info@divehardtours.com H-P 10:00-18:00 + 36 1 785 84 92

Málta fakultatív

Málta fakultatív kirándulások


MÁLTA
Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, és a belépők árait nem tartalmazzák. Pontos információért kérjük, forduljanak a helyi képviselőhöz, a kinti partner iroda szervezi a fakultatív kirándulásokat!

Valletta - félnapos kirándulás

Félnapos kirándulás a máltai főváros műemlékeinek megismerésére. Látnivalók: Barracca Gardens, St. John’s katedrális és múzeum, Málta ismertebb palotái.
Irányár: kb. 28 EUR/fő

Mdina szépségei - félnapos kirándulás

A „Csendes város“ meglátogatása (a néhai főváros), amely tele van tekergő kis utcákkal, melyek mindegyike az erődhöz vezet. Ezután a zátonyok és egy botanikus kert megtekintése.
Irányár: kb. 21 EUR/fő

Málta szépségei - egésznapos kirándulás

Meglátogatják Mdinát, a katakombákat, a zátonyokat, egy botanikus kertet, Ta-Qali kézműves falut, valamint a sziget egyéb érdekes helyeit és műemlékeit.
Irányár: kb. 46 EUR/fő

Marine Park - félnapos kirándulás

Egyedülálló lehetőség az egész család részére, hogy megismerkedhessenek a tengeri élőlények világával (delfinek, fókák és más állatok). A programot angol nyelvű idegenvezető kíséri.
Irányár: kb. 22 EUR/fő

Harbour Cruise - félnapos kirándulás

Hajókázás egy kiránduló hajón, a főkikötő öblén keresztül.
Irányár: kb. 26 EUR/fő

Hármasváros - félnapos kirándulás

A sziget három történelmi városának (Vittoriosa, Cospicua és Senglea) meglátogatása. A program során áthajóznak a főkikötő öblén a történelmi Fregatt hajókon.
Irányár: kb. 24,5 EUR/fő

Gozo szigete éjszaka

A sziget éjszakai meglátogatása, beleértve Ggantilja rendkívüli templomát is. A programban a gozoi főváros, Victoria megtekintése is helyet kap.
Irányár: kb. 49 EUR/fő

Gozo szigete és műemlékei - egész napos kirándulás

Irányár: kb. 48 EUR/fő

Máltai est

Irányár: kb. 23 EUR/fő

Festa

Egy máltai faluban tipikus máltai folklór és vallási ünnepen vehetnek részt, ahol közelebbről megismerkedhetnek a helyiekkel és szokásaikkal.
Irányár: kb. 18,5 EUR/fő

FONTOS

A kinti fakultatív programokra a kinti idegenvezetőnél lehet jelentkezni. A fakultatív programokat a helyi beutaztató iroda szervezi, ezért irodánk csupán tájékoztatót tud nyújtani a programokról, de azokra semmilyen ráhatása és felelőssége nincs.

Tehát, ha a kinti iroda más áron kínálja a fenti programokat, akkor az Utas nem hivatkozhat arra, hogy ezen az oldalon más áron látta, a Dive Hard Tours a felelősségét ez alól kizárja. Abban az esetben ha az utas nálunk fizette be az utazását, akkor irodánk, minden ellenszolgáltatás vagy külön díj megfizetése nélkül segítségére van a hozzá a kifejezetten ilyen kéréssel forduló Utasoknak, ekkor megadjuk a kinti helyi utazási iroda képviselőjének az elérhetőségeit.

Tájékoztató információk
A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők telepített idegenvezetőinknél. A fenti árak tájékoztató
jellegűek, helyi utazási iroda fenntartja a program- ill. árváltoztatás jogát. Utasaink a programokról pontos tájékoztatást a helyszínen kaphatnak. A megadott árak a túrák során felmerülő egyéb költségeket (belépők, kikötői illeték) nem tartalmazzák.
Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.
Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a telepített idegenvezetőnek. A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

A helyszínen történő befizetése esetén a szervező iroda közvetlenül kínálja értékesítésre a szolgáltatásait. A jelentkező (érdeklődő), tehát közvetlenül tőle vásárol, vele köt szerződést, tőle kapja valamennyi iratot, jegyet. A lemondás, módosítás, reklamáció, azaz minden jogkövetkezmény a helyi iroda feltételei szerint alakul.
A Dive Hard Tours illetve az utazásszervező az utassal nem köt szerződést fenti fakultatív programok egyikére sem, az utas a helyi cégnél tájékozódhat pontosan a programokról, árakról. Az utas és az utazásszervező iroda közötti utazási szerződés hatálya a fakultatív programokra nem terjed ki.
Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Részletek.