereken át a kerámiákig. Innen a híres Jemaa El Fna térre jutnak, ahol magukba szívhatják a kígyóbűvölők, énekesek, mesélők és más művészek keltette nyüzsgő atmoszférát. A túra magában foglalja Marrakech legtörténelmibb részeit is – számos műemléket és az ősi helyeket is felkeresik. A kirándulás ára tartalmazza az ebédet és az idegenvezető díját is.
Ár: 79 EUR/fő

Imouzzer – félnapos kirándulás

A félnapos túra során Imouzzer városának lenyűgöző látványában gyönyörködhet. A Paradise Valley szurdokon átvezető festői úton jutnak el Immouzer városába. Mikor elérik Imouzzert, szemük elé tárul az a fantasztikus hegyi panoráma, amely Jimmy Hendrix ’Paradise Valley’ című számát is ihlette.
Ár: 25 EUR/fő

Imouzzer – egész napos kirándulás Land Roverrel

Az egész napos túra során Imouzzer városának lenyűgöző látványában gyönyörködhet. A Paradise Valley szurdokon átvezető festői úton jutnak el Immouzer városába. Mikor elérik Imouzzert, szemük elé tárul az a fantasztikus hegyi panoráma, amely Jimmy Hendrix ’Paradise Valley’ című számát is ihlette. Ebéd után a környék alapos felfedezésével folytatódik a túra: hegyek, kanyonok, vízesések, pálmafák és a hegyek közt megbúvó hegyi falvak.
Ár: 59 EUR/fő

Taroudant és Tiout – egész napos kirándulás

Egy rövid utazással érnek a résztvevők Agadirból a fallal körülvett Taroudant-ba, a berber piac városába. A túra a taroudant-i bazártól indul, ahol a résztvevők gyakorolhatják az alkudozást és akár megcsíphetnek egy jó üzletet is. Innen az exportpiacra szánt dús narancs, olíva és rózsatermesztő területeken át vezet az út Tiout felé, ahol egy több, mint 20.000 pálmafával borított 1000 ha területű hatalmas természetes oázis található. Úgy fedezhetik fel az oázist, mint a helyiek – szamárháton! A kirándulás ára az ebédet tartalmazza.
Ár: 42 EUR/fő

Marrakech és Essaouira – kétnapos kirándulás

Ez az elbűvölő kétnapos kirándulás az ellentétek jegyében telik: a nyüzsgő Marrakech után Essaouira festői halászkikötőjébe látogatnak. A túra Marrakech régi Medinájából indul, a bazár színes forgatagának megtekintésével. Itt megcsodálhatják a kézzel készített marokkói termékek fantasztikus kínálatát, a babouche (lapos talpú keleti) papucstól, a fából-, rézből-, vasból-, bronzból készült termékeken, ékszereken, kaftánokon, szőnyegeken és fűszereken át a kerámiákig. Innen a híres Jemaa El Fna térre jutnak, ahol magukba szívhatják a kígyóbűvölők, énekesek, mesélők és más művészek keltette nyüzsgő atmoszférát. A túra magában foglalja Marrakech legtörténelmibb részeit is – számos műemléket és az ősi helyeket is felkeresik. Az éjszakát egy 3csillagos hotelben töltik Marrakech központjában, mielőtt Essaouira part menti városába látogatnak. Ez a tipikus portugál kikötő, ahol a mór és a portugál művészet számos remeke látható, egyúttal az Othello forgatási helyszíneként is szolgált.
Ár: 130 EUR/fő

Fantázia est

Legyen részese egy hangulatos estnek a Chems Ayour nevű kasbában (arab fellegvár), és élvezze a tipikus marokkói szórakoztatást és a tradicionális helyi ételeket. A vacsorát a berber zene ritmikus dallamainak kíséretében fogyaszthatja el.
Ár: 45 EUR/fő

Agadir – félnapos kirándulás

A kirándulás a valaha a dombtetőn álló régi kasba romjaitól indul, amit 1960-ban egy földrengés pusztított el. A túra során láthatják a világ legnagyobb szardíniahalász flottáját Agadir kikötőjében, ahol kereskedők alkudoznak a friss halra a napi árveréseken. Megcsodálhatják a több száz éves szaktudásról árulkodó fából készült halászhajókat. A kirándulás az Agadir nyüzsgő helyi piacának otthont adó, színes fallal körülvett bazárban végződik.
Ár: 12 EUR/fő

Massa Assaka

Marokkó felfedezése bűvös utakon a kis Szahara Assaka homokdűnéi és az érintetlen tengerpart között. A túra során áthaladnak Tifnite halászvárosán, majd a tradicionális építészetéről és az ott élők vendégszeretetéről híres Massa berber város felé indulnak (a tengerparti útvonal mentén). Gyönyörű és változatos tájon haladnak keresztül. A kirándulás ára az ebédet tartalmazza.
Ár: 65 EUR/fő

Quad vagy buggy túra

A 2,5 órás túra során felfedezhetik a Magas-Atlasz berber útvonalait. Álomszép táj és a helyiekkel elfogyasztott menta tea teszi emlékezetessé a kirándulást.
Ár: quaddal: 60 EUR/1 fő
Buggyval: 80 EUR/2 fő

Tevegelés vagy lovaglás

Ár: 25 EUR/fő; gyermekeknek: 15 EUR/fő
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.